Kovulmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paralı bakıcı. Hatta önce kimse bakmıyor diye kıyamayıp ben baktım 1 yıl ücret falan da yok, bipolarım anksiyetem var o halde bakmaya çalıştım 3 çocuğu da ilgilenmedi gelmediler durdukları yerden. Sonra bi anda bakıcı buldular kıymetlileri oldu.. Ya çok doluyum, bölük pörçük yazıyorum ama içim yandı bugğn hiçbiri bana arka çıkmadı diye.
Evet yani destek bekledim açıkçası onlardan. Ama destek yerine, sen kalma orda evinden gel ister dediler. Ki akrabalarım aradı kadını terbiyesizlik yaptıpımı söylediler daha sonradan. Şimdi yazarken okuyoruö da şaka gibi ya kocaman bi şaka gibi
Bakıcı terkedip gitmesin diye bu korku. Kimse bakmaz üstümüze kalır diye korkularından seslerini çıkarmamışlar. Çok üzüldüm hem size, hem o hayvancıklara. Onlarada kötü davranıyordur, sahiplendirme imkanınız varsa sahiplendirmek iyi olur sanırım

Aynen öyle. Bakılan kişi çok huysuz olduğundan gelen gitti. En son bu kişi kaldı o sebeple gözünün içine bakılıyor. Cevap verebilir esasında ama kovması ve akrabam dediğim kişilerin ağzını açmaması çok içimi acıttı. Bugün torununa kızmıştı. Tüm sülalenin içinde küfürler etti bağırdı çağırdı, komşular rahatsız olup sus istersen vs demeye başladılar. Sonra işte baktığım hayvanlara sardı, zaten kovalamaya falan başlamıştı son zamanlarda bi hayvanı onun sebebiyle barınağa yolladık hatta, benim hayvanları savunmamı kaldıramıyor son zamanlarda. Kedilerin tüylerime takmış durumda ki kediler arka bahçede duruyor. Tüy falan yok. Ve zamanında bebeklerime(sokak canlarıma) kendisi yemek verirdi ilgilenirdi
O zaman soyle anlatayim..
Bey beylik yapamazsa El beylik yapar..
O bicareye kimse bakmaya tenezzeul etmedigi icin yada zamani olmadigi icin durum boyle olmus..
Daha basiniza da cikmaya devam eder bence.
Siz siz olun,ele beylik yaptirmayin.

Bakıcı terkedip gitmesin diye bu korku. Kimse bakmaz üstümüze kalır diye korkularından seslerini çıkarmamışlar. Çok üzüldüm hem size, hem o hayvancıklara. Onlarada kötü davranıyordur, sahiplendirme imkanınız varsa sahiplendirmek iyi olur sanırım
10 11 tane gözbebeğim, hepsi büyük, bazıları yabani. Kıyamam açıkçası birilerine vermeye, zaten almazlar da, ama onları asla yalnız bırakmayacağım. Saç baş yolma noktasına gelsek de onları ezdirmemeye çalışacağım.
Evet bakıcı gitmesin diye bu korku. Ki o beni kovunca ben de sen kim oluyoraun ben bakarım sen gelme asıl dedim, zaten 10 gündür falan kendisi gelmiyor akrabasını yolluyor o bakıyor neneye. Ben çyle deyince, sen mi bakacaksın yaptığın yemeği bile kadın yedi diye laf yapıyosun dedi ki asla öyşe bir durum yok yalan söyledi vee sevgili akrabalarımla o an gözgöze geldik, inanmadılar böyle bie şey yapmayacağıma. Gözlerinden belliydi

