kötüyüm

sincapistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
108
0
0
İstanbul
kötüyüm.. az önce esım geldı benı almaya, onu sevdıgımı yanında olmak ıstedıgımı ama o eve gıtmek ıstemedıgımı soyledım... 1 odalı ev bıle olsa olur ama yeterkı o evden cıkalım dedım, kabul etmedı, ve aglayarak gıttı:( o kadar kotu hıssedıyorumkı...

ben cok bısey ıstemıyorumkı .. aynı yere gıdersem yıne aynı seyler olucak... dayanamam artık... çok buyuk bısey degıl kı ıstedıgım.. sadece kp lerden uzak bıyerde oturmak ıstıyorum......

benımle gelmezsen yuzumu bı daha goremezsın dedı, ve aglayarak gıttı...

allahım dayanma gucu verırse, istedıgımde kararlı olucam ve
o gercekten benı sevıyosa ufakta olsa bı ev tutar ve benı o evde oturmak zorunda bırakmaz

allahım dayanma gucu versın

sevıyorum .. oda benı sevıyo bılıyorum

Seviyorum ama olmaz..

Ailem.. Ben neyim? Biz neyiz sahi kızlar? Ailelerinin yanında niçin bu kadar hiçiz lafta herşeyleriyiz
Tahammül edemiyorum! onlar yüzünden sorun yaşamayı, ezilmeyi kaldıramıyorum Allah'ım sabır ver:14:
Ama seviyorum seniler sevgi yoksunu tavırlar artık midem bulanıyor:14:.. Ailesi için karısını üzen eşlerden nefret ediyorum:14:
Seviyorum sözcüğünün bu kadar basit olduğunu bilmezdim evlenmeden önce..:ssz:
Bu evlilik en büyük pişmanlığım oldu Allah fikrimi değiştirecek güzellikler yaşatsın:14:

sanırım eşin duygu sömürüsü yapıyor ama oyuna gelme asıl sen ona 1 oda da olsa bi ev tutmazsan ben seninle gelmem de bu ne ya anasının dibinden ayrılamayan evlenmesin bu kadar basit

ewet eger o kadar aile kuzusuysa böyleleri ne diye ewlenirler bilmem ki? insanların hayatlarıyla oynuyorlar. seven adam sahip cıkar ewliliğine ailesinin arkasına saklanmaz,pasif bu
gidersen aynı seyleri yasıyacagın 2 2 daha 4 bunları bende zamanında yasadım ve bosandım... gitmek gibi bi hata yapma derim,hosss ayrı ew tutsanda ailemle gecinmedin diye seni zorada cekebilir,ewe bakmaz, bunlardan koca olmaz maleseffff yazıkk

Back
X