- Emoji Skoru
- 32.637
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi frzenur3456
İyi ki senin ailen iyiymiş yoksa daha ne olacaktı hiç bilmiyorum.
Arkadaslar yeni anne oldum 32 gunluk bebegın gunduzlerı uyumayan bır bebek gazdan dolayı ev isleri kendıme yetısemıyprun şuan bile emzirerek yazıyorum gurbeyteyım bana yardım eden yok cocuguma tek bakıyorum sorun su ki goruncem ve kaynanam asla yardım etmeyıp dedıkodumu etmeler pıs pasaklı demeleriı cocuk aglıyo durmuyo dedıgımde aglasın sen ev işini yap diyo hangı anne yuregı fayanır bebegının saatlerce aglamasına zoruma gidiyo cocugum 10 dk bıraksa bıle hemen evı supurup sılerim ev işleri dedikler evin surekli tozunu almak pencereleri silmek genel temizliğe zamanım oluyo ama detaylıya...
- frzenur3456
- #lohusalık
- Yorumlar: 15
- Forum: Bebek / Çocuk Büyütürken
Yani ben mı cok takıyorum hamilelik hormonları mı bilmiyorum ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni cınsıyet öğrenmeye bır hafta kala gorumcemle kaynanam ınsallah erkektir v.b cümleler sürekli duydum bende ikisi esıtır gözümde dedim ve bana sen kız istiyorsun erkek istemiyorsun muamelesi yapıstırdılar bugün cınsıyetı ogrendım ve kız olduğunu ogrendın cok mutluyum cunku sağlıklı bir bebek hıc mutlu olmadılar ılk torunları ve açıkçası cok zoruma gidiyor diğer meselede iştahım artmış canım doner...
- frzenur3456
- #hamile #gebe
- Yorumlar: 54
- Forum: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
- frzenur3456
- Yorumlar: 59
- Forum: Bir derdim var