Nişanlılık dönemi parasal mevzular

Eş olamayan birinden evlenmeden kendi kişisel harcamaların için para istemek bana çok zavallı geliyor, elin oğlu da sana bakmak zorunda değil çünkü. Ama siz kötü alıştırmışsınız bir de işlerin öyle gitmediğinde nasıl olacağını görün bence. Eşimle liseden beri birlikteyiz, evlilik dahil sadece işe girdiğimde hesap ödedim, ben kendimi öne atmadım, o da hiç talep etmedi zaten. her şeyi o ödediği için benim kazandığım para tamamen birikim hesabına giderdi mesela, şuan çalışmıyorum yine hesabımda ben söylemeden atılan bir para hep var, çünkü dinamik bu şekilde kuruldu.

Sevgiliyken ben çalışmıyordum. Eşim para göndermezdi bende istemezdim bende de biraz artistlik durumları var. Ama o dönem mobil hatlar saçma bir şekilde pahalıydı ve biz günde 4 -5 saat konuşuyorduk. Faturam öderdi, böyle yükte hafif pahada ağır hediyeler alırdı. Yemekler geziler vs öderdi. 4 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum hiç de ezilmedim. Şimdi ikimizde çalışıyoruz 15 yıllık evliyiz. Maaşı benim 4 katım, memurum 😏 şimdi yine bu denge böyle .yine maaşı oranında katılım sağlıyor. ama şu var genç kızlar görüyorum liste atıyorlar 3 aylık erkek arkadaşlarına bana şunu al bunu al , karşılığında al sana nude, midem bulanıyor.

Back
X