- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi minicikkkk
Eğer istediklerimi göndermezse istemem ayıp olur mu ? Yada ben gönderdim istediğini alabilir mi ben mi saçmalıyorum.
Ben anlamadım sizden para alıyor borç ve siz bunun geri ödemesini "Bari şundan al" diye istiyorsunuz?
Hayır, siz ne kadar borç verdiyseniz, para olarak trink elinize sayacak arkadaş, öyle şunu al bunu al olmaz. Nakit istemeyi biliyorsa, nakit de ödeyecek.
Ne kadar zamandır bekliyorsunuz hem geri ödemeyi? Borç verirken tarih belirtmediniz mi, şu zamana geri ödemesini yapabilir misin gibisinden?
Bu konularda sinirlerim tepeme çıkıyor, borç olarak verdiğim paralar geliyor aklıma :) Hepsinin geri ödemesini alabilsem altımda bi araba daha olurdu, o kadar pişkin insanlar var ki bir de geri ödeme istersiniz "Bugün-yarın" hikayesine bağlarlar.
Haramı helali kalmamış ki milletin, söğüşleyebildiğine bakıyorlar.
Paranızı muhtemelen geri alamayacaksınız, alsanız da kendi paranızın dilencisi edileceksiniz iyice.
Daha sayfalarca yazabilirim şu konuya çok sinirlendim, sinirden gülmeler geliyor :)
Bi borç olunca, önce onu ödeyeceğiz diye öğün bile kısar insan yeri gelir, ama tipler elbise alıp bi de bunları sergiliyor, utanmazlar. 150 liraya kıvıran bir insancık utanmıyorken sen mi utanacakmışsın? Söyle ya, direkt söyle suratına.
Bakarızmışmış...
Ay pis sinirlendim