- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
Sen ona yaptıgın desteği ona karşılıksız bir şekilde yapmadın. Eğer öyle olsaydı hiç bunu kafana takmazdın. Senin sevgilin oldugu için yaptın. "Senin" oldugu için yani... İşin özü "kendin için"di birazda... İyice derin düşün..evet tamamen ona sadece " o" oldugu için değil "benim" oldugu için iyilik yaptım diye düşün. Kendini kendine acındırma.
Bir de bir nişanla insan mutlu olmaz. İşin neticesini bilemezsin. Kötüler mutlu olabilir ama mutlu kalmazlar veya mutlu ölmezler. Vicdanın rahatsa gerisi önemli değil. Seni bekleyen güzellikleri bilemezsin.. Sabret, dua et.. Çalışmaya devam :)
vicdanım rahat tabi ki. onlayken uyku sorunum vardı huzursuzluktanmış. artık kafamı koydum mu uyuyabiliyorum. belki birine bilmeden bi zararım olmuştur tabi ama içimde art niyet olmadı hiç arkasından sömüreyim kafasında olmadım doğruya doğru.
benim sevgilim olayı değil. ben çevremdeki herkese aşırı pozitiftim hep moral veren destekçi insanlar olur ya ben öyleydim. ben insanlara destek olurken onlar bana alttan alta köstek olup mahvetmişler beni. çok sonra fark ettim. kendimi acındırma değil aksine yaşarken kendimi çok iyi sanıyordum. işte saflık ve tecrübesizlik heralde gözüm boyanırken altımın oyulduğunu fark edememişim.