O zaman soyle anlatayim..
Bey beylik yapamazsa El beylik yapar..
O bicareye kimse bakmaya tenezzeul etmedigi icin yada zamani olmadigi icin durum boyle olmus..
Daha basiniza da cikmaya devam eder bence.
Siz siz olun,ele beylik yaptirmayin.
Ben artık zerre muhattap olmam bebeklerimi kovmadığı onlara kötü davranmadığı sürece. Ve o atasözü çok güzelmiş. Ama tam olarak çyle olacak. O bey olacak bizimkiler el. Kaç lere bizimkilerin dedikodusunu yaparken yakaladım beddua ettiğini özellikle de "evde kalmaya gelme" diyen kişinin dedikodusunu yaparken beddua ettiğini gördğm duydum ama ben söylemem hiç bunları kaostan karhaşadan beslenmiyorum ben. Ortalık karışırdı ya da belki karışmazdı yine onu yüceltecek bir şeyler bulurlardı

Çünkü evlatlarının da işine geliyor. Kör topal birini buldular yaşlı neneye katlanıyo da dediler. Hatta sen kalma evden git gel yap diyen, biz ona mecburuz o ne derse tamam diyeceğiz dedi
Kendi aileniz de mi böyle düşünüyor? Yeriniz de olsam asla onu dinlemez ve istediğim zaman gider gelirdim. Hem akrabadan hem de hayvanlardan haberdar olmak için.. Yerini bilsin, haddini aşmasın. Çünkü yarın öbürgün bu bakıcı bir şey yapsa akrabalarınız onu savunacağa benziyor.. Allah korusun.

Kendi aileniz de mi böyle düşünüyor? Yeriniz de olsam asla onu dinlemez ve istediğim zaman gider gelirdim. Hem akrabadan hem de hayvanlardan haberdar olmak için.. Yerini bilsin, haddini aşmasın. Çünkü yarın öbürgün bu bakıcı bir şey yapsa akrabalarınız onu savunacağa benziyor.. Allah korusun.
Bunu duymaya ihtiyacım var işte. Gidip gelmeliyim o kadının bemi sindirmesine izin vermemeliyim. Kemdi ailem de böyle düşünüyor evet

Ben şeyi merak ettim. Baktığı kişinin durumu nasıl iyi bakıyor mu. Kendisi memnun mu bakicidan
Evet bize kök söktüren nene, bakıcısına gelince süt dökmüş kedi oluyor. Biraz da korkuyo bakıcı biraz fevri, yani sokağa çıkıp bi anda göbek atabiliyor, şarkılar söyleyebiliyor bu herkese çok komik gelse de bence ürkütücü. Ama genel olaral nene memmun

Evet bize kök söktüren nene, bakıcısına gelince süt dökmüş kedi oluyor. Biraz da korkuyo bakıcı biraz fevri, yani sokağa çıkıp bi anda göbek atabiliyor, şarkılar söyleyebiliyor bu herkese çok komik gelse de bence ürkütücü. Ama genel olaral nene memmun
Nene memnunsa akrabaların sessiz kalması normal bence. Kaybetmek istemiyorlar. Belki de kadın başka bir şeye sinirlenmişti size çattı. Daha sonra gidip sakince konuşur cozersiniz bence

Nene memnunsa akrabaların sessiz kalması normal bence. Kaybetmek istemiyorlar. Belki de kadın başka bir şeye sinirlenmişti size çattı. Daha sonra gidip sakince konuşur cozersiniz bence
Bir şeylere sinirrlenip sinirini başka kişilerden çıkaran biri ve bugün de torununa sinirliydi ama hayvanlara niye bulaşırsın,sorunlu.Nene memnun evet. Çocukları da memnun bu sebeple

Bir şeylere sinirrlenip sinirini başka kişilerden çıkaran biri ve bugün de torununa sinirliydi ama hayvanlara niye bulaşırsın,sorunlu.Nene memnun evet. Çocukları da memnun bu sebeple
Nineniz ciddi anlamda memnunsa kendi güç savaşlarınız için kadının düzenini bozup huzurunu kaçırmayın bence

Ninemin hatrı için ben alttan alırdım şahsen

nene memnunsa cocuklar da memnunsa size laf soylemek dusmez. bir kere uyarin, dinlemiyorlarsa sallayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X