Kötüysem kötüsün mastershef deyin bana

Gene alnı olsa da öpsem cümleleri bir araya gelmiş 👏🏻👏🏻👏🏻

Bu durum nefretim azalacak mı artacak mı durumu değil. Kendini korumalısın artık iş bu duruma gelmiş. Bence sen önce kendi huzurunu oluştur sonra ileride nefretin azalır mı azalmaz mı bunları düşünürsün
Kesinlikle kendimi korumak dolayısıyla çocuğu da korumak için de uzaklaşmak en iyisi.

Kesinlikle kendimi korumak dolayısıyla çocuğu da korumak için de uzaklaşmak en iyisi.
Bu günler hep böyle olmayacak sen yeter ki içinden gelen ve doğru kararları ver aynı zamanda bu kararlar doğru mu diye şüpheye düşme gerisi hallolur gider. Dediğim gibi inşallah zamanla her şey rayına oturacaktır herkes daha sakin daha ne yaptığını bilir hale gelecek ve herkes kendi hayatına odaklanmış olacaktır diye düşünüyorum.

Adamlar 10/3'lük tiplerine bakmadan 10/10'luk kadın peşindeler. Biz kadınlar da nerede standart altı tip var, razı geliyoruz.
Valla sokakta, çevremde bakıyorum. Hep güzel, bakımlı, işli güçlü kadınlar. Adamlara bakıyorum, tövbe estağfurullah çekesim geliyor. :işsiz:
Hayır bir de bunların bir de ruh emici aileleri falan da oluyor. Ay tam kabus. o_O
10/3 lük herifler kendilerine 10/10 luk kıymet veriyor, seviyorum diye kendilerini paspas etmiyor, herşeyin en iyisine kendilerini layık görüp talip oluyor. Bizim kadınlar da soğan cücüğü kılıklı herifleri huyu güzel diye havalara çıkartıyor, sonra o huyu güzel adamın totosu kalkıyor, aldatıyor, ilgi göstermiyor, ailesine ezdiriyor.

Net yazıcam eski eşiniz katıksız bir o.ç.

Mutlaka iftiradan dolayı savcılığa şikayette bulunun. Şerefsize bak iftira atıp insanları işinden etmek kolay mı? Bana kalsa adam tutup ağzını burnunu kırdırın derim

Bence tayin isteyin. Boşandınız ama yine ortada karşı taraftan psikolojik baskı var, kurtulamadınız bir türlü. Tayin isteyin gidin rahat yaşayın, mutlu anne mutlu çocuk demek. Madem iyi baba gelir çocuğunu görür. Çocuğuna iyi baba olsaydı annesini strese sokup kaçırmazdı. Bana sorarsanız insan bile değil bu adam

10/3 lük herifler kendilerine 10/10 luk kıymet veriyor, seviyorum diye kendilerini paspas etmiyor, herşeyin en iyisine kendilerini layık görüp talip oluyor. Bizim kadınlar da soğan cücüğü kılıklı herifleri huyu güzel diye havalara çıkartıyor, sonra o huyu güzel adamın totosu kalkıyor, aldatıyor, ilgi göstermiyor, ailesine ezdiriyor.
Aynen öyle katip. Burada okuduk işte yıllardır, kıçını yıkamayan herifler var ya hu! Tip desen yok, huy desen dışkıdan hallice, üstüne bir de çulsuzlar. Ne buluyorlar bu adamlarda, valla anlamıyorum.
Bizim kızlar da daha beğendirmeye çalışıyorlar. Kilosuna, tüyüne, çatlağına deli gibi kafayı takan kadınlar var. :olamaz:

Ben bu cümleler karşısında eriyorum galiba ya Katip bunuda çerçeveletip kk nın duvarına hatta heryere asmak lazım 🤩

Aynen öyle katip. Burada okuduk işte yıllardır, kıçını yıkamayan herifler var ya hu! Tip desen yok, huy desen dışkıdan hallice, üstüne bir de çulsuzlar. Ne buluyorlar bu adamlarda, valla anlamıyorum.
Bizim kızlar da daha beğendirmeye çalışıyorlar. Kilosuna, tüyüne, çatlağına deli gibi kafayı takan kadınlar var. :olamaz:
Bu kadınlar kurban olmayı seviyor, para ile işleri yok, manevi olarak haz alıyorlar. '' Ben çalışıyorum didiniyorum, ama sana değmiyor, kıymetimi bilmiyorsun. Bana verdiğin bişey yok, anca almayı bilirsin, sen bi enayi daha bulamazsın böyle. '' diye psikolojik baskı yapıyorlar. Ha adamın umru mu? Yiyip içip s.çıp yatıyor valla.

