Kou Umuttepe tüp bebek

Bu konuda ben pek yorum yapamıcam çünkü benim hsg de sol tüpüm tıkalı gözüküyor Muş ama bana bişey demedi covit sebebiyle opu öncesi sürecim iptal olduğunda ertesi gün o şekilde beni kabul eden bi doktora gittim Gebze de ve polipim olduğunu söyledi 1 gün içinde çıkmıyor sonuçta bu ama Umuttepede herhangi birşey denmedi konakta ki doktorum da almadan transfer yapamam dedi ve histereskopi yaparak aldı ama bence. Az bir zaman sonra başka bir hastanın polipini görmüş almış ta ama bana hiçbir şey demedi diyorum ya memnuniyet çok farklı birşey o yüzden görüpte yorumlayabilir mi bilmiyorum bence bi kaç doktor dan daha fikir alsan iyi olur derim 😁
Ben daha ilk gittiğimde polip gördü aldı 😂aynen değişiyor kesinlikle
Eşimin değerlerini görüp yorum istediğim için
İlk bastads umut vermemisti değerler çok düşük diye
Bakalm bilmiyorum ya başka doktor vs şimdilik düşünmedim

Önemli olan amh düşüklüğü değil fsh değeri yumurtalığın kaliteli olduktan sonra 0.1 le spontane gebelikler var benimki 1.7 fsh de normal ama yine de olmuyor yani değerde bir nokta da hikâye kalıyor 🤣 bizler de bu hassas dönemlerimiz de biraz ilgi alaka istediğimiz için maalesef ki üzülüyoruz bu konu da rapor almakta neden bu kadar acele ettinki aslında ama vardır herşeyde bir hayır olmadı ilk denemeni Umuttepe de çokta vakit kaybetmeden yap bakarsın sonuçları güzel olur 2. Deneme için de kendini hazır hissetğinde bakarsın çok zor kararlar bunlar doktor bana artık sen aşılama yaptır ilaç tedavilerine ve verilen süreye yanıt vermediği için dediğinde günlerce ağlamıştım başlamak çok Zor bir karar ama hazır olduğunda başlaman en doğru karar ♥️
Benim fsh 0.83 aklimda aslinda hic rapor yoktu ama ikimizde çocuk istiyoruz ilk gunden beri.kistlerim oldugundan beride tedirgindim.aydin hoca gorus deyince kendimi tup bebek bolumunde buldum.basiretim baglandi derler ya bir sekilde rapor asamasina geldim.ama şimdide diyorum ki 6. Aya kadar surem varken biraz bekliyim insallah kendiliginden gerceklesir.herkes aslinda dogru soyluyor 4 ay cok erken ama icimdeki hisler beni yoneltti.umarim rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar.

Ben daha ilk gittiğimde polip gördü aldı 😂aynen değişiyor kesinlikle
Eşimin değerlerini görüp yorum istediğim için
İlk bastads umut vermemisti değerler çok düşük diye
Bakalm bilmiyorum ya başka doktor vs şimdilik düşünmedim
Bu -sövğyom- çocuğu benim polipimi niye görmedi de ben 7500 TL para verdim 3 taneysi bide 🤣

Benim fsh 0.83 aklimda aslinda hic rapor yoktu ama ikimizde çocuk istiyoruz ilk gunden beri.kistlerim oldugundan beride tedirgindim.aydin hoca gorus deyince kendimi tup bebek bolumunde buldum.basiretim baglandi derler ya bir sekilde rapor asamasina geldim.ama şimdide diyorum ki 6. Aya kadar surem varken biraz bekliyim insallah kendiliginden gerceklesir.herkes aslinda dogru soyluyor 4 ay cok erken ama icimdeki hisler beni yoneltti.umarim rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapar.
Fsh ın düşük ama 5 den aşağı olmaması gerekiyor ilaç konusunu hallettikten sonra kendi verdiğin süreye bağlı kal ve nisan gibi tekrardan görüş olmadı umarım sıkıntı yaşamadan rabbim hayırlı olanı tez Zamanda nasip etsin ♥️🤲🤲🤲

Fsh ın düşük ama 5 den aşağı olmaması gerekiyor ilaç konusunu hallettikten sonra kendi verdiğin süreye bağlı kal ve nisan gibi tekrardan görüş olmadı umarım sıkıntı yaşamadan rabbim hayırlı olanı tez Zamanda nasip etsin ♥️🤲🤲🤲
Cok pardon yanlis yazmisim amh 0.83 fsh dediniz ya ben tahlillerde ole bir deger goremiyorum farkli bir ismi var mi acaba.hep duyuyorumdA hic arastirmadim

Cok pardon yanlis yazmisim amh 0.83 fsh dediniz ya ben tahlillerde ole bir deger goremiyorum farkli bir ismi var mi acaba.hep duyuyorumdA hic arastirmadim
Follicle-Stimulating Hormon olarak geçiyor yumurta kalitesini gösteriyor önemli olan kısaltılmışı fsh diye geçiyor

Follicle-Stimulating Hormon olarak geçiyor yumurta kalitesini gösteriyor önemli olan kısaltılmışı fsh diye geçiyor
Bana sadece bunlari yaptilar fsh yok sanirim

Eklentiler

• IMG_20221229_234045.webp
    IMG_20221229_234045.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20221229_234216.webp
    IMG_20221229_234216.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 55
Ocak sonu farkli bir yerde yaptirmak istiyorum zaten o zaman doktora soylerim.cunku merkezlere gore degerler degisebiliyormus
Benim Umuttepe de ve Konak hastanesine bi tecrübem oldu tekrar düşünüyorum onu da Pendik Medical Park a gitmeyi planlıyorum hastaneden hastaneye değişebilir

Benim Umuttepe de ve Konak hastanesine bi tecrübem oldu tekrar düşünüyorum onu da Pendik Medical Park a gitmeyi planlıyorum hastaneden hastaneye değişebilir
Furkan kayabaşoğluna gitmenizi tavsiye ederim ben cok memnun kaldim.amerikan hst ben yumurta dondurma yapmama ragmen o kadar ilgi gormedim ama furkan bey konusunsa uzman bir doktor.

Furkan kayabaşoğluna gitmenizi tavsiye ederim ben cok memnun kaldim.amerikan hst ben yumurta dondurma yapmama ragmen o kadar ilgi gormedim ama furkan bey konusunsa uzman bir doktor.
Tüp Bebek fiyatları ne kadar acaba oda önemli bir faktör benim için

Bende umuttepede tedaviye başlıcam hayırlısıyla kızlar 5-6 güne ama aynı zamanda çalışıyorum tecrübeli arkadaşlar biraz bilgilendirme yapabilir mi sürecin nasıl ilerlediği hakkında çalışırken zor olurmu ne diyorsunuz

Hayırlısı olsun hakkımızda ben transfer oldum da test günümü bekliyorum
Ben şehir dışından gelicem umuttepeden raporumu aldim.raporum 3 ay sonra bitiyor bitmeden baslamak istiyorum.yalniz tedavi islem sureci nasil oluyor.calisiyorum kac defa gidip geliniyor ona gore karar vermek istiyorum bilgi alabilir miyim sizlerden.Mesela ben recete yazdirdim ve ilaclarimi bulamadim sanirim tekrar yazdirmam lazim.ilaclari alip mi geliyorum ve regl ikinci gun mesela hafta sonuna denk gelirse nasil oluyor.cok soru sordum ama telefonla hstden bilgi almk imkansiz simdiden sagolun

Back
X