Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Erkeğinin Zayıf Noktaları Nelerdir ?

inatçıdırlar . karşısındaki ; onun damarına basmışsa eger haksız olsalar bile çeker gider. geride kalan umrunda bile olmaz ...

Benim burcum da yükselenim de kova arkadaşlar.İltifattan nefret ederim aksine önerileri severim,kendimi beğenmiş değilim aksine çok takıntılıyım,aileme hiç de düşkün değilim,ruh halim dengesizdir evet ama başımı kesseler kararımdan dönmem. Geri kalan tüm özelliklerini taşıyorum kovanın.Sakın ha yaptırımda bulunmayın bir kovaya.Emir ricadan nefret eder.Onun yerine isteklerinizi belirtin.Mesela güleryüzlü ol demeyin gülünce harika oluyorsun deyin.Bu üslupla ben bile sevgilimn kölesi olabilirm.

benimde kova tanıdığım var ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. arkadaş çevresi geniştir arkadaşlarına önem verir. çok romantiktir. pohpohlanmak ister bazen. hoşuna gitmeyen bi şey söylediğinde ben böyle değilim diye başlar ki bekle sonu gelsin:9:

benımde nısanlım kova burcu ben ıkızler burcuyum aramızda cok guclu bı bag var cok ıyı nıyetlı bnm cnm sevgılım basına ne glırse ıyı nıyetınden glıyo aılesıne duskun buda bnı mutlu edıyo evden ıse ısten eve cok uzun zamanrdr neredeyse hergun bana gunaydın mesjları atıyo dha neler masallh bıze cok sevıyorm onu işin püf noktasına glıncede bn cok fazla karsmıyorm bunltmıyorm cunku onu tnıyorm ne yptıgını nereye gıttıgını bılıyorm kontrol her zmn bnde benı dınlıyor fıkırlerıme deger verıyor zmn zmn ufak kvgalarımızda oluyor htalıysa gonlumu alıyor bn htlysam ılk adımı bnden bkler 3 ay snra evlnıyorz bırsuru hayalımız var tek sırrımda sevgıı
gonulden ısteyın kızlar dua edın allh hpınıze hyrlı esler sevgılıler versın cok mutlu olun

biz de kova-ikizler bir çiftiz. ama artık eşimi çok iyi tanıyorum. çok duyguludur ama göstermeyi hiç beceremez. çiçek alıp masanın altından verdiği günleri biliyorum ben:1: öyle büyük jestler romantik süprizler falan beklemeyin yani. bi konuyla ilgili konuşurken hep haklı çıkmak ister. size kızdığı zamanlarda çok alttan alısanız konuyu uzatır. siz de çemkirirseniz o zaman susar. ondan sonra siz de uzatmayın sessiz kalın. sinirler yatışınca tatlı tatlı konuşun. eğer sizinle ilgili olmayan bir şeyden dolayı sinirliyse hiiiç ilişmeyinç gidin içerki odada işlerinizi yapın ya da ne biliyim bilgisayara falan bakın gerekirse 2-3 gün bekleyin.ondan sonra birden keyfi yerine geliverir :) bunlar işyerinde patrondan laf işitmeye falan hiç dayanamazlar. dünyaları kararmış gibi davranırlar mükemmel olmak isterler :) kıskançlığa hiç gelemezler kıskançlıktan çatlasanız bile belli etmeyin ama o kıskançlık yapmaya kalkarsa da bunu hatırlatın sakın müsade etmeyin

mesela bi kere tatildeyiz çıktık gezdik tozduk kaldığımız eve geldik. o akşam da evi boşaltıcaz. ama ben nasıl yorgunum anlatamam ayaklarımın altı falan hep su toplamış. sonra benim sevgili eşim dedi ki hadi hayatım şu valizi kapatıver. bi arkadaşımız daha vardı yanımızda o da dur oğlum kız yoruldu 2 dakka dinlensin dedi.ben de sen kapatıver cok yorgunum dedim. anaaaam bizimki bi bozuldu ama bozulma sebebi şu bunu ben nasıl düşünemedim. yani benim karım bu kadar yorgunken ben ondan iş istiyorum diye kendine kızıyo biliyorum. böyle de vicdanlıdırlar.

çok uzun yazmışım son olarak acayip dakiktirler. ne beklemeyi ne de bekletmeyi severler..

Son düzenleme:
benımde yenı görüşmeye başladıgım cocuk kova burcu.
Sadece şimdilik cok içine kapanık ilişkide normalde cok aktif bırısı dıye bılıyorum.

ben yengecim o kova:1:
tam zıtızz....
vallhii 5 yıl oldu kavg gürültü gdyo..
çok kinci, intcı, gıcık,haklı olan hep o....
amann 5 yıldr cözemedim:27: çookk zorrrrrr:49:

Zayıf noktası yok gibi... Yada ben çözemedim. Bu konuda tek anladığım şey googlada fln genelde aramaz sormaz denmiş.. Hoşlanmıyor sa evet, ama hoşlanıyorsa mutlaka arar

Back
X