Net yazıcam eski eşiniz katıksız bir..... .

Mutlaka iftiradan dolayı savcılığa şikayette bulunun. Şerefsize bak iftira atıp insanları işinden etmek kolay mı? Bana kalsa adam tutup ağzını burnunu kırdırın derim

Bence tayin isteyin. Boşandınız ama yine ortada karşı taraftan psikolojik baskı var, kurtulamadınız bir türlü. Tayin isteyin gidin rahat yaşayın, mutlu anne mutlu çocuk demek. Madem iyi baba gelir çocuğunu görür. Çocuğuna iyi baba olsaydı annesini strese sokup kaçırmazdı. Bana sorarsanız insan bile değil bu adam
Abla şu mesajı düzenle gurban oliyim, herif burayı da bulur, sana da dava açar. 😂Alıntıdan sildim.

Bu kadınlar kurban olmayı seviyor, para ile işleri yok, manevi olarak haz alıyorlar. '' Ben çalışıyorum didiniyorum, ama sana değmiyor, kıymetimi bilmiyorsun. Bana verdiğin bişey yok, anca almayı bilirsin, sen bi enayi daha bulamazsın böyle. '' diye psikolojik baskı yapıyorlar. Ha adamın umru mu? Yiyip içip s.çıp yatıyor valla.
Geçen bir hanım vardı. Adam etmiş, iki evlat vermiş, sonra da adam aldatıp, aldattığı kadınla evlenmiş. Çocukları da babalarının düğününde göbek atmış falan. Görün işte kızlar, gelinen nokta aha bu oluyor.
Çocuklar elbette önemli ama sizin ruh sağlığınız da önemli. Bazı üyeler sanırsam, hiç beterin beterini görmemiş, ondan her boşanmış çift konusunda "çocuğu babasından ayırma" yazabiliyorlar. Ama işler pratikte öyle olmuyor. Bazı "babaların" yokluğu varlığından evladır.

Abla şu mesajı düzenle gurban oliyim, herif burayı da bulur, sana da dava açar. 😂Alıntıdan sildim.
Çeri senelerdir böyle. :KK53: :KK53:
Bir keresinde yine böyle adama alenen sövmüştü. Bazen ben de yapmak istiyorum ama kanunlar elimi kolumu bağlıyor katip. Susuyorsam edebimden falan değil yani. :KK14:

Annemin telinden mesaj olarak adresi attım,sesli olarak asla konuşmuyoruz.Zaten yakın zamanda hem üzerime gelip hem de sanki çocukla arasına giriyormusum gibi tuhaf mesajlar atıyordu,sen çocuk filsn hak etmiyorsun tarzı yazmama çalışıyor ama o kozu veremeyeceğim çok bekler. Bende engelli anneme de tembih ettim hiçbir şekilde çocuğu indir çıkar dışında bir mesaj yazmayacağız cevap da vermeyeceğiz.Agzini açıp beklesin öylece.

Babası küçükken vefat etmiş annesi de kv tarafindsn evden gönderilmiş,terk etti diye bilmiş hep,işte bu şahıs da aynen öyle kadınlara güvensiz uyumsuz geçimsiz vs.Babaligi gözümde artık bir hiç ama çocuğum beni suclamasin diye bağı koparmam

