Yöresel Tarif Koy pittasi(resimli)

Yöresel Yemekler
Merhabalar ellerine sağlık canım..Ben de yapmaya niyetleniyorum bakalım;pittamızı
İlk okuduğumda çok hoşuma gitmişti adı;pizza nın peltek versiyonu gibi pitta)))))))
İçersine sadece soğan ve kıyma koysak olur değil mi? sucuk sosis sakatat biz de pek yemiyoruz..Ayrıca 3 kat sanırım? daha ince açıp daha çok kat yapsak olur mu?
Tamam tamam orcınalıtesını bozmayalım..
Sevgiler...

canim merhabalar dedigin gibi pizzanin peltek halikaydirigubbakcemile3soganini bol dograyinca harika oluyor ama sana tavsiyem kiyma yerine t kullan ve eti cok kucuk dogra harika oluyor gercekten kiyma yakismiyor pittaya 3 kattan fazla olursa canim hamurlu oluyor 3 kati iyi oluyor benden demesi kolay gelsin canim yaptiktan sonra resmini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

elinize sağlıkk çok güzell amma bu zorr töhh ben okadar beceriklii deilimm anneşime başvurmalııı

yok canim inanki hic zor degil zaten hamuruda incecik acmiyorsunun rastgele yani gercekten kolay tavsiye ederim lezzetiyse miuhtesemopuyorumnanaktan

bende tarif için tşk ederim tatlım opuyorumnanaktan

rica ederim canim ne demek ne guzel nerelerden nerelerde tarifim yapiliyor cok hosuma gidiyor gercekten:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…