- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Eşim arkamda hak da veriyor ama aile bağları hasar da görsün istemiyor açıkçası olsun olsun deyip duruyor haklısın. Ama gidelim haklısın ama şu buSize iftira, hakaret eden hic kimseyle gorusmek zorunda degilsiniz. Hic vicdan yapip dusunmeyin. Esiniz de yaninizdaymis. Tekrar gorusseniz yine huzurunuzu kacirmayacaklari, size tekrar iftira atmayacaklari kesin mi? Hic bulasmayın bana kalirsa.
O olanlardan sonra bayramda seyranda ararsanız şükür etsin eşiniz de, şansını zorlamasın. Sizin aileniz ona yapsaydı belki boşanmış olurdunuz şimdi.Eşim arkamda hak da veriyor ama aile bağları hasar da görsün istemiyor açıkçası olsun olsun deyip duruyor haklısın. Ama gidelim haklısın ama şu bu
Aile baglari hasar görsün istemiyorsa, ailesinin esine iftira atmasina engel olmasi gerekirdi. Ufak capli tartisma vs tolere edilebilir belki ama kendi adıma bana iftira eden insanlarla mecburiyetten de olsa gorusmek istemezdim ben.Eşim arkamda hak da veriyor ama aile bağları hasar da görsün istemiyor açıkçası olsun olsun deyip duruyor haklısın. Ama gidelim haklısın ama şu bu
Eşim iyi bir insan hatta saf bile diyebiliriz o konuda çok eksiği var açıkçası ailesine hiç dik duramadı haklısın dedi bana hep ama onlarda diknduramadıAile baglari hasar görsün istemiyorsa, ailesinin esine iftira atmasina engel olmasi gerekirdi. Ufak capli tartisma vs tolere edilebilir belki ama kendi adıma bana iftira eden insanlarla mecburiyetten de olsa gorusmek istemezdim ben.
Aynen böyle devam edin.huzurunuz bozulmasin istiyorsanız.Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum.
Çünkü bei değiştirmeye kendim olmadan çıkmaya onların doğrusu gibi yaşamaya ittiler bende hep direndim bildiğimi okudum.
Sonrasında iftiralar yalanlar attılar arkamdan çok zor zamanlar geçirdik kimse yanımızda olmadı.
Şimdi durumlar değişti hepsi sırnaşmak istiyor bir şekilde iletişimde olmak istiyorlar asla onlarla aynı ortamda olmak istemiyorum hata mı sizce eşimdee bana hak veriyor.
Çünkü gerçekten çok üzdüler beni iftiralar öyle minik şeyler değil
Çok ciddi ve büyük şeyler
Aca Ba diyorum bu tavrım yanlış mı yoksa devam mı etmeli yin ormalde kindar değilim dir ama Hazm edemiyorum aile birliği bozulacaktı zor zamanlardan geçtim çokmm
Eşinizin dik duramaması sebebiyle zaten iftira atma noktasina kadar gidebilmisler. Esiniz iyi bir insan olabilir ona bir sozum yok ama belli ki size haklisin diyor ama ailesine karsi da sesini cikaramiyor yani politik davraniyor.Eşim iyi bir insan hatta saf bile diyebiliriz o konuda çok eksiği var açıkçası ailesine hiç dik duramadı haklısın dedi bana hep ama onlarda diknduramadı
Benim eşimde böyle en nefret ettiğim insan tipi valla benim canımı sıktıktan sonra aile bağı çok umrumda değil onlar aile de biz taş mıyız? Çocuk olmayacakmış gibi anası arkamdan konuştu yazın bayramda asla gitmedim aramadım da şimdi çocuk olunca gelmek istiyor sanki çocuk 1 ay da olup doğuyor. Herkes haddini sınırını bilmeli. Ben geldiklerinde yokmuş gibi davranıyorum.Eşim arkamda hak da veriyor ama aile bağları hasar da görsün istemiyor açıkçası olsun olsun deyip duruyor haklısın. Ama gidelim haklısın ama şu bu
Konunun sonu niye felç geçirmiş Firdevs Yöreoğlu gibi yazılmış?Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Çünkü bei değiştirmeye kendim olmadan çıkmaya onların doğrusu gibi yaşamaya ittiler bende hep direndim bildiğimi okudum.
Sonrasında iftiralar yalanlar attılar arkamdan çok zor zamanlar geçirdik kimse yanımızda olmadı.
Şimdi durumlar değişti hepsi sırnaşmak istiyor bir şekilde iletişimde olmak istiyorlar asla onlarla aynı ortamda olmak istemiyorum hata mı sizce eşimdee bana hak veriyor.
Aca Ba diyorum bu tavrım yanlış mı yoksa devam mı etmeli yin ormalde kindar değilim dir ama Hazm edemiyorum aile birliği bozulacaktı zor zamanlardan geçtim çokmm
İftira atan insanla bir daha samimi olmazdım ben. Eş ailesi diye böyle bir zorunluluk hissetme. Tavrını sürdürmeye devam et benceKızlar bir şey sormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?