Kova burcu kendisi. Beni şok etti. Birden bitirdi.

Ne olursa olsun böyle ufak şeylerden arayı bozmaz seven...Üstelik sen onca uzağa gitmişsin(gitmesen daha iyiydi); hiç değilse nezaket gösterip gelmemiş bile.Gelip sana güzel güzel söyleyebilirdi''kırmadan'' olmayacak''diye..

arkadaş aracılığıyla tanıştık ve bir buçuk ay oldu.21 ağustostan beri.O erkek ama.bayanlar genelde dayanamayıp arar.aslında o da aradı azarlamamdan sonra.ama bir kez.ve ben açmadım.ona da dedim ayrılacağım dediği zaman; o akşam bir kez aradın,birkez daha arasaydın çok başka olurdu,sadece biraz ilgi bekledim senden,dedim.O da sustu,dinledi.Ben birde face te de "isteyen gidebilir" vs yazmıştım.Resim koyarsan ilişkisi var yaz demişti,resim koydum ama ilişkisi var,yazmamıştım.Acaba intikammı alıyor?...Diyorum.boshayallersmile

ee sende baya bir zorlamışsın adamı ayrıl benden diye . bir bcuk aylık ilişki için bu kadar da canını sıkmaya değimez bence.

Ne olursa olsun böyle ufak şeylerden arayı bozmaz seven...Üstelik sen onca uzağa gitmişsin(gitmesen daha iyiydi); hiç değilse nezaket gösterip gelmemiş bile.Gelip sana güzel güzel söyleyebilirdi''kırmadan'' olmayacak''diye..

Burda resmen bana acı çektirme var diye düşünüyorum ben.İntikam gibi.süründürme isteği gibi.Ve ısrarımdan sıkılıp umursamaz bir hale girmeye çalışma;var.Olsun ben resti çektiğim zamanlarda lafın gelişi söylediğimi anlamış oldu.Orda kendimi ispatladım bence.Gelip olmayacak demediyse;belki kendinden emin değildir,ikna olurda kararından vazgeçer,gururundan ödün verme,korkusu vardır...belki.

ee sende baya bir zorlamışsın adamı ayrıl benden diye . bir bcuk aylık ilişki için bu kadar da canını sıkmaya değimez bence.

Ama ben çok seçiciyim ve anlaştığın aynı zamanda sevebileceğin birini bulmak çok zor.Kolay değil.Ben sevgiye çok önem veririm.Ona da demiştim,insan başlarken gösterdiği gayreti bitirirkende göstermeli,diye....

erkek bu canım ben artık o cinslerden herşeyi bekliyorum fazla ümitlenme ben 1.5 yllık sevgilimi boğdum adamın bir günde sevgisi bittii terk ettii sakın arama artıkkkkk seviyorsa döner bütün sevenler dönsün :)

aramıza hoşgeldinn demek sende terkedildin..biri ben bi kaç arkdasımızz daha yeni terkedildik..sebepsiz yere bizde..gercekden cok acmasız bu erkekler..seni ve yaşadıgın acıyı anlayabiliorum inş hepimiz en kısa zamanda atlatırız bu acı gnlerimafoldumben
;) inşlh tatlım ya aramıza biri geldi ne kadr kötü bu erkek müsvetteleri varkıllarr yaa

aramıza hoşgeldinn demek sende terkedildin..biri ben bi kaç arkdasımızz daha yeni terkedildik..sebepsiz yere bizde..gercekden cok acmasız bu erkekler..seni ve yaşadıgın acıyı anlayabiliorum inş hepimiz en kısa zamanda atlatırız bu acı gnlerimafoldumben

Hoşbulduk canım...Anlattığım gibi işte.Allah sıkıntımızı gidersin en kısa zamanda.Ne diyeyim...bilmiyorumkismile

Erkekler el üstünde tutulmaktan anlamayan varlıklar..
Peşinde köpek ettinmi senden iyisi yok bunlar iyilikten anlamaz hiç güzel canınızı üzmeyin..

Erkekler el üstünde tutulmaktan anlamayan varlıklar..
Peşinde köpek ettinmi senden iyisi yok bunlar iyilikten anlamaz hiç güzel canınızı üzmeyin..

