Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo öyle değil genel olarak sordum nasıl olurlar diyeSana kıskanç kova mı lazım..
Kıskanmayan kova mı?
Tanıdıgım kovalar birbirinin aynı degil tabi ama benzerliklerini say dersen ;
Pek inatçılar , özel alanlara girilmesini sevmiyorlar.
Onun dısında yükselen burc da önemli tabi.[/QUOTE
Hmm peki teşekkür ederim
Kızım kova olsun istedim ama balığa denk geldi..Yoo öyle değil genel olarak sordum nasıl olurlar diye
Oooy oyySana kıskanç kova mı lazım..
Kıskanmayan kova mı?
Dert olarak değil de konuyu açmayı beceremedim telden bağlandığım için teşkkür ederim cevabınız için:)Dert olarak gorup yazmissiniz; kova kiskancliktan olmez. Romantik de degildir. Kendini begenmistir, en guzelini en iyisini ben bilirim, ben yaparim edalarindadir. Kibirlidir. Etkileyicidir, hitabeti saglamdir, egolari yuksektir. Bugune kadar tanidigim tum kovalar fabrikasyon gibiydi :)
Neden akrep onlarda zor oluyor biraz :)Hep akrep burcu bir sevgili istemisimdir.
Birak kovayi akrebe yönel bence![]()
Hmmmm çok mersi:)Oooy oyymillan oyy
Niyse konuya dönebilecek olursak şayet, bendeniz kovayım
Kova kadını iyidir.
Ancak kova erkeği zordur.Herşeyi bilirler bikere. Laf aramızda gerçekten bilirler. Dediğim dediktirler.İddiacıdırlar.
İstikrarlıdırlar. Ör başladığı meslekten emekli olan nadir tiplerdendirler. Pohpohlanmaya bayılırlar. Mantık herşeyden önce gelir..
Bana göre zordur kova adamları.
Diyosunn:))Hep akrep burcu bir sevgili istemisimdir.
Birak kovayi akrebe yönel bence![]()
Libidosu yüksek diyorlar amaNeden akrep onlarda zor oluyor biraz :)
Libidosu yüksek diyorlar ama
Ben şanssizim ya , bana kesin libidosuz akrep denk gelir[/QUOTE
:))))
O konuda bişey diyemem fazla yüksek romantik sürprizli ama bi o kadar zor değişik bi grupLibidosu yüksek diyorlar ama
Ben şanssizim ya , bana kesin libidosuz akrep denk gelir![]()