• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüye mi işaret ?

Çok anlam yüklemeyin rüyalara. Bilincaltinda kalan şeyler etkiliyor rüyaları çünkü. Kızımın çizgifilmleri yüzünden niloyaya misafirliğe gitmişliğim bile var benim rüyamda
Bende öyle düşünüyorum da eşim Çığlık atarak uyanınca korktum bende ondan etkilendim herhalde

Merhaba , tabi ki sorabilirsiniz

2. üyelik hangi durumlarda alınır ? Bu konuyu okuma fırsatınız oldu mu ? Belki de teknik bir sorun yaşayıp 2. üyelikler alındı veya aynı evde yaşayan anne kız veya 2 kız kardeşsiniz. Fakat şu bir gerçek ki kesinlikle bir sorun var. Zira 6 tane üyeliğiniz var gibi gözükmekte. Bu konuda bana özel mesajla durumu izah ederseniz sevinirim.

2. üyelik hangi durumlarda alınır ? Bu konuyu okuma fırsatınız oldu mu ? Belki de teknik bir sorun yaşayıp 2. üyelikler alındı veya aynı evde yaşayan anne kız veya 2 kız kardeşsiniz. Fakat şu bir gerçek ki kesinlikle bir sorun var. Zira 6 tane üyeliğiniz var gibi gözükmekte. Bu konuda bana özel mesajla durumu izah ederseniz sevinirim.
Tabi yazayım hemen

Merhaba arkadaşlar , sorun şu ki eşim dün gece bir rüya Görmüş ve bana da Anlattı sizlere danışmak istedim rüyadan etkilendim çünkü . Birlikte gemide bi davete katılmışız Kv de orada sonra Kalabalığın içinde ben aniden kaybolmuşum eşim Kv e
Ye sormuş önce beni Kv de bilmiyorum deyince heryerde beni aramaya Başlamış ama bulamamış o anda da Çığlık atarak uyanmış bunun anlamı ne olabilir ?
Kocan, kayboldun diye çığlık atarak uyanıyor. Ben olsam sevinirdim. Seni seviyor.

Back
X