• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm

asisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
73
0
86
39
İstanbul
]merhaba arkadaşlar

daha önce açmış olduğum konuyu bilenler vardır....
kendimi çok mutsuz hissediyorum,kandırılmış,kullanılmış,eksik hissediyorum....
vicdanı olan bir insan bana bunları yapmazdı neden yaptı.?...
bugünlerde şu gerçekle karşılaştım aslında tahmin ediyordum ama konduramıyordum...
aslında o insan beni ailesi karşı geldiği için değil,benimle yapamadığı için bitirmiş bu ilişkiyi,aramızda bir şeyler yaşandı beni sevdiğini kabul ediyor ancak ve ancak sevgiyle olmıcağını saygının aramızda kalmadığını belirtti yani hayatımda tekrar çıkıp gitti belki de bunlar bahane ve hala o benim hayatımdan zamanımı çalmaktan başka bir şey yapmıyor....[/RIGHT]

Neden senden ayrıldığını anlamadım.. Daha açık anlatsan biz de anlasak oona göre yorum yapsak....

3 senelik ilişkin varmış cinsel birlikteliğiniz olmuş sevgilinizin ailesi sizi istememiş sevgilinizde ailesine rest çekememiş.

adam değilmiş !

tabii açıklayayım arkadaşlar...
]3 yıllık bir birlikteliğim vardı ve bu insanla bazı yaşanmışlııklarım vardı yani bekaretimi ondan kaybettim ben... bir cahillikti farkındayım benim için hayattaki en büyük hatamdı....o durumu yaşayana kadar herşey tozpembeydi evet ben bu insanla evlenebilirim dedim seviyorum,aşığım gözüm birşeyi görmedi bana beni istediğini evleniceğimizi,bende o zamanlar [/FONT]neyin ne olduğunu pek bilmiyordum yani çabuk kanıyordum iyi niyetli yada kötü niyetli herkese kapımı açıyordum....o olayı yaşadıktan sonra herşey değişmeye başladı ilişkimiz çatırdamaya başladı.psikolojim bozuldu,sürekli ona çatıyordum beni kullanıyormusun diye güvensizlikler yaşattım ona,....3 yılın sonuna iyi kötü geldik...ailesi tarafından maalesef istenmedim kendi akrabalarından almaktı amaçları....bu insanda artık ilişkimizin yürümediğini ailesine de karşı gelemiyeciğini bellirtti....o şekilde tek başıma kaldım anlıcağınız..tekrar döndü bana ama olmadı yine gitti.....çok değişmişti o eski sevdiğim adam yoktu artık karşımda..sonuçta gitti artık geri dönmesini de istemiyorum sadece artık onu unutmak istyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum bu yaşanmışlıktan dolayı...bana sevgi ve birşeyler yaşadım diye seninle evlenemem aramızda saygı kalmadı anlaşamıyoruz dedi ve çekti gittiii..................

olan olmuş kendini kullanılmış hissetmen gayet normal ama hayatın da sonu değil.insan her düşmede bir kalkma öğrenir.

beni sevdiği için birde vicdanı sızladığı için geri döndüğünü söyledi en son tartışmamızda
artık vicdanım rahat benim ,sen beni çileden çıkarıyorsun gibi şeyler söledi ne halin varsa gör beni ilgilendirmiyor artıık dedi...bilemiyorum çok kötüyümmm....

önce açtığın konuyu okudum ,,sırf onunla özel şeyle yaşadın diye onunla evlenmek zorunda değilsin, bu durum onun için de aynı ,, iyi ki evlenmemişsin bu adamla, dansöz gibi kıvırıyor baksana bi de erkek olcak , ilerde kucağında cocuk tek başına kalmak da var ..uçurumun eşiğinden dönmüşsün bence..

