Az önce bir haber daha vardı.Karamanda müdür yardımcısı olacak adi herif 11 yaşında ki kız çocuğuna " ergenlik dönemindesin cinsel ihtiyaçların vardir" diye taciz etmiş.Ohaaaa artık ohaaaa, bu ne ya, ne oluyor ülkede, kime güveneceğiz ya artık biz?
Sanırsam din kisvesi altında insanların sapıtabildiği, dindarlığın sadece maske olduğu gerçeğini bazı kesim görebilir. Biz de her sakallı, çarşaflıyı dini bütün, islamcı, dinci, zararsız olarak nitelendirme merakı vardır, işte öyle değilmiş, her sakallıyı dedemiz sanmıyormuşuz...
Az önce bir haber daha vardı.Karamanda müdür yardımcısı olacak adi herif 11 yaşında ki kız çocuğuna " ergenlik dönemindesin cinsel ihtiyaçların vardir" diye taciz etmiş.
Kökleri kuruyacasılar!!!
Yemin ediyorum, hergün taciz, tecavüz, cinayet haberleri okumaktan öyle bir hale geldim ki, eğer şimdiye kadar evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış olsaydım, ne evlenirdim ne de çocuk sahibi olurdum, o kadar soğudum erkek cinsiyetinden
Biz bu erkekleri yetiştirirken nerede hata yapıyoruz
erkek yetiştirmeye çabalayan kadınlar hatalı bence , doğrusu "insan" yetiştirmek olmalı.
Haklısınız haklı olmasına kito_ ama maalesef kız-erkek çocuk ayrımı çoktan yapıldı, bizimde bu ayrımı yok etmemiz en azından yakın gelecekte imkansız.
Ve ne yazık ki bu ayrımı erkekler kadar kadınlarda yapıyor daha gebe kalınırken dahi.
Şimdilik bu tabuyu yıkmak olanaksız ama en azından yetiştirirken dikkat edilse diyoruz, ona da bir kısım anne baba müstesna, her ebeveyn dikkat etmiyor.