• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kovulduk

Merhaba
7 yillik evliyim ve kayinvalidemle oturuyorum.1.sinifa baslayan bir kizim var ben calisiyorum kizimada kayinvalidem bakiyor.Hep ayri bir ev hayalindeydim cok zorluklar cektim.2gun once esimle babasi tartismislar ve babasi esyanizi alin gidin demis.Esimde evi ayiriyoruz dedi bana.Bu zamana kadar o kadar cok ugrastimki ayri ev icin.Ama soyle bisey var mutluda olmadim degil yani kovulmamiza:halay:Simd hanimlar kaynanam cocuga bakmaz.Bizim hicbiseyimiz yok borca giricez.İkimizde asgari ucrete calisiyoruz.Ben yavrumu napicam calismazsamda olmaz kendi annem 1,5 saat uzaklikta bir akil verin bana
Eşinin gözünde level atlayaraktan ayrı eve çıkıyorsunuz gözün aydın ...
Okula yakın bir ev tutarsınız kızınız küçük evde tek kalamaz yarım gün kreşe verin ya da etüt merkezi araştırıp kayıt yaptırabilirsiniz hem kursa gitmiş olur hem evde kalmamış olur ..

Merhaba
7 yillik evliyim ve kayinvalidemle oturuyorum.1.sinifa baslayan bir kizim var ben calisiyorum kizimada kayinvalidem bakiyor.Hep ayri bir ev hayalindeydim cok zorluklar cektim.2gun once esimle babasi tartismislar ve babasi esyanizi alin gidin demis.Esimde evi ayiriyoruz dedi bana.Bu zamana kadar o kadar cok ugrastimki ayri ev icin.Ama soyle bisey var mutluda olmadim degil yani kovulmamiza:halay:Simd hanimlar kaynanam cocuga bakmaz.Bizim hicbiseyimiz yok borca giricez.İkimizde asgari ucrete calisiyoruz.Ben yavrumu napicam calismazsamda olmaz kendi annem 1,5 saat uzaklikta bir akil verin bana
Eşyayı çok kafanıza takmayin ben yeni eve çıktığımda param yoktu sifirdan bir ev tutmustum
Önce su isiticisidir bir hali minder temizlik eşyası nir kazan ve altı parça yemek takimiydi her şeyim
Yavaş yavaş hepsi oldu
Bir an önce ev tutmaya bakın barisirlar ederler şimdi

Sen çıkmaya bak fırsat bir denk gelir anacağızının orada ufak bir ev bul orada okulda bul
Allah'ın selameti başlarına ayrı evde sana nasip olsun

Okul sonrası derhane yada kurs gıbı yerlere gıdın yazdırın o cıkana kadar sızde cıkmıs olursunuz boyle kres tarzı yerler var aratırın okul sonrası cocuga odevını yaptırıyorlar ılgılenıyorlar snra sız gıdıp alıyosunuz ama annene yakın tasınacaksanız bunlara gerek kalmaz

Öncelikle gözün aydın :) şuan ki durum ne hala aynı fikirdeler mı öyleyse çıkın ev aramaya ailecek bakalım eve döndüğünüzde ne soyleyeceler :)

Bende etüt merkezinde çalıştım daha önce aylık birini bulmaktan daha makule gelir fiyat olarak hem de akşama kalmadan ödevlerini yapmış olur senelik 1.5. 2 bin civarı olamalı ama olduğunuz şehre göre de değişir

Hanimlar gunaydin
Son durum.Kayinvalideyle konustum cocugada bakmayacaklarmis.Nisan ayinda tasinacakmisiz ki pek inanasimda gelmedi.Ama esim kucuk esyalari alalim aradan ciksin dedi.Cocuk icinse sabah 8 den 1 e kadar birini bulmam lazim komsumuza teklif edicem.Oglene kadar baksin okula biraksin yeter.Bu arada sebepte suymus.Benmisim.İstiyoki hergun isten geleyim dip kose ev temizleyim cocugun odevlerini yaptirayim zerre ses etmeyim.

Cok minik ucretlere gelen unv ablalari var.siz gelene kadar odevlerini yaptirip yemegini yediriyor.
Okulda etut vs varsa yada etut merkezlerini dusunebilirsiniz.

