Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu ile ilgili ne söylersiniz

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
arkadaslar kova burcu erkek arkadası eşi olan var mı acaba yani nasıldır huyu suyu tavrı kıskançmıdırlar

Olayı niye anlamıyorsunuz
Bir derdim var burası
Niye bukadar zor

Tanıdıgım kovalar birbirinin aynı degil tabi ama benzerliklerini say dersen ;
Pek inatçılar , özel alanlara girilmesini sevmiyorlar.

Onun dısında yükselen burc da önemli tabi.

Dert olarak gorup yazmissiniz; kova kiskancliktan olmez. Romantik de degildir. Kendini begenmistir, en guzelini en iyisini ben bilirim, ben yaparim edalarindadir. Kibirlidir. Etkileyicidir, hitabeti saglamdir, egolari yuksektir. Bugune kadar tanidigim tum kovalar fabrikasyon gibiydi :)

Sana kıskanç kova mı lazım..

Kıskanmayan kova mı?
Oooy oyy millan millan oyy:KK70::rolleyes:

Niyse konuya dönebilecek olursak şayet, bendeniz kovayım:KK45:
Kova kadını iyidir.
Ancak kova erkeği zordur.Herşeyi bilirler bikere. Laf aramızda gerçekten bilirler. Dediğim dediktirler.İddiacıdırlar.
İstikrarlıdırlar. Ör başladığı meslekten emekli olan nadir tiplerdendirler. Pohpohlanmaya bayılırlar. Mantık herşeyden önce gelir..
Bana göre zordur kova adamları.

Dert olarak gorup yazmissiniz; kova kiskancliktan olmez. Romantik de degildir. Kendini begenmistir, en guzelini en iyisini ben bilirim, ben yaparim edalarindadir. Kibirlidir. Etkileyicidir, hitabeti saglamdir, egolari yuksektir. Bugune kadar tanidigim tum kovalar fabrikasyon gibiydi :)
Dert olarak değil de konuyu açmayı beceremedim telden bağlandığım için teşkkür ederim cevabınız için:)

Oooy oyy millan millan oyy:KK70::rolleyes:

Niyse konuya dönebilecek olursak şayet, bendeniz kovayım:KK45:
Kova kadını iyidir.
Ancak kova erkeği zordur.Herşeyi bilirler bikere. Laf aramızda gerçekten bilirler. Dediğim dediktirler.İddiacıdırlar.
İstikrarlıdırlar. Ör başladığı meslekten emekli olan nadir tiplerdendirler. Pohpohlanmaya bayılırlar. Mantık herşeyden önce gelir..
Bana göre zordur kova adamları.
Hmmmm çok mersi:)

Back
X