önce açtığın konuyu okudum ,,sırf onunla özel şeyle yaşadın diye onunla evlenmek zorunda değilsin, bu durum onun için de aynı ,, iyi ki evlenmemişsin bu adamla, dansöz gibi kıvırıyor baksana bi de erkek olcak , ilerde kucağında cocuk tek başına kalmak da var ..uçurumun eşiğinden dönmüşsün bence..

teşekkür ederim evet onu ve ailesinin gerçek yüzünü görünce bu yaşadığım ilerisi için hafif kalır diye düşünüyorum...

artık normal bir yaşama 3 sene önceye dönmek istiyorum bu olayın üzerinden psikolojik rahatsızlıklar oluşmaya başladı bende....saçlarımı yolmaya başladım sinirle kopartıyorudum saçlarımı üstlerde baya açılma oldu,sigara girdi hayatıma ki nefret ederdim hızla kilo vermeye başladım...bunu nasıl yenicem bilmiyorum vicdanm hiç rahat değil kimseyi de sokmuyorum hayatıma,inanılmaz bir güvensizlik içindeyim...ilerisi düşünemiyorum tanışmak istyeyen insanlar olduğunda evlilik maksatlı direk konuyu bekarete vuruyorlar susup kalıyorum muhabbeti de uzatamıyorum....

Nazım Hikmet'in bir sözü vardır.DÜŞMANA ıNAT BıRGÜN FAZLA YAŞA.her şey insanlar için.hayata devam et

bekaretin çözümü var ,,dürüstçe değil diye düşünürsen madem milletimin erkekleri çekinmeden hatta övünerek üstelik sokak kadınlarıyla her haltı yiyor ama karsındakinin bekaretini ölüm kalım meselesine getiriyor ,her şeyi hakediyorlar . ... ama kesinlikle psikolojik yardım almalısın

bekaretin çözümü var ,,dürüstçe değil diye düşünürsen madem milletimin erkekleri çekinmeden hatta övünerek üstelik sokak kadınlarıyla her haltı yiyor ama karsındakinin bekaretini ölüm kalım meselesine getiriyor ,her şeyi hakediyorlar . ... ama kesinlikle psikolojik yardım almalısın

canım bu söylediğini aynen ona söleidm ben ...bu şekilde ortada bıraktın aileni hiç bir şekilde beni sevdiğini istediğini anlatamadın....o zaman sanki bakire olsun diye tutturma dedim evleniceğin insan için sadece sustu hiç bir cvp veremedi bana..

Canım bir erkeğe bağlanmak ne demek bilirim.. maalesef biz kadınlar böyleyiz aşık olduğumuzda mantığımız devre dışı kalıyor ve duygusallaşıyoruz ama erkekler öyle değil daha mantıksallar duygular önemli ama 2. plana atmayı başarabiliyorlar.. toplumun yüklediği rollerden kaynaklanıyor bu zaten.. genel bakışta erkek güçlü kadın daha zayıf görünür...
Bu da bir örnek sizin yaşadığınız olay..
Ama artık kadının yeri çok farklı önce kendimize olan saygımızı korumamız lazım ilşkide sadece veren taraf kırılgan taraf kaba tabirle ezilen taraf olmamamız için.. erkekler guclu kadınları sever ve kaybetmekten korkarlar..
Başta affetmekle sana dönmesine izin vermekle hata etmişsin.. ha affetmicek miyiz hiç eşlerimizi tabiiki edeceğiz ama gerçekten hatasını anlayıp bizim gönlümüzü almaya çabaladıklarında... bir özür dilerim her şeyi halletmemeli kızlar...
Sana gelince tatlım.. sakın onunla yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyma tecrübeyle öğrenilen şeyler her zaman daha kalıcı olmuştur insan hayatında.. yanlışların azalır ve kendine olan guvenin artar...3 sene öncesine dönemeyeceğine göre yaşadıklarından ders al ve sana ne kadar saygısızlık yapıldıüını düşünüp bunun bir daha olmasına izin verme..Bu olayları kendinde gayet rahat aşabilirsin ama içinde bulunduğun psikoloji buna izin vermiyorsa yardım almanda fayda var...
Bekaret konusuna gelince.. zaten sennle gerçekten sen olduun için evlebecek olan insan bekaretin b sinin lafını yapmaz... o insanları önemseme bile.. susup kalma cesur ol sen sevdin guvendin ve geleceğini planladın ama hataya dustun ve bu senin elinde olmadı... aşkın gözü kördür ibaresi psikolojide bile var ya..
üniversite öğrencisisin tahminimce.. psikoloji bölümü yada danışmanlık bölümü hocalarından yardım alabilirsin canım.. çok katkısı olacaktır eminim.. bende danışmanlık okuyorum özel mesaj atarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
sen çok değerli ve özelsin bunu unutma...

