Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat kova erkeğini iyi analiz edenler bir yardım

fndhem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
6
0
36
Slm birşey sormak istiyorum 1 ay önce bi kova erkeği ile tanıştım hergün buluştuk sürekli planlar yapıyor sabah kalkıyor günaydın msjı atıyor gayet ilgili hiç cinsel bir yaklaşımı olmadı 2 hafta önce elimi tuttu sokakta elele dolaşıyoruz fotoğraf çekiliyoruz dün adama bana karşı ne hissediyosun dedim yanında mutluyum eğleniyoruz dedi duygusal bişi var mı bana karşı dedim hiç hoşlanma yok duygusal olarak bişi hissetmiyorum dedi neden elimi tuttun dedim sanki zorla tuttum sende tuttun dedi bende ben yaptığımın arkasındayım ben hoşlandığım için tuttum dedim o da ben sen mutlu ol diye tuttum yoksa istediğimden değil dedi ama ben ona hiç elimi tut sarıl demedim sonra bende o zaman sen samimiyetsizsin adam gibi yaptıklarının arkasında duramıyosun dedim suratına kapattım bida msj atmadım o da bişi yapmadı daha bu muhabbetten önce haftasonu planı yapan adam neden böle davranmış olabilir akıl verir misiniz tşkler...

Burçtan murçtan anlamam ama siz niye böyle bir adamdan hoşlanıyorsunuz ki,başka adam mı kalmadı. Sizi sevmiyor belli apaçık

Bende sevmiyorum 1 ayda onunda sevmesini beklemiyorum ama insan azda olsa hoşlanmadığı biri ile 1 ay hergün buluşup elini tutabilir mi ben yapamam bana deseki daha yeni zamanla olur bu şeyler şuan sadece biraz hoşlanıyorum mantıklı ama hiç bişi hissetmiyorum sadece geziyoruz muhabbetin ii deyip sevgili gibi davranmak samimiyetsizce ben neden böle davrandığına anlam veremiyorum

X