Aslaaaaa canım,nefretten başka bir duygum yok,ilk durusmaya içim kıpır kıpır gittim düşün dava ilerliyor diye düşünerek.Sesinden tiksinmemin sebebi çocuğunun annesine yaptıkları ona ait değilmiş gibi "Bak anne de geliyor babacim seni anne de çok seviyor baba da " tarzı cümleleri.Cocuk diyecek babam çok uyumlu kesin annem kötü.. Şam babası oysaki kendisi
Çocuğa karşı mi öyle davranıyor yoksa sizinle ayrılmak mı istemiyor acaba ( belki içten içe istemiyor ama siz istediğiniz için güya sizden intikam alıyor ) yani kendimce senaryolar düşündüm bunları o kişiyi haklı çıkarmak ya da sizi üzmek icin yazmıyorum...sadece bu süreçten çok güçlü ve mutlu şekilde çıkın inşallah duam bu sizin için 🙏

Geçen bir hanım vardı. Adam etmiş, iki evlat vermiş, sonra da adam aldatıp, aldattığı kadınla evlenmiş. Çocukları da babalarının düğününde göbek atmış falan. Görün işte kızlar, gelinen nokta aha bu oluyor.
Çocuklar elbette önemli ama sizin ruh sağlığınız da önemli. Bazı üyeler sanırsam, hiç beterin beterini görmemiş, ondan her boşanmış çift konusunda "çocuğu babasından ayırma" yazabiliyorlar. Ama işler pratikte öyle olmuyor. Bazı "babaların" yokluğu varlığından evladır.
O herif geri dönmenin yoluna bakıyor şimdi, sevgili yeni karısı beslememiş onu çünkü.

Çeri senelerdir böyle. :KK53: :KK53:
Bir keresinde yine böyle adama alenen sövmüştü. Bazen ben de yapmak istiyorum ama kanunlar elimi kolumu bağlıyor katip. Susuyorsam edebimden falan değil yani. :KK14:
Yani hiç böyle adamlar için memuriyeti yakamam, kusura da bakmasınlar. :D

Çocuğunuzun mutluluğu sizin mutlu olmanıza bağlı. Mutlu anne mutlu çocuk.. Tayin isteyip başka yerde yaşamak sizi daha huzurlu, mutlu yapacaksa yapmalısınız bence de. Konuşmuştuk sizinle, biraz biliyorum olayları, yaşadığınız zorlukları.. Lütfen nasıl mutlu olacaksanız öyle yön verin hayatınıza. Yeterince zorluk çektiniz.. Bundan sonrası için çocuğunuzla mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum size. 🙏🏻

O herif geri dönmenin yoluna bakıyor şimdi, sevgili yeni karısı beslememiş onu çünkü.
İşte katip, olan kadıncağıza oldu. Master da aynısını yaşamasın diye genelin aksine yorumladım ben de. Gencecik kadın, boşandığı halde kurtulamıyor. Niye peki? Bu adamdan çocuk yaptı diye mi? Kimse böyle bir cezayı hak etmez bence. Çok uzamış artık bu iş.

O tuhaf mesajları avukatla görüşüp atıyor olabilir, siz cevabınızı resmi verin, sakın galeyana gelmeyin, çok doğru yapıyorsunuz.

Bir de avukatı falan arayıp telefonla falan görüşmek isterse kabul etmeyin. Tuhaf tuhaf yanıltıcı şeyler söyleme ihtimali yüksek. Avukatımın ismi şu, telefonu bu, onunla görüşün, yazılı olarak gelen bildirimleri kabul ediyoruz telefona cevap vermiyoruz diyin.

Siz Maliye Bakanlığına dilekçe yazar gibi resmi ve kontrollü bir dil kullanırsanız süreciniz güzel ilerler.

Söz çöp, yazı altındır. Bir de yok telefonunu karıştırayım gibi işlere sakın girmeyin, KvKK gereği size dava açma ihtimali yüksek. Tabi internete ortaya foto yaymışsa kanıt olur, size yazdıkları da tabi.

Yani hiç böyle adamlar için memuriyeti yakamam, kusura da bakmasınlar. :D

Sövmeye hakarete hiç gerek yok aslında, konu sahibi düzenli ve kontrollü bir şekilde dava sürecini yürütürse sonuç alır. Tabi karşı taraf çok zorlarsa iftiralar için karşı dava da açılabilir, detaylarını bilemiyorum tabi.

Back
X