Hamileyken kanınız fazla çıkar zaten, bu normal13 haftalık hamileyim 2 hafta önce kovid gecirdim biraz ağır geçti. Sonra geçmeyen eklem ağrılarım başladı crp 20 wbc18 çıktı dahılıye doktoru antibiyotik verdi antibiyotik kullandım hiçbirseye yaramadı bu sefer eklem ağrıları akşamları şiddetlendi zonklama seklınde ve befes darlıkları başladı fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoruna gittim tüm tahllıllerı yapacagım sana dedi dün gitmiştim bu sabah yaptığı tahlıllerde tam kan sayımı hemogram 15 çıktı yani yüksek kan vücutta nefen boyle olur dıye internetten araştırdım akciğer hastalığı olabılır dıyor kızlar özellikle hamileler kendinize çok dikkat edin hastalığı atlatsanız bile eserler kalıyor ve çok zorluyor ben merdiven çıkamaz yürüyemez oldum ve gerçekten eklem ağrılarından akşamları ağlıyorum
D dimer testine bakmadı o kandamı bakılıyor sadece alttan muayene yapmıslardı ultrasonda orda bebek oksijenını gorebılıyoruz dedı sonra kan sulandırıcı verdi verdikten sonra kulöandım o gece kendımden gectım vurduktan sonra bıraktım korktum ama bunu devlet hastanesının acıl doktoru vermıstı bugun kadın doktoruna gidicem onada danısayım bakalımDoktor d dimer değerinize bakmadı mı? Kan pıhtılaşma riski oluyor covidde. Her bünyede olmasa da.
Kan sulandırıcı kullandınız mı?
Geçmiş olsun bu arada.
Evet doktora kullanıp bıraktığınızı anlatın, o sizi yönlendirir sanırım. İlk mesajda yazdığınız şikayetleri de söyleyin. Geçmiş olsun.D dimer testine bakmadı o kandamı bakılıyor sadece alttan muayene yapmıslardı ultrasonda orda bebek oksijenını gorebılıyoruz dedı sonra kan sulandırıcı verdi verdikten sonra kulöandım o gece kendımden gectım vurduktan sonra bıraktım korktum ama bunu devlet hastanesının acıl doktoru vermıstı bugun kadın doktoruna gidicem onada danısayım bakalım
Aşı bir mucize değilAsili misiniz, hani asili hamileler covid I kolay atlatiyor diye bangir bangir bagiriyorlar ya ondan soruyorum yanlis anlasilmasin
Bir sene once cikan asi hakkinda supheci davranmam gayet normal, Ha bu arada asiliyim Ben de, covidi birebir yasamis birinden direk olarak tecrübesini sormak da hakkimdir. Durduk yere polemik yaratmaya calismayinAşı bir mucize değil
Aşı olduysan başına hiçbirşey gelmeyecek diye bir garanti yok olamaz da
Hamilelik başlı başına kendine has bir durum zaten
Aşı olmasaydı belki konu sahibemiz şuan hayatta olmayacaktı yada bebeği yaşıyor olmayacaktı
Neden uçlarda değerlendiriyorsunuz bu aşı olayını
Mantıken tanıdığınız bir düşmanla mı savaşmanız daha kolaydır tanımadığınızla mı? Aşı da vücudunuza bu düşmanı tanıtıp ona göre savunma gücü hazırlatıyor bu kadar basit
3 aşım varAsili misiniz, hani asili hamileler covid I kolay atlatiyor diye bangir bangir bagiriyorlar ya ondan soruyorum yanlis anlasilmasin
Cok gecmis olsun3 aşım var
15 yüksek bir değer değil ki kan sayımında hele de hamileyken diğer canında kanını siz üretiyorsunuz sonucta13 haftalık hamileyim 2 hafta önce kovid gecirdim biraz ağır geçti. Sonra geçmeyen eklem ağrılarım başladı crp 20 wbc18 çıktı dahılıye doktoru antibiyotik verdi antibiyotik kullandım hiçbirseye yaramadı bu sefer eklem ağrıları akşamları şiddetlendi zonklama seklınde ve befes darlıkları başladı fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoruna gittim tüm tahllıllerı yapacagım sana dedi dün gitmiştim bu sabah yaptığı tahlıllerde tam kan sayımı hemogram 15 çıktı yani yüksek kan vücutta nefen boyle olur dıye internetten araştırdım akciğer hastalığı olabılır dıyor kızlar özellikle hamileler kendinize çok dikkat edin hastalığı atlatsanız bile eserler kalıyor ve çok zorluyor ben merdiven çıkamaz yürüyemez oldum ve gerçekten eklem ağrılarından akşamları ağlıyorum
Doğru15 yüksek bir değer değil ki kan sayımında hele de hamileyken diğer canında kanını siz üretiyorsunuz sonucta
6 aya toparlarsiniz13 haftalık hamileyim 2 hafta önce kovid gecirdim biraz ağır geçti. Sonra geçmeyen eklem ağrılarım başladı crp 20 wbc18 çıktı dahılıye doktoru antibiyotik verdi antibiyotik kullandım hiçbirseye yaramadı bu sefer eklem ağrıları akşamları şiddetlendi zonklama seklınde ve befes darlıkları başladı fizik tedavi ve rehabilitasyon doktoruna gittim tüm tahllıllerı yapacagım sana dedi dün gitmiştim bu sabah yaptığı tahlıllerde tam kan sayımı hemogram 15 çıktı yani yüksek kan vücutta nefen boyle olur dıye internetten araştırdım akciğer hastalığı olabılır dıyor kızlar özellikle hamileler kendinize çok dikkat edin hastalığı atlatsanız bile eserler kalıyor ve çok zorluyor ben merdiven çıkamaz yürüyemez oldum ve gerçekten eklem ağrılarından akşamları ağlıyorum
Polemik nedir bildiğinize emin misiniz?Bir sene once cikan asi hakkinda supheci davranmam gayet normal, Ha bu arada asiliyim Ben de, covidi birebir yasamis birinden direk olarak tecrübesini sormak da hakkimdir. Durduk yere polemik yaratmaya calismayin
Sedimentasyon 21 çıktı bugun doktor hematolojiye yönlendirdiHematolojiye bir görünün isterseniz. Ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?