Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu gri saç rengi

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.820
Saçlarım şuan Kumral desem değil. Bal köpüğü desem değil. Karmaşık bir renkte. Peki aranızda griyi tutturabilenