Kötünün kötüsü oluyor sonumuz ne olacak bilmiyorum

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-158
13
Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim

Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
8 yıl sadece siz beklemişsiniz demek ki. Bu şekilde beni darp eden aileme hakaret eden biriyle evli kalmazdım. Çocuğuma baba bile olamaz böyle birisi

Sizde o eve gecerim benım ailem gelemezse seninkiler de gelemez de ozaman. Kimseyi kabul etmem konusmam de tepkisi ne olacak. Seninkiler benimkiler muhabbeti olduğu sürece evlilik hep catırdıyo malesef. Kalbini kazanmak için tatlı dilli konuşsanız işe yaramaz mı. Hamileliği kullanıp azcık duygu sömürüsü vs yapsanız ne bileyim baska care göremedim 😔

Köprüden sonra dayıdan ayı olan bir kocan olmuş canım.
Boşanabilirsen boşan tabi.
Kv riskini kimse göze alamaz.

Ben bu adamların evlenmeden ve hamilelikten önce çok iyi olduklarina inanmıyorum artık.

Burda "evlenmeden önce böyle değildi" diyen arkadaşları azıcık kazısak "aslında şöyle şöyle yapıyordu da düzelir sandım" diyor.

Evlenmeden önce münir özkul gibi müşfik, kibar ve adil olan adamların , nikahtan hemen sonra elinde alkol bardağı ile mağdura işkence ederken gür kahkahalar atan bir erol taş a dönüşmesi akıl ve mantığa aykırı.

Keşke bizi gerçekten seven ile sevmeyen adami ayırt edebilecek kadar tecrübe ve basiret sahibi olabilsek.

Durumunuza üzüldüm. Aslında tek çare boşanmak . Ilişkiniz feci şekilde ayak altına düşmüş, cok seviyesiz bir evlilik içindesiniz.

Esimin ailemin evine gelip beni tartaklamasi olayını tasavvur etmekte zorlanıyorum açıkçası. Bu sebeple gerçekten şaşırdım kusura bakmayın.

Sizin için iki seçenek var. Ya boşanmak ya da o eve gitmek.

Boşanmayıp o eve gitmeye ayak diretmeye kalkarsanız hamile halinizle feci bir dayak yemeyi peşinen kabul etmiş olacaksınız.

Bu sebeple boşanmak daha kolay bir yol bence.

Allah yardımcınız olsun.

Babam olacak serefsz esimden borc aldı. Bu yüzdenbagira cagira bni eve gönderdi

Peki bu durumda nasıl boşanacaksınız? Babanız kabul edecek mi?

Gerçi ben eşiniz karakterindeki birinin sizin sözünüzü dinleyip de ayrı eve çıkacağını da düşünmüyrum. Mecburen kv üst katına gideceksiniz.

Keşkelerin anlamı yok da bari çocuk olmasaydı bu arada. O iyi cesaret olmuş.

Back
X