- 5 Temmuz 2025
- 136
- 8
- 11
- Konu Sahibi fnrbahce123
Kova erkeği ilişkide nasıldır? Sevgililikte vs. Ya da evlilikte. Kova erkeği sevgilisi,eşi olanlar anlatabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki karakter özelliği de var ama burcunuda taşıdığı özelliği vardır belki.Kova erkeği ne mesela ? Karakterine bakacaksın , zaman geçireceksin. Sadece doğduğu güne bakarak cevap mı verilir (ayrıca doğruluğu da tartışılır )
Kendi dediğini olsun istiyor mu sevgilim biraz böyle yani aslında sonunda yine onun dediği oluyor gibi.Herseyi en iyi o biliyor .
Tek o mantıklı çünkü mantık sadece onda var.
Bir tek o pratik
Bir tek o mükemmel
Bir tek o düşünceli
Nerden biliyorsunuz diye sormayın Kocam kova
![]()
Zor bir burç değil mi sevgilim kova çok iyidir ama sanki hep böyle kendi istediği olsun istiyor gibi bir de özgürlükçü yani iki soru sor biraz böyle şey oluyor gibi.Kocam kova. Ben teraziyim. Ben memnunum. Tşk![]()
İstediği olana kadar ayni şeyi söylüyorKendi dediğini olsun istiyor mu sevgilim biraz böyle yani aslında sonunda yine onun dediği oluyor gibi.
Eski eşim kova. Ben teraziyim.Kocam kova. Ben teraziyim. Ben memnunum. Tşk![]()
aaaaa bu nasıl aklıma gelmedi kaynanam kaynimi daha çok severdi.Kova erkeğini anası bile zor seviyor bacım![]()
Hemen bozduk büyük sırrı görüyo musunaaaaa bu nasıl aklıma gelmedi kaynanam kaynimi daha çok severdi.![]()
Burç değil her şey ama sadece belki bazı huylarını taşıyordur diye sordum fazla umursamaz rahat gibi geliyor banaEski eşim kova. Ben teraziyim.
Onun için Dünya'nın en berbat insanlarından biri diyebilirim. Hiç de abartmıyorum.
Cevabım size değil, konu sahibine yanlış anlaşılmasın.
Burcuna bakarak karar vermesin![]()
Çok özgürlükçüler sevgilim fazla konuşmuyor ama çok umursamaz çok rahat biriHemen bozduk büyük sırrı görüyo musunAslında çok kötü bir burç değil de tahammül etmesi zor. Çok konuşuyorlar. Bir paragrafta en az 10 adet "Ben" kelimesi geçiriyorlar. Bir de genelde evlenemiyorlar bağlanma problemlerinden dolayı sizinki iyiymiş yine
Sevgilim çok rahat çok umursamaz.Kova erkeğini anası bile zor seviyor bacım![]()
Sevgilim de beni manüpule ediyor gibi geliyor bazen ama çok nadir. Umursamaz çok doğru ve çok rahat. Kendini bilmiş havasi yok sevgilimin ama avm gittik saatini yaptiracakti otur hayatım dedi yok dedim gel oturalım hayatım diyip ikimiz de oturmuş bulundukKova erkeği bir flörtüm olmuştu, bana çektirmediği kalmamıştı açıkçası, manipüle, umursamaz, herşeyi zaten kendisi çok iyi bilir havaları, salak gibi beni köle etmişti sonra çok şükür aklım başıma geldi ve yol verdim sonra dünyalar tatlısı eşimle tanıştım![]()
Valla bilemiyorum da uzak durulması gereken bir burç bunu biliyorumSevgilim de beni manüpule ediyor gibi geliyor bazen ama çok nadir. Umursamaz çok doğru ve çok rahat. Kendini bilmiş havasi yok sevgilimin ama avm gittik saatini yaptiracakti otur hayatım dedi yok dedim gel oturalım hayatım diyip ikimiz de oturmuş bulunduk![]()
Örnek verir misin ne gibiydiValla bilemiyorum da uzak durulması gereken bir burç bunu biliyorum![]()