Köy yerinde yaşayan bir anneye nasıl bir sürpriz hazırlanabilir?

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar erkek arkadaşım annesine kendini affettirmek istiyo hani bi hediye bi sürpriz gibi bişey..ama aklımıza bişey gelmedi... konu ne derseniz önemli bişey değil bi kırgınlık :)

hemen siz geldiniz aklıma :) yardım edin kızlar köy yerinde yaşayan 50-60 yaş arası bi anneye nası bi sürpriz yapmalı ne almalı?????????

şartlar uygunmu bilmiyorum ama kendisi gitsin, ellerini öpsün sarılsın.. tüm annelere tek formül

şartlar uygunmu bilmiyorum ama kendisi gitsin, ellerini öpsün sarılsın.. tüm annelere tek formül

öyle yapacak tatlım aslında sorunda bu izinliyken 10 gün geç gidecek annesinin yanına anneside alınmış işte.. giderken gönlünü alsam ne yapsam diyo bulamadık bişey

valla ister köyde yaşasın ister şehirde, bu sorunun cevabını en çok oğlu bilebilir bence
keşke 10 gün geç geleceğini bildirip annesini üzceğine pembe bi yalan söyleseydi, iznim şu gün şu kadar diye

hala bazı köy evlerinde çamaşır makinesi olmayabiliyor ne yazık ki; eğer böyle bi durum varsa çamaşır makinesi....ya da hayatını kolaylaştıracak ufak mutfak aletleri.....yanında bir de çiçek...anne kıymeti bilmeyenler ah ah...ne yapsak ödenmez hakları..

bence bahçesine ekebileceği rengarenk çiçek fideleri de mutlu edebilir.:71::71::71::71:
şehirde büyümeme rağmen benim annem bile çok mutlu olur bundan

Hayatını kolaylaştıracak bir ev eşyası olabilir yada en iyisi oğlu bilir çok istediği yada çok sevdiği birşey. Bunu beraber düşünürseniz daha iyi olacaktır.

bulamıyoruzki :( bunun aklına bişey gelmiyo bende öyle cok bı tanımıyorum annesini acaba çiçekmi alsa yaşlı hani kadın bılmıyorumkı yaa

köy yerinde yaşadığı için bahçesine dike bilceği birşey yanındada evinde olmayan bir elektirikli alet oalbilir.su ısıtcı kahve makinası gibi vs.

kızlar erkek arkadaşım annesine kendini affettirmek istiyo hani bi hediye bi sürpriz gibi bişey..ama aklımıza bişey gelmedi... konu ne derseniz önemli bişey değil bi kırgınlık :)

hemen siz geldiniz aklıma :) yardım edin kızlar köy yerinde yaşayan 50-60 yaş arası bi anneye nası bi sürpriz yapmalı ne almalı?????????

bi tane cik tavuk alll bayılır ona ramazandada kestirir bi gzk yer

e haliyle daha modern olabiliyor...

al anneni şık cafeye götür falan olmaz hani :)

Benim annem köylü değil.
Ama onu kırarsam şık kafeyle falan hallolmaz sorun
Problem ona hediye almakla halledilmez
Oğlunun annesini kırdığı için üzgün ve pişman olduğunu hissetmesi yeterlidir anne için

Erkek arkadaşınız normalde sizle mi kalıyor aynı şehirdeyseniz sizin için geç gitmese annesine güzel bir sürpriz olur sizle zaten yakınsa öyle değil mi...

Back
X