- 21 Mayıs 2016
- 18
- 3
- 16
- Konu Sahibi minicikkkk
Merhaba Arkadaşlar , olay çok önemli olmamakla birlikte kendimi enayi gibi hissetmem den dolayı sizin görüşlerinizi almayı düşündüm. Bir arkadaşım zorda ve borçları olduğunu ve belli bir miktar para göndermemi istedi. Gönderdim tabi ay ortasında bir de . Elimde para kalmamasına rağmen. Bunu da biliyor. Ve paranı gönderirim vs. demiyor. Artık bende bana şunları alır gönderirsin öyle kapatırız dedim , çünkü istediğim şeyleri parça parça alabiliyor satışını kendi yapıyor ürünlerin. Telefonda ben bunu söyledikten sonra duraksadı ve "bakarız" dedi. Fakat borçları için isteyen kişi ben parayı gönderdikten sonra resim atıyor sevgilisinin ailesinden birine şunu mu alsam diye. Sinirlerim tepeme çıktı borç için istedi sonuçta. Sonrasında kıyafet almış onla çekiyor nasıl olmuş diyerek. Gelmeyeceğini anladım az çok. Parayı kolay kazanmıyoruz sonuçta ne insanlarla muhatap olmak zorundayım. Gönderirim mevzusuna da girmedi istediğinde , parayı göndermesinden çok tavrı rahatsız etti beni. Eğer istediklerimi göndermezse istemem ayıp olur mu ? Yada ben gönderdim istediğini alabilir mi ben mi saçmalıyorum.