Kova burcu kendisi. Beni şok etti. Birden bitirdi.

Mübarek olsun arkadaşlar...İş bitmiştir.Adamı bir hafta sonra aradım."ALO" dedim,suratıma telefonu şak,kapattı.Sonra tekrar aradım "aradığınız kişiye ulaşılamıyor"...vs....Oh kurtuldum diyorum.Allah iyilerle karışatırsın!bayanssulusmile

şimdimi bitti yani sen o kadar sey yaptın onun sehrine gittin gelmedi aradın acmadı şimdi bunu yaptı diyemi bitti bence suanda seninki sadece üzüntü şoku bu kadar rahat olmana sasırdım ve bence onunda hayatında biri var

şimdimi bitti yani sen o kadar sey yaptın onun sehrine gittin gelmedi aradın acmadı şimdi bunu yaptı diyemi bitti bence suanda seninki sadece üzüntü şoku bu kadar rahat olmana sasırdım ve bence onunda hayatında biri var

opuyorumnanaktanNe üzüntü şoku yaa...belirsizlik çözüldü,ona rahatladım.kimin olup olmadığıda umrumda değil.Bu kadar terbiyesizlik olmaz.hediyelerini de postalayacağım yerine.bende kalmadığını bilsin.çok rahatladım yaa...kaç gündür sıkıntıdaydım..zemuszemus

bence hediyeleri poşete doldur fotosunu cek sonrada cöpe at o zamanda cek msn ine at sana deger vermiyorum anlamına gelir delirir

yok ya seviye fln dusunme senin umursamadıgını anlasın bence öyle yap bak bende kovayım deliririm böle bişiye emin ol oda delirir:icecream:

Hayır sakın çöpe attığın hediyelerinin fotosunu çekip gönderme.Ona önem vermiş olduğunu düşünür.Hem kendini birşey sanar,hem de seviyesizlik olarak değerlendirir.Zaten bu konuda nanemolla birine benziyor.Adresine postala..Bak üzüldüğüne bile değmeyen bir insanmış.Sen okadar değer vermiştin oysaki..Arkadan iş çeviren biriyle karşılaştığında anlar umarım, nanemollalık nasıl oluyormuş..

Hayır sakın çöpe attığın hediyelerinin fotosunu çekip gönderme.Ona önem vermiş olduğunu düşünür.Hem kendini birşey sanar,hem de seviyesizlik olarak değerlendirir.Zaten bu konuda nanemolla birine benziyor.Adresine postala..Bak üzüldüğüne bile değmeyen bir insanmış.Sen okadar değer vermiştin oysaki..Arkadan iş çeviren biriyle karşılaştığında anlar umarım, nanemollalık nasıl oluyormuş..

evet kızlar...postaladım.bana aldığı bütün hediyeleri verdiği doğumgünü notu,sakladığım herşeyi yolladım.çöpe vs atıp foto çek uğraş buna değmez.bende senin gibi düşünüyorum.facetende engelledim.alakam kalmadı artık.

evet kızlar...postaladım.bana aldığı bütün hediyeleri verdiği doğumgünü notu,sakladığım herşeyi yolladım.çöpe vs atıp foto çek uğraş buna değmez.bende senin gibi düşünüyorum.facetende engelledim.alakam kalmadı artık.

okuyamadım..bunları yapma sebebin ne..unuttunmu sen şimdi onu nolduki??

Bir pire için yorgan yakacak burç varsa o da kova burcudur herhalde. Bir kova burcu insanı da benim mesela, minicik bir sözden kıl kapıp her şeyi bitirebilirim geri dönüşü olmaksızın. Arkadaş da kendisine gösterilen tepkiyi epey kafaya takmış ve noktayı koymuş. Kova insanı kendinden asla ödün vermez, karşısındakini yoran bir karakterdedir. Özürler, bahaneler, nedenler bu insanlara vız gelir tırıs gider. bitmişse bitmiştir yani, bence hiiiç üstüne gitmeyin daha fazla üzülürsünüz çünkü.

Bir pire için yorgan yakacak burç varsa o da kova burcudur herhalde. Bir kova burcu insanı da benim mesela, minicik bir sözden kıl kapıp her şeyi bitirebilirim geri dönüşü olmaksızın. Arkadaş da kendisine gösterilen tepkiyi epey kafaya takmış ve noktayı koymuş. Kova insanı kendinden asla ödün vermez, karşısındakini yoran bir karakterdedir. Özürler, bahaneler, nedenler bu insanlara vız gelir tırıs gider. bitmişse bitmiştir yani, bence hiiiç üstüne gitmeyin daha fazla üzülürsünüz çünkü.

kovalar bence içinde çok biriktiriyor sonrada patttt tipik kova

o zaman iyi ilişki kuramazsınız.evlilik gibi ciddi işlerde ne olacak?yine küçücük şeyden çekip gidecek mi? o kadar basit değil bu işler...bir kere nedenleri özürleri dinlemek lazım.O zaman tamamen hatasız birini bulacak...pire için yorgan yakıyorsada sonucunada bile bile katlanıyor demektir ki,zaten bitirirkende bana öyle dedi."Kimseyle evlenemesemde netice değişmeyecek".bence kuru inat bu.bu kafayla çok sıkıntı çekilir.düzeltecek kendini.üstüne gitme yok zaten.bitirdim ben.beni yoran karakterse çekemem artık. bir yere kadar.:olmaz:

Konuyu hortlattim da aynı şeyleri yaşamamışız Hemrn hemen sonuç ne oldu merak ettim ay bu kova erkekleri

Back
X