tatlım güvensiz davranmana bozulmuştur hatanı anlamanı bekliyordur kesin.ayrılık o kadar kolay değil de sen neden üsteledin gerçekten güvenini sarscak bişey mi yaşadın..
yaşadım evet bilmiyorum bu güvenle ilgili mi ama o ilk kız arkadaşını çok sevmiş bi sekilde ayrılmışlar sonra kız vuruldu vefat etti 1 seneye yakn oluyor o bu duruma çok üzüldü ben belli etmedm ama herhalde dedim o boşluğu doldurmak için seviyor beni o yüzden güvenemiorm işte haksız mıyım bu olay iyice takıntı oldu bende :1no2:
eskisevgilisi yaşıyor olsaydı güvensizlik duymana hak verebilirdik belki... olmayan hatta acı birşekilde kaybedilen eski sevgiliyi mi kıskanıyorsun yani...
görüşmekistemiyorum demişsin ; üstelik konuşmak istersen haber ver diyen o olmuş... daha ne istiyorsun...
valla aslında böyle köpek gibi davranmak lazım erkeklere... anlayışlı ve iyi niyetli olanların nasılsa kıymetleri bilinmiyor ...
bari böyle davranıyorsun ; üzülme...
canım haksız olduğumun farkındayım ama benim neler yaşadığımı bilmiyorsun sorun güvensizlikte değil aslında tamamen bi takıntı oluştu bende bu konuda kendimi düzeltemiyorum onada hiç belli etmiyorum zaten ayrıca köpek gb davranmıyorum ki ben hep alttan alıyorum ama bugünde böyle oldu işte bunu bende istemezdim..
bence bu durumda sadece iç sesine güvenmelisin şuan kız hayattta bile değil Allah rahmet eylesinn.. sen hissediyorsun seni gerçekten seviyor mu yoksa seviyorMUŞ gibi mi yapıyor..aslında biliyorsun bir bayan hisseder aslında tek problemin yukarıda yazdıkların değil bana göre..iyi düşün kendini dinlevereliniortak
tşk ederm beni en iyi sen anladın a.s. evet tek problem bu söylediklerim değil ama hepsini burda anlatmakta olmuyor napalm artık bi şekilde düzene girecek şu iç sesimi bi anlasam herşeyi çözücm ztn bi öle diyo bi böle dengesiz işteklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?