Kovalar böle sert işte...sende kovayım dedin yaa....Niye anlamasınlar....Zamanı vardır belki...Erkeklerin duyguları yok mu...Hatta erkekler daha çok acı çeker derler....

bir erkek için bu kadar zahmete değmez.. belki de seni bırakmak için hatanı kolluyordu ilk hatanda suç sende gibi bitirip kendi yoluna bakacaktı.. erkek milletine güvenirken bir değil iki değil 10 kere düşünün..

benimde eski sevgilim kovaydı. ama gayet duygusal bi insandı.
diğer arkadaşlarında dediği gibi kovaların net çizgileri vardır, ya varsındır onlar için ya da yok.
yani bu davranışları seni sevmediği anlamına gelmez, ama seviyo olması da döneceğini göstermez.
ben aslan burcuyum, kova benim için neredeyse idealdi ve ayrıldıktan sonra da çok zor toparlandım.

senin burcun ne, bu arada :)

diğer arkadaşlarında dediği gibi kovaların net çizgileri vardır, ya varsındır onlar için ya da yok.
yani bu davranışları seni sevmediği anlamına gelmez, ama seviyo olması da döneceğini göstermez.
ben aslan burcuyum, kova benim için neredeyse idealdi ve ayrıldıktan sonra da çok zor toparlandım.

Terazi....Ben belli bir zaman geçsin,yine arayacağım.Öyle düşünüyorum.Biraz durulsun.Benim konuştuğum kişide çok duygusal biriydi...İlgi gösterirdi.Dikkat ederdi.Böyle birini kaybetmek beni üzüyor...mafoldumben

Kovalar böle sert işte...sende kovayım dedin yaa....Niye anlamasınlar....Zamanı vardır belki...Erkeklerin duyguları yok mu...Hatta erkekler daha çok acı çeker derler....

Erkekleri kendine köpek ettin mi acı çekiyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum..Gözlemlediğim kadarıyla bu böyle.

aslan ıle kova hıc anlasamazlar benım bıldıgım

Aslan yengec'te anlasamaz bizde cogu zaman anlasamıyoruz ama ayrılmadık hic. opuyorumnanaktan
İsimiz burclara falan kalsa sevgilim akrep veya balık burcu olurdu.kaydirigubbakcemile3

Bende kovayım sevgilimde kova..
Ben bi kova olarak çok gururluyum nedense dünya yansa yine vazgeçmiyorum gururumdan..
Kovaların ani kararları olabiliyor malesef ben mesela aniden verdiğim kararlarla bikaç kez ayrıldım sevdiğimden ama geri dönen hep o oldu sadece 1kez ayrıldığımda çok pişman oldum o aramadı ben aradım..Ama ayrıldıktan sonra çok pişman oluyordum keşke yapmasaydım dıyordum nitekim barışalım dediğinde tamam barışalım diyordum..Yani pişman olabilir belki bekle bakalım..

Msn den beni silmemiş.Baktım bir dakikalığına girdi hemen çıktı,benden bişey var mı diye baktı sanırım.Mail vs...Ben çevrimdışıydım öyle gördüm.En son salı günü atmıştım.daha da atmadım.zaten arama yok.CADIARZU

Bence üzülme, tabi ki üzülüyorsun ama kendini yıpratma zamana bırak ve üstüne düşme hiçbirşey yapma..kendisi yaptığının farkına varıp açıklama yapacaktır yapmazsa da olumlu tarafından düşün.."ilişki ilerlediğinde böyle bir durum yapsaydı daha çok üzülecektin" bir de dikkatimi çeken diğer şey madem bitirme kararı almış senin bu kadar ısrar etmenlemi söylemesi gerekiyordu yoksa o kararı aldığında mı söylemesi gerekiyordu, ileride böyle biriyle mutlu olabilir miydin sence?

Kovaların böyle ani kararları vardır...:smiley-cool:
Sevgisine güvenmiyorsa hiç uğraşmaz, arkasına bakmadan gider...

Benim nişanlım da kova. Önceki ilişkileri ani şekilde bitmiş hep.

Biz pek kavga etmeyiz zaten ama kovalar ciddi anlamda zor insanlardır, terstir. İnanmadığı bir şeyi kessen kabul etmez. O yüzden yaptığı normal yani.

Back
X