kötü seyler yazmayn..

Damla_2689

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
88
10
28
merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce

gercekten mı :KK16:oyle tanıdıklarn var mı ? netten baktm dıktırenler ble olmus ama ben dıktırmenn daha ktu oldugunu dusunuyorm

Böyle düşündüğünüzü belli etmezseniz sizi böyle sevecek birini de bulursunuz.
Kendinizi bir deneyimin varlığı ya da yokluğu üzerinden tanımlamaktan vazgeçin ve bunu başkalarının yapmasına da izin vermeyin.
Bir de farkında olmadan nasıl olabilir ya? yav he he... :KK70:

onun farkında olup olmadgnı bılmıyorum ama ben degıldım yalan soylucek degılım ben farkında olsam yapmazdım en azından braz daha beklerdm ılla evlenene kadar degl ama beklerdm yakınlasıyoduk ona bısey demıyorum ama canım o kadar yanmadı ve deneymsızm gercektn oyle cok bı sey olmadı kısa surdu tuvalete gıttgmde anladım sonrası da chennem oldu anca toparlandm yazabılıyorm ısteyerk yapmıs olsam bu kdar uzulmem

19 yaşında bekaretini kaybettin diye sakin istemedigin bir evlilik yapma bununla beraber bekareti oönemsemeyen erkekler var ama buda sana bagli kendini gelistirir okulunu okur statüsünü üst düzeyde tutarsan kendin gibi insanlarla karşılaşır ve bu konuya takilmayan insanlardan biriyle evlenirsin yok okumazsan evde oturur yada basit işlerde calisirsan ancak tabulu insanlarla karşılaşır hayatti kendine zehir edersin..ama kesinlikle istemedigin bir şeye zorlama kendini

merabalar ben sadece bi sey sormak icin bugun uye oldum cok fazla bilgi vermıcem kendım hakknda cunku ozel bi konu sadec fkırlerınızı duymak istiyorum ama cok sert seklde yazmazsanz sevınırm hla cok ıı sayılmam, erkek arkadasımla birlkte olduk ama isteyerk planlanms degildi farkında bile olmadm yakınlasıyodk aklımn ucundan gecmezdi hep evlenmk istiyodu benmle ben farkında olmasam da o farkında olablr diye düsünüyorm bu yüzden cok agladm cok acı cektim kendmi kaybettim baska br sey düsünemiyodm br daha yakınlasamadk zaten 2 ay gecti üstünden aramz cok iyi br daha ilski olmadı yakınlasmadk ama benimle evlenmk istediğini söylüo yasımz cok kücük evlenmezsek ve kendme olan gvenimi iyice kaybederim diye cok korkuyorm beni boyle sevebilcek birini bulabilirmiyim sizce
Seven her şekilde sever. Merak etme, kendini de sakın üzme. -Bakire- takıntısı yok bu devirde. Olan da zaten uzak dursun canım benim.

19 yaşında bekaretini kaybettin diye sakin istemedigin bir evlilik yapma bununla beraber bekareti oönemsemeyen erkekler var ama buda sana bagli kendini gelistirir okulunu okur statüsünü üst düzeyde tutarsan kendin gibi insanlarla karşılaşır ve bu konuya takilmayan insanlardan biriyle evlenirsin yok okumazsan evde oturur yada basit işlerde calisirsan ancak tabulu insanlarla karşılaşır hayatti kendine zehir edersin..ama kesinlikle istemedigin bir şeye zorlama kendini

ıstemedıgım bı evlılık yapmam ama daha baglı hıssedıyorm kendmı elımde degl ayrılırsak kotu hıssederm dıye korkuyorum....

Seven her şekilde sever. Merak etme, kendini de sakın üzme. -Bakire- takıntısı yok bu devirde. Olan da zaten uzak dursun canım benim.
tesekkur ederım bende boyle dusunuyorm ama ıstemedn oldu dıye mı bılmıyorm cok etkılendm bı sure onnla bıle gorusmek ıstemedm bılerek yaptgnı dusunerek kızdım ama sevıyorum napıyım

tesekkur ederım bende boyle dusunuyorm ama ıstemedn oldu dıye mı bılmıyorm cok etkılendm bı sure onnla bıle gorusmek ıstemedm bılerek yaptgnı dusunerek kızdım ama sevıyorum napıyım
Normal hayatına devam et. Yaşadığın gayet normal bişey. Kaç yaşına gelmişsin. Kadınların canı yok mu? Erkekler 15inde milli ama kadınlar evlenene kadar niçin beklemek zorunda olsun ki? Takma kafaya hiç bişeyi.

ıstemedıgım bı evlılık yapmam ama daha baglı hıssedıyorm kendmı elımde degl ayrılırsak kotu hıssederm dıye korkuyorum....
Bu ilk oldugu icin zamanla dedigim sşartlari özelikle sağlandığında bu hislerin ne kadar çocukça oldugunu anlayacaksin ve inan bana bu hissetigin duygunun ne kadar güzel oolduğunu düşüneceksin sana güzel bir ani kalicak

hepiniz cok saolun,benı sınırlendıren erkek arkadasmın boyle seylere onem verıp bana gelınce dusunmemesı bu canımı cok yaktı eskı sevgılsı onu cok kez aldatmıs ılıskıye gırms olmalarna ragmen o kızdan sonra hep duzgun bırını aramıs onu uzmucek bırını aramıs 'benım ıcın onemlı artık boyle seyler bazı kızlar kendını kaptırıyo cunku' dıyen cocuk bu,benden daha deneyımlı ıstemese yapmazdı o yuzden dusundum cok,tabıı bende de bı cahıllık varmıs yok degl bılmedıgmden...sızce ona daha cok baglanmam ıcın yapmıs olabılır mı ???????

hepiniz cok saolun,benı sınırlendıren erkek arkadasmın boyle seylere onem verıp bana gelınce dusunmemesı bu canımı cok yaktı eskı sevgılsı onu cok kez aldatmıs ılıskıye gırms olmalarna ragmen o kızdan sonra hep duzgun bırını aramıs onu uzmucek bırını aramıs 'benım ıcın onemlı artık boyle seyler bazı kızlar kendını kaptırıyo cunku' dıyen cocuk bu,benden daha deneyımlı ıstemese yapmazdı o yuzden dusundum cok,tabıı bende de bı cahıllık varmıs yok degl bılmedıgmden...sızce ona daha cok baglanmam ıcın yapmıs olabılır mı ???????

Bu kadar anlamlar yuklemesen daha mutlu olursun.
Aranızdaki çekimden dolayı birbirinizi istemişsiniz ve birlikte olmuşsunuz. Bağlanmakla ne alakası var bunun? Ki senin daha cok baglanman, kendini ona mecbur hissetmen için yapmışsa zaten o cocuktan bir cacık olmaz.

Ben anlamadim hic "anlamadan" nasil birlikte olunuyo? Onun dışında uzuldum cunku hazir olmadan yasamissin. 25 yasindayim ve bakire arkadasim neredeyse hic kalmadi bi'ben kaldim iclerinde galiba. Bir arkadasim 6 senelik iliskisinin sonunda evlenmesine 3 ay kala ayrildi. Suan baska bi'sevgilisi var. Cevrene bagli biraz benim eski erkek arkadasim cok rahat bi'tip gibi gozukurdu ama bakirelige onem verirdi. Onun disinda arkadasimin sevgilisi tam bir anadolu cocugu ama hic onemsemiyor.
Sana verecegim tek ogut sevgiline bu konuda ezik durma. Yani evlenmezsen ortada kalirim gibi bi'imaj cizme cunku oyle bi'sey yok. Bi'yerin eksilmedi neticede. Bu konuda sen bilincli, kendinden emin durursan karsi taraf agzini bile acamaz.

X