Tam olarak size neden kızgın? Bu kini ilk ayrıldığınızda da var mıydı yoksa aldattığını etrafa söyleyip onun yaptığını etrafa gösterdiğiniz için mi kinli?
Ablası tavır almış olabilir tabi. Siz şahit oluyor musunuz bilmiyorum ama aldatan kişiye toplum genellikle tepki veriyor en azından benim çevremde genelde o tarz kişiler dışlanıyor illa ki. Tabi ki tamamen izole olamaz arkadaş edinir ama ben siz görmeseniz de onun da zorluklar yaşadığını düşünüyorum. Her ne kadar çıkarcı bir insan da olsa, o da insan. illa ki etkilenmiştir az çok.
bilmiyorum aslında tam.
ilk tahminim dediğim sebep: düşük puanlı bi yeri yazıp onu doğu hizmetinden kurtarıp eş durumu yapmadım diye. baya ücra bir yere gitti (kendi tercih etti ilk sırada) orda zorluk yaşadıkça bana kinlendiğini düşünüyorum.
ikinci tahminim beni aşırı kıskanan eski bir kankam vardı aynı yere atandı. arkadaşlardan öğrendim arkadaş olmuşlar ki ben çıkarken bile muhabbetleri çok değildi. belki o benim hakkımda yalan söylemiş olabilir seni aldattı falan gibisinden yapar çünkü. çünkü daha önce bi konuda benle ilgili yalan söylediğini ortak arkadaşlarımdan öğrenmiştim. zaten ona güvenip arkadaş olmasına da inanamadım eski sevgili bile olsan bir sınırın olur eminim paso benim dedikodumu yapmışlardır. neyse.
3. tahminim dediğiniz sebep söyledim diye kızmış olabilir. ama bu da benim suçum değil. annesi ayrıldıktan sonra beni aradı. onlara beni suçlayacak şekilde konuşmuş kadın resmen telefonda ağzıma etti. niye kazanmıyomuşum da oğluşunu kurtarmıyormuşum falan şok oldum. ben de bunun üzerine aldatılmayı duyunca aradım geri açmadı. ben de ablasını aradım anlattım. sonra ablası annesini aramış sanırım annesi geri aradı ona da anlattım. beni suçlarken iyiydi oğlunun gerçek yüzünü görsün dedim.
haa bi de ailesiyle arası çok kötüydü. benim zorlamamla tekrar samimi olmuşlardı ailesi tatilde yaşadığım şehre gelirdi birlikte denize falan giderdik hem görüşmüş olurlardı. bunun üzerine beni suçlayınca annesi doldurmuş gibime geldi adamı. ben de al bak beni beğenmedin evli kadını beğenirsin artık dedim.
ve ben aldatılırken ailesi gelmişti birlikte yolcu etmişiz o kadının adını geçirmişti annesi. garip gelmişti bana bu kadar iş arkadaşını annesi nasıl bilebilir? hesap da sordum bi yandan siz biliyor muydunuz da bana oyun mu yaptınız diye. sizin de kızınız var dedim yani bile isteye yaptıysanız hakkımı helal etmiyorum dedim suratına da.
aslında bana kızmaya en ufak hakkı yok.
toplumdan dışlanıyor mu gerçekten? bana dışlanmıyormuş gibi geliyor. aksine insanlar bi sırtını sıvazlamadıkları kaldı ne güzel üzdün dollface i be diye sanki.
ne bileyim bana öyle geliyor.