- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Yaptırıver canım, ne olacak? Sen kendini bilmiyor musun? Bu kadar iğrençleşebilen bi herife ne denir?Yok yahukarşı taraf nafaka ve altınları istedim diye dna testi isteyecehini soylemis avukatima
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırıver canım, ne olacak? Sen kendini bilmiyor musun? Bu kadar iğrençleşebilen bi herife ne denir?Yok yahukarşı taraf nafaka ve altınları istedim diye dna testi isteyecehini soylemis avukatima
Cok üzücü ya. Travma bu.. destek alin cidden. Esim bosanirken bunu istese benden yikilirim. Cok ağır ya
Mahkeme görüş günlerinin dışına çıkmak zorunda değilsin.İşte o konuda eski tavizleri veremiyorum şimdilik,her şey coj taze.Zaman içerisinde fenaliklarina devam etmezse o zaman belki tekrar düşünürüm bunu ,yumusarsam.Su an nefret doluyum,cocugumun rizkina gözünü diken bir babayi ekstra görmesinin anlamı yok diye düşünüyorum.Zamana bırakmak bile bu kişiye fazla ama onu da çocuğum için yazdim
Ola ki Dna testi yapılırsa ilerde cocuk bunu unutmaz ve annesine bunun yasatildigini bilmesi üzerYok yahukarşı taraf nafaka ve altınları istedim diye dna testi isteyecehini soylemis avukatima
Yaptırıver canım, ne olacak? Sen kendini bilmiyor musun? Bu kadar iğrençleşebilen bi herife ne denir?
O dosyada o test kalacak, ben çocuğun yerinde olsam benden şüpheye düşmüş bir babaya karşı hep bir acabam olur. 3 kuruş uğruna bu kadar çirkinleşen babaya güvenmem.7 senedir dipdibeyiz, 1.5 senedir evliyiz ve evden çıkmayan bir insandım sırf ailesi iftira atmasın diye. Ama onu da yaptılar. Beni bunlar yikmaz ya. Testi veririm olur biter, bakalım o evladının yüzüne nasıl bakacak. Hiç normal şeyler yaşayan kadınlar gibi babasından ayrı olmasın vs olamiyorum bu yüzden. Böyle bir babaya gidecekse büyüdüğünde kendi bilir. Ben bu adamdan kendimi de evladını da korumak zorundayım. mahkeme ne derse o
Ola ki Dna testi yapılırsa ilerde cocuk bunu unutmaz ve annesine bunun yasatildigini bilmesi üzer
Aaa siz hamile misiniz. Cok üzüldümBunun 1 kere söylenmesi bile yaptirmam icin yeterli. Yasayarak degil duyarak ogrenmis olur. Zaten karnimda 6 aydır yaşanılanları o da benimle yaşıyor.
Böyle birşey görülmemiştir![]()
O dosyada o test kalacak, ben çocuğun yerinde olsam benden şüpheye düşmüş bir babaya karşı hep bir acabam olur. 3 kuruş uğruna bu kadar çirkinleşen babaya güvenmem.
Aaa siz hamile misiniz. Cok üzüldüm
İşte o 3 kurusu vermemek için kırk takla atıyorlar, benzetmek gibi olmasın da boşanma yüzünden olan kadın cinayetleri de sanırım o 3 kuruş yüzünden.Yaptiklarunin bir bedeli olmasın istiyorlar çocuğa nafakayı bile ceza gibi görüyorlarO dosyada o test kalacak, ben çocuğun yerinde olsam benden şüpheye düşmüş bir babaya karşı hep bir acabam olur. 3 kuruş uğruna bu kadar çirkinleşen babaya güvenmem.
Ay öyle hakikaten. Ben çok adamın ihaneti bile yuttuğunu gördüm afedersin.İşte o 3 kurusu vermemek için kırk takla atıyorlar, benzetmek gibi olmasın da boşanma yüzünden olan kadın cinayetleri de sanırım o 3 kuruş yüzünden.Yaptiklarunin bir bedeli olmasın istiyorlar çocuğa nafakayı bile ceza gibi görüyorlar
Şu an bi arkadaşım da 3 aylık bebegiyle ailesine döndü. Bosanacak. Kiz üzüntüden ayılıyor bayılıyor. Ona lohusalikta bunu yaşatanin yüzü hiç gulmesin diyoruz arkadaslari olarak bizler..Hiç üzülmeyin. Kadınlar olarak birbirimize üzülmeyeliminsan ölümü bile unutuyor. Demekki çok güçlü bir kadın olmam gerekiyormus, imtihanim o yüzden ağır
![]()
Şu an bi arkadaşım da 3 aylık bebegiyle ailesine döndü. Bosanacak. Kiz üzüntüden ayılıyor bayılıyor. Ona lohusalikta bunu yaşayanin yüzü hiç gulmesin diyoruz arkadaslari olarak bizler..
Amin. Bi de bu 3 aylık bebek tüp bebek. Beklenen istenen bebekti güya. Kiza neler yasatti ki kiz evden gitti.. zaten bunlari yasatan adamla evlilik surdurmrk degil bosanmak başarı bana göre..Yanı zaten dinde bile bir bebeği doğuran kadının günahlarının bagislandigina inanan insanlarız. Hal böyleyken bu şekilde muamele gösteren insanların akıbetine üzülmek lazım. Afedersiniz cami duvarına işemekten farksiz yaptiklari.
Başına gelecek vardır. Boşuna değil ya tüm yaşananlarama güçlü olsun. Ben 1,5 aylık hamileyken aileme ziyarete diye geldim. 6 ay sonra davamı açtım. Zarardan dönmenin zamanı yok
arkadaşınız için de dua edeceğim, aydınlığa çıksın inşallah
![]()
Allah kolaylık versin size de eski eşiniz gerçekten karaktersiz biriymiş ben çocuğunuz adina yapmıştım bu yorumu malesef çocuklar bu süreçte çok etkileniyor. Umarim en az hasarla atlatırsiniz bu süreciİntikam değil şehir dışına tasinmam demek onun görmesini engelleyecek olduğum anlamına gelmez,görüş gunlerinde buyursun gelsin
Haminefendi ben yaşadıkları kolay demiyorum karaktersiz eşi de savunmuyorum Allah onu beter etsin. Sadece çocuklar arada yıpranıyor eşlik başka bir durum anne babalik başka yoksa konu sahibinin Allah yardımcısı olsun hemcinsim adina çok üzüldüm bendeIsinden edilmeye çalışılıyormuş, ekmeginden ve akli basında ki tavsiye istiyor. Psikolojik yipraniyo ve cocugu zarar gormesin diye ne yapsam diyor ki..yasadiklari cok zor bence
Işte sonucta anne. Yavrusuna kiyar mi. duygular siddetini kaybedince daha saglikli olacak herseyi..Haminefendi ben yaşadıkları kolay demiyorum karaktersiz eşi de savunmuyorum Allah onu beter etsin. Sadece çocuklar arada yıpranıyor eşlik başka bir durum anne babalik başka yoksa konu sahibinin Allah yardımcısı olsun hemcinsim adina çok üzüldüm bende
Amin. Bi de bu 3 aylık bebek tüp bebek. Beklenen istenen bebekti güya. Kiza neler yasatti ki kiz evden gitti.. zaten bunlari yasatan adamla evlilik surdurmrk degil bosanmak başarı bana göre..