kesinlikle psikolojik yardım almalısın

farkındayım cnm bi dönem ilaç kullandım psikolojik yardım aldım ancak bi faydasını göremedim...aslında kişinin iradesinden geçiyor başka bi çözüm yolu yok..beni bu hale getirenler allahından bulsun diyorum sadece....

insanlar hata yapar..
ahmaklar hatalara bagli kalir !
bu yüzden ondan kurtuldugun icin sevinmelisin Canim..
daha ailesinin ve senin aranda dengeyi kuramayan bi adamdan
koca olmasini bekleme! hatanin neresinden dönsen kardir..
arkadasa katiliorum bekaretin cözümü var..
bu saatten sonra kendini toparlaman lazim..
uzmanlardan destek almalisin..
ve bol bol dua et tatlim
gecmiste takili kalma.. ders cikar ve gelecegine bak..

Canım bir erkeğe bağlanmak ne demek bilirim.. maalesef biz kadınlar böyleyiz aşık olduğumuzda mantığımız devre dışı kalıyor ve duygusallaşıyoruz ama erkekler öyle değil daha mantıksallar duygular önemli ama 2. plana atmayı başarabiliyorlar.. toplumun yüklediği rollerden kaynaklanıyor bu zaten.. genel bakışta erkek güçlü kadın daha zayıf görünür...
Bu da bir örnek sizin yaşadığınız olay..
Ama artık kadının yeri çok farklı önce kendimize olan saygımızı korumamız lazım ilşkide sadece veren taraf kırılgan taraf kaba tabirle ezilen taraf olmamamız için.. erkekler guclu kadınları sever ve kaybetmekten korkarlar..
Başta affetmekle sana dönmesine izin vermekle hata etmişsin.. ha affetmicek miyiz hiç eşlerimizi tabiiki edeceğiz ama gerçekten hatasını anlayıp bizim gönlümüzü almaya çabaladıklarında... bir özür dilerim her şeyi halletmemeli kızlar...
Sana gelince tatlım.. sakın onunla yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyma tecrübeyle öğrenilen şeyler her zaman daha kalıcı olmuştur insan hayatında.. yanlışların azalır ve kendine olan guvenin artar...3 sene öncesine dönemeyeceğine göre yaşadıklarından ders al ve sana ne kadar saygısızlık yapıldıüını düşünüp bunun bir daha olmasına izin verme..Bu olayları kendinde gayet rahat aşabilirsin ama içinde bulunduğun psikoloji buna izin vermiyorsa yardım almanda fayda var...
Bekaret konusuna gelince.. zaten sennle gerçekten sen olduun için evlebecek olan insan bekaretin b sinin lafını yapmaz... o insanları önemseme bile.. susup kalma cesur ol sen sevdin guvendin ve geleceğini planladın ama hataya dustun ve bu senin elinde olmadı... aşkın gözü kördür ibaresi psikolojide bile var ya..
üniversite öğrencisisin tahminimce.. psikoloji bölümü yada danışmanlık bölümü hocalarından yardım alabilirsin canım.. çok katkısı olacaktır eminim.. bende danışmanlık okuyorum özel mesaj atarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
sen çok değerli ve özelsin bunu unutma...

çok teşekkür canım beni anladığın için gerçekten yazını okuyunca biraz olsun rahatladım evet öğrenciyim canım kpssye hazırlanıyorum,çok zor yaşadıklarım gerçekten hayatta çok da iyi niyetli olmanın zararlarını şuanda görüyorum evet yaptıklarımdan hatalarımdan ders almaya çalışıyorum.....

Back
X