- 27 Şubat 2011
- 4.924
- 745
- 363
Hocam merhaba,
konunu yeni gördüm,Allah yardımcın olsun.şartların oldukça zormuş.
ben de küçük bir ilçede 4. yılımı bitirdim,tayinim çıktı diye umuyorum şu an.
bu ilçede 2 yıl yalnız yaşadım,evlendikten sonra il merkezine taşındım.
yalnızlık çok zor gerçekten,benim bulunduğum yer iyi görünmesine rağmen çok tuhaf bir yerdi.
ramazan günü 20 gün su kesilir,kimsenin de gıkı çıkmazdı,evim 4. kat,yalnızım ve başımdan işe başlar başlamaz bir ameliyat geçti.evde bir damla su yok,o kadar kata çıkarsam dikişlerim patlar...Allah komşularımdan razı olsun,çok yardım ettiler.
yalnızsın ,bekarsın,gençsin...küçük yerde zor.çoğu gece oturma odamın ışığı kapalı otururdum,2 tane sapık dadandı peşime,evde olduğumu görüp telefonla rahatsız etmesinler diye.dedikodu çıkar korkusu bir yandan,başıma bir şey gelir korkusu bir yandan..off zor günlerdi.
Allah yardımcın olsun,bekarsın anladığım kadarıyla.ben evlendikten sonra rahatladım,en azından bir şey olduğunda eşim yanımda oldu hep.
küçük okulda çalıştım,şimdi de büyük okul korkusu sardı.tayin istediğim okul oldukça büyük,ve veli yönünden sabıkalı.nerdeyse okulun kapısında yatıyorlar.hayırlısı...
sizinkı bndende betermiş hocam..hepimiz ne zorluklara gebe yerlere atandık..şükredıyorum yınede ALLAHA..
siz iliçi ıstedınız sanırım.. bnde nasipse ildışı ısteyeceğim.. sonrada inşallah nişanlım yanıma eş durumu ısteyecek.. yenı gıttığım yerde ıyı bı düzen kurmak ıstıyorum..
ALLAH herkesin gönlune göre olanın en guzelını nasıp etsın

Son düzenleme: