- 20 Ağustos 2022
- 120
- 38
- 48
- 26
- Konu Sahibi aydenizkix
2022 de Bursa da B.K*** isimli doktorda yapmış olduğum vajinaplasti labiaplasti perine ameliyatları artı dış dudak küçültme yani
- Labia Majora Estetiği oldum ama hepsinden memnun kalırken Labia Majora Estetiği çok başarısız geçti o zamandan beri sabırla bekledim kapanır düzelir diye ama doktor hatası ve bilgilendirme de o zaman şöyle kalır böyle kalır olmadı bu tamamen doktorun basarısızlıgı yapamıyorsan yapamıyorum de geç 3 sene oldu yağ dolgusu normal dolgu vs bunlarla az buz toplamaya çalıştım ama o kadar çirkin ve kötü bir şekilde kesmiş her baktığımda sinir bozucu hakımı helal etmiyorum iki elim yakasında olsun buraya gelip boş saçma yorumlar yazmayın.
- Labia Majora Estetiği olurken çok iyi doktora da gitseniz 2 kere düşünün senelerde geçse kötü bir görüntü alıyor. Dudakların büyük, asimetrik mi hiç takma ben pişmanım

- Labia Majora Estetiği olurken çok iyi doktora da gitseniz 2 kere düşünün senelerde geçse kötü bir görüntü alıyor. Dudakların büyük, asimetrik mi hiç takma ben pişmanım