Kötünün de ötesinde bir kötü !

Uzun yazmissiniz ama okudum. Annannenizle görüşmeyin bence. Kafaniza da takmayin esya sorununu. Anneniz babaniz düşünmüyor dert etmiyor madem siz de umursamayin. Yoksa icinize dert olur

Uzun yazmissiniz ama okudum. Annannenizle görüşmeyin bence. Kafaniza da takmayin esya sorununu. Anneniz babaniz düşünmüyor dert etmiyor madem siz de umursamayin. Yoksa icinize dert olur

Ne yazikki görüsmeme gibi bir durum söz konusu degil, annem asla izin vermez. Esyalar inanin umrumda degil, cok seyler kaybettik iki yatak bir masanin derdinde degilim ama bu doyumsuzluk ve kötü niyete katlanamiyorum, zoruma giden bu .

Yani demek istedigim akisina birakmak. Elinizden ne gelir annannenize karşı? Her durumda suclusunuz. O zaman bosverin. Samimi olmayin kendinize ait bir seyinizi vermeyin para hic vermeyin benim ihtiyacim var diyin. Onun gerisine karismayin. Boşu boşuna düşünmek bunlara uzulmek bi fayda getirmez. Hayatta öğrendiğim temel seylerden biri de onemsememek.

Namaz kılmakla olmuyor canım. Benim anneannemde 5 vakit namaz kılıyor ama 10 vakit beddua ediyor. İftira atıyor, kendi çocuklarına, torunlarına, gelinlerine hep beddua. Sürekli isyan sürekli kötü niyet. Sürekli günah almalar. Bir çocuğunu kaybetti ama genede ölüm var diye düşünmüyor. Sen görüşme ama annenide yönlendirme o onun annesi bırak kendi görsün.

Anneniz gormuyorsa bile siz kendinizi ezdirmeyin yeter. Gerekirse yuzsuzluk ypin bu tur insnlara karsi. Ama yedirmeyin kendinizi ne maddi ne manevi. Gorusmek zorundayim diyorsunuz o zamn ayni ortamdayken onu takmayin ciddiye almadiginizi gosterin. Eminim laf edecektir ve onu hic mi hic umursmayin birakin ne derse desin. Baska turlu bas edilmez bu tur insanlarla

psikolojik bi sorunu var gibi geldi bana. Annen görse de annesinden vazgeçeceğini sanmıyorum görmesin daha iyi sizin gibi farkında olursa üzülür..

Annenannemin bu dünyada bir eşinin olmadığını düşünürdüm ama yanılmışım. Acaba anneannelerimiz kardeş mi konu sahibi?

Senede bir ay görmeme ragmen katlanamiyorum ne ona nede bu kötü kalbine. Psikolojik hicbir sorunu olmayan birisi malesef hepsi has be has kendi huylari :KK43:
Annem görsün isterim, belki üzülür ama gerceklerinde farkina varir, hep onlarin yaninda durmasindan da cok dertliyim. Belkide görüyor ama buna ragmen laf söyletmiyor ve kolluyor, bilmiyorum.

Annenannemin bu dünyada bir eşinin olmadığını düşünürdüm ama yanılmışım. Acaba anneannelerimiz kardeş mi konu sahibi?[/QU

Sanmiyorum cünkü kendisi tek cocuk :110: Hem inanin daha kötüsü yada onun gibi bir tane daha olduguna inanmiyorum. Beynim daha kotusunu kurmama bile izin vermiyor :KK17:

X