öncelikle ne kadaaar mutlu olduğumu bilemesiniz çok sevindim adınza :KK48: umarım en geç cumaya kadar kovulduğunuz için eşiniz gururlu davranıp o evden çıkar ama bu süre zarfında eşinize eşyadan bahsetmeyin yani gözünü korkutmayın köprüyü geçene kadar sürekli olabilecek durumlardan bahsedin ama biran önce çıkın çünkü gün uzadıkça ortam yumuşar ki inşallah yumuşamaz tabi tadında Allah yardımcınız olsun.:halay:

Merhaba

Keşke bende kovulsam çocuk büyümüş zaten evi okula yakın tutun servise verin . Güveneceğiniz komşunuz arada kontrol etsin . Biz kardeşimle 8 9 yaşından beri annem çalıştığı i,in evde kalıyorduk mecburen 35 40 sene evvel . .

Hanimlar gunaydin
Son durum.Kayinvalideyle konustum cocugada bakmayacaklarmis.Nisan ayinda tasinacakmisiz ki pek inanasimda gelmedi.Ama esim kucuk esyalari alalim aradan ciksin dedi.Cocuk icinse sabah 8 den 1 e kadar birini bulmam lazim komsumuza teklif edicem.Oglene kadar baksin okula biraksin yeter.Bu arada sebepte suymus.Benmisim.İstiyoki hergun isten geleyim dip kose ev temizleyim cocugun odevlerini yaptirayim zerre ses etmeyim.

Çocuğada bakmayacakmış haaa. Lütfetmiş şimdiye kadar . Sizle sorun olabilirdi o torununu düşünmek ZORUNDA. Aynı benim kv gibi 2 küçük çocukla 4 ve 2 yaş ona yardım etmemi istiyor . Benim evde ne işim varmış ki . Sanki ben eve temizlikçi çağırıyom işleri komşu yapıyor .Birde işe gidiyorum biz sanki işte uyuyoruz . .

Hanimlar gunaydin
Hanimlar gunaydin

Canım.nisan ayı çok çok geç değil mi ya
Oldu hem çalış hemde ev işi ve yap ben yeri geliyor ev hanımı olmama rağmen yeri gelir temizlik yapmıyorum poof senin KV ne beklemeyin o kdr ya

Merhaba
Anneniz bir süre sizde kalıp bakabilir bir çözüm bulunana kadar

evet canım nisanda gidiyoruz
bu zamana kadar hiçbirşekilde ayrı ev lafını açtırmadılar bile
ama su anda onlarda bir an önce gitsinler gözüyle bakıyorlar
esyaları almaya başlıyoruz
neden yaza doğru çıkıyoruz
kızım 1.sınıfa yeni başladı önümüz kış

öncelikle ne kadaaar mutlu olduğumu bilemesiniz çok sevindim adınza :KK48: umarım en geç cumaya kadar kovulduğunuz için eşiniz gururlu davranıp o evden çıkar ama bu süre zarfında eşinize eşyadan bahsetmeyin yani gözünü korkutmayın köprüyü geçene kadar sürekli olabilecek durumlardan bahsedin ama biran önce çıkın çünkü gün uzadıkça ortam yumuşar ki inşallah yumuşamaz tabi tadında Allah yardımcınız olsun.:halay:
esyadan ben değil ha bire eşim bahsediyor:halay:

evet canım nisanda gidiyoruz
bu zamana kadar hiçbirşekilde ayrı ev lafını açtırmadılar bile
ama su anda onlarda bir an önce gitsinler gözüyle bakıyorlar
esyaları almaya başlıyoruz
neden yaza doğru çıkıyoruz
kızım 1.sınıfa yeni başladı önümüz kış

Bence o iş yalan olur. Nisana kim öle kim kala. Bırakmazlar sizi o tarihte benden demesi. İmkanın varsa git annenle yaşa, oradan kendi evine çıkman daha kolay olur.

7 yıllık evlisiniz karı koca çalışıyorsunuz umarım vardır bir birikim ayrıca çeyiz en azından maddi olarak çok sıkıntı çekmesiniz serkaps arkadaşımızın dediği gibi yalan olmaz inşallah

Back
X