:)))Benimki kova6.yıla girdik..
Şuan sevgilimden soğudum resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))Benimki kova6.yıla girdik..
Şuan sevgilimden soğudum resmen![]()
Kovalar hakkında bayağı bir bilgin var anlasilanSakın diyorumÇevreme ve tecrübeme dayanarak diyorum ki bu burç erkeğinden çok iyi arkadaş olur ama sevgili olmaz
Çok şıpsevdi bir burç aşırı ben bilirimci (gerçekten çok zeki olurlar ama), ukala, çok inatçı, ilgisiz ama ilgi bekleyen, nazlı, pohpohlanmayı seven, fiziki olarak pek cesur olmayan ama öyleymiş gibi davranmaya çalışan ( gücünün yettiğine pek cesur oluyorlar nedense
) kıskanç ve maço bir tip olmadıkları halde öyleymiş gibi rol kesmeler çok fazladır vs. Astrologla haşır neşir olan bir ablayla karşılaşmıştım kova burcuyla sevgiliyken. Kova burcu erkeği nasıl olur diye sorduğumda en gereksiz burç erkeği demişti bayağı yüzünü ekşiterek.Valla çok doğru söylediğini şimdi anlıyorum
![]()
Çok çok yakın bi akrabam kova erkeği.
Son derece ilgisiz,umursamaz bekar hayatından kopamayan,duygusallik sıfır,
romantizm uzaktan bakarsın oo bu adam karısına ne romantiktir ne ilgilidir dersin ama yakından hiç öyle olmadığını gorursun.
Tabiki her burc aynı karakter olacak diye bisey yok.
Nokta atışı o tavırlar nedir ya anlamıyorum valla ama çeken de birşey var aynen öyle:)))ayyyyyUmursamaz ve rahat tavırlar... İnsanı deli ediyo zıvanadan çıkarıyor önüne geleni bıçaklayasın geliyo
Kesinlikle Romeo değil.
Çok cömerttir, kolayca arkadaşlık kurar çevresi geniştir, şıpsevdi, ama şeytan tüyü var bunlarda yoksa çekilir dert değiller
Kovalar zor.boğa ile hepten zor olabilir:)Benimki de koca ama inanın bazen çok sinir bozucu olabiliyor lar bende boğayım siz düşünün artık
En anlaşmayan burçlar kova ve boğadır. Ama suyuna gittin mi ooo ondan iyisi yok yeterki pohpohlaKovalar zor.boğa ile hepten zor olabilir:)
hay ağzına sağlık:)En anlaşmayan burçlar kova ve boğadır. Ama suyuna gittin mi ooo ondan iyisi yok yeterki pohpohla
Sizin eşinizde kova mı yoksa sizin burcunuz nehay ağzına sağlık:)
ben basak esım kovaSizin eşinizde kova mı yoksa sizin burcunuz ne
Nokta atışı o tavırlar nedir ya anlamıyorum valla ama çeken de birşey var aynen öyle:)))ayyyyy