- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş aracılığıyla tanıştık ve bir buçuk ay oldu.21 ağustostan beri.O erkek ama.bayanlar genelde dayanamayıp arar.aslında o da aradı azarlamamdan sonra.ama bir kez.ve ben açmadım.ona da dedim ayrılacağım dediği zaman; o akşam bir kez aradın,birkez daha arasaydın çok başka olurdu,sadece biraz ilgi bekledim senden,dedim.O da sustu,dinledi.Ben birde face te de "isteyen gidebilir" vs yazmıştım.Resim koyarsan ilişkisi var yaz demişti,resim koydum ama ilişkisi var,yazmamıştım.Acaba intikammı alıyor?...Diyorum.boshayallersmile
Ne olursa olsun böyle ufak şeylerden arayı bozmaz seven...Üstelik sen onca uzağa gitmişsin(gitmesen daha iyiydi); hiç değilse nezaket gösterip gelmemiş bile.Gelip sana güzel güzel söyleyebilirdi''kırmadan'' olmayacak''diye..
ee sende baya bir zorlamışsın adamı ayrıl benden diye . bir bcuk aylık ilişki için bu kadar da canını sıkmaya değimez bence.
aramıza hoşgeldinn demek sende terkedildin..biri ben bi kaç arkdasımızz daha yeni terkedildik..sebepsiz yere bizde..gercekden cok acmasız bu erkekler..seni ve yaşadıgın acıyı anlayabiliorum inş hepimiz en kısa zamanda atlatırız bu acı gnlerimafoldumben
aramıza hoşgeldinn demek sende terkedildin..biri ben bi kaç arkdasımızz daha yeni terkedildik..sebepsiz yere bizde..gercekden cok acmasız bu erkekler..seni ve yaşadıgın acıyı anlayabiliorum inş hepimiz en kısa zamanda atlatırız bu acı gnlerimafoldumben
Hoşbulduk canım...Anlattığım gibi işte.Allah sıkıntımızı gidersin en kısa zamanda.Ne diyeyim...bilmiyorumkismile
Erkekler el üstünde tutulmaktan anlamayan varlıklar..
Peşinde köpek ettinmi senden iyisi yok bunlar iyilikten anlamaz hiç güzel canınızı üzmeyin..
benimde eski sevgilim kovaydı. ama gayet duygusal bi insandı.
diğer arkadaşlarında dediği gibi kovaların net çizgileri vardır, ya varsındır onlar için ya da yok.
yani bu davranışları seni sevmediği anlamına gelmez, ama seviyo olması da döneceğini göstermez.
ben aslan burcuyum, kova benim için neredeyse idealdi ve ayrıldıktan sonra da çok zor toparlandım.
senin burcun ne, bu arada :)
Kovalar böle sert işte...sende kovayım dedin yaa....Niye anlamasınlar....Zamanı vardır belki...Erkeklerin duyguları yok mu...Hatta erkekler daha çok acı çeker derler....
benimde eski sevgilim kovaydı. ama gayet duygusal bi insandı.
diğer arkadaşlarında dediği gibi kovaların net çizgileri vardır, ya varsındır onlar için ya da yok.
yani bu davranışları seni sevmediği anlamına gelmez, ama seviyo olması da döneceğini göstermez.
ben aslan burcuyum, kova benim için neredeyse idealdi ve ayrıldıktan sonra da çok zor toparlandım.
senin burcun ne, bu arada :)
Bende kovayım sevgilimde kova..
Ben bi kova olarak çok gururluyum nedense dünya yansa yine vazgeçmiyorum gururumdan..
Kovaların ani kararları olabiliyor malesef ben mesela aniden verdiğim kararlarla bikaç kez ayrıldım sevdiğimden ama geri dönen hep o oldu sadece 1kez ayrıldığımda çok pişman oldum o aramadı ben aradım..Ama ayrıldıktan sonra çok pişman oluyordum keşke yapmasaydım dıyordum nitekim barışalım dediğinde tamam barışalım diyordum..Yani pişman olabilir belki bekle bakalım..