- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi melek ozgur
Keske banyo ettirmeseydim ya moralim cooook bozuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozulmaz mi essek kadar kızim annem bile çok uzuldu ağlamaklı oldu kadincagiz. Siz yine de 24 saat boyunca kontrol edin iki saatte bir de uyandirin böyle diyor uzmanlar. Allah'in izniyle birseycikler olmaz.Bes saat oldu canim simdi uyuyor daha zavvalim cok korktu oda agladi hemen benimde moralim cok bozuldu kaynanam olmazsaydi bende aglardimm
Insallah canim ya bisey olmaz iki saate bir uyandirirm Allah kerim ins yardim ederBozulmaz mi essek kadar kızim annem bile çok uzuldu ağlamaklı oldu kadincagiz. Siz yine de 24 saat boyunca kontrol edin iki saatte bir de uyandirin böyle diyor uzmanlar. Allah'in izniyle birseycikler olmaz.
Cok dikkat ediyorum sansa nasil dustu anlamadim suan iyi eskisi gibi ins bisey olamazBi degisiklik varmi gozlemleyin
Ya simdi uyumamasi lazim dicem ama.daha cok kucuk mecbur uyucak
Kusma vs olursa dr goturun
Disda gorunurde bi belirti var mi?
Kafasi bile daha tam sert degildir onun kiyamam kimbilir canı nasik yandı.
Aman dikkat edin
Yok olmaz inşallah. Risk gecmis insallah. Cooook geçmiş olsun . Allah bir daha yasatmasinCanim valla suan uyuyor emzirdim sutude icti insallah bisey olamzya cok korkuyorum bundan oncede iki bebegimi kaybettim bunada bisey olamz ins
Ins canim bisey olamz dogru diyon herkesin durumu farkli olur sampuannsisesindoluydu yeni acmistim ins bisey olamaz bakarim duruma olmazsa yine gotururumÖncelikle çok geçmiş olsun,inşallah bir şey olmasın bebeğinize.Ama siz anormal bir durum hissederseniz ya da içiniz rahat değilse tekrar bir doktora götürüp baktırın.Çünkü sağlık konuları şakaya gelmez Allah korusun.Hani başına böyle bir şey gelen var mı demişsiniz ama bu düşünce çok yanlış sana olmaz,bana olmaz,bir başkasına olabilir.Düşen şampuanın ağırlığı,kafasının hangi bölgesine denk geldiği,içinde ki şampuan miktarı falan bunlar hep bilmediğimiz ama önemli detaylar.O yüzden siz bence tekrar bir doktora götürün,küçük bir kutu bile olsa sonuçta yüksekten düşmüş ve bebeklerin kafatası daha hassas olduğu için çok yumuşak olur,bizim kafamıza düşmesiyle onlara düşmesi aynı şey değil.Acil şifalar diliyorum bebeğinize çok geçmiş olsun,umarım bir şeyi yoktur.