Kova erkegi esi sevgilisi vs olan ?

Kova erkeği ne mesela ? Karakterine bakacaksın , zaman geçireceksin. Sadece doğduğu güne bakarak cevap mı verilir (ayrıca doğruluğu da tartışılır )

Herseyi en iyi o biliyor .
Tek o mantıklı çünkü mantık sadece onda var.

Bir tek o pratik
:KK53:
Bir tek o mükemmel
Bir tek o düşünceli

Nerden biliyorsunuz diye sormayın Kocam kova

Kocam kova. Ben teraziyim. Ben memnunum. Tşk 🌹
Eski eşim kova. Ben teraziyim.
Onun için Dünya'nın en berbat insanlarından biri diyebilirim. Hiç de abartmıyorum.
Cevabım size değil, konu sahibine yanlış anlaşılmasın.

Burcuna bakarak karar vermesin 😅

aaaaa bu nasıl aklıma gelmedi kaynanam kaynimi daha çok severdi. :D
Hemen bozduk büyük sırrı görüyo musun :D Aslında çok kötü bir burç değil de tahammül etmesi zor. Çok konuşuyorlar. Bir paragrafta en az 10 adet "Ben" kelimesi geçiriyorlar. Bir de genelde evlenemiyorlar bağlanma problemlerinden dolayı sizinki iyiymiş yine

Eski eşim kova. Ben teraziyim.
Onun için Dünya'nın en berbat insanlarından biri diyebilirim. Hiç de abartmıyorum.
Cevabım size değil, konu sahibine yanlış anlaşılmasın.

Burcuna bakarak karar vermesin 😅
Burç değil her şey ama sadece belki bazı huylarını taşıyordur diye sordum fazla umursamaz rahat gibi geliyor bana

Hemen bozduk büyük sırrı görüyo musun :D Aslında çok kötü bir burç değil de tahammül etmesi zor. Çok konuşuyorlar. Bir paragrafta en az 10 adet "Ben" kelimesi geçiriyorlar. Bir de genelde evlenemiyorlar bağlanma problemlerinden dolayı sizinki iyiymiş yine
Çok özgürlükçüler sevgilim fazla konuşmuyor ama çok umursamaz çok rahat biri

Kova erkeği bir flörtüm olmuştu, bana çektirmediği kalmamıştı açıkçası, manipüle, umursamaz, herşeyi zaten kendisi çok iyi bilir havaları, salak gibi beni köle etmişti sonra çok şükür aklım başıma geldi ve yol verdim sonra dünyalar tatlısı eşimle tanıştım🥰🥰🥰💕💕💕

Kova erkeği bir flörtüm olmuştu, bana çektirmediği kalmamıştı açıkçası, manipüle, umursamaz, herşeyi zaten kendisi çok iyi bilir havaları, salak gibi beni köle etmişti sonra çok şükür aklım başıma geldi ve yol verdim sonra dünyalar tatlısı eşimle tanıştım🥰🥰🥰💕💕💕
Sevgilim de beni manüpule ediyor gibi geliyor bazen ama çok nadir. Umursamaz çok doğru ve çok rahat. Kendini bilmiş havasi yok sevgilimin ama avm gittik saatini yaptiracakti otur hayatım dedi yok dedim gel oturalım hayatım diyip ikimiz de oturmuş bulunduk 😄

Sevgilim de beni manüpule ediyor gibi geliyor bazen ama çok nadir. Umursamaz çok doğru ve çok rahat. Kendini bilmiş havasi yok sevgilimin ama avm gittik saatini yaptiracakti otur hayatım dedi yok dedim gel oturalım hayatım diyip ikimiz de oturmuş bulunduk 😄
Valla bilemiyorum da uzak durulması gereken bir burç bunu biliyorum😅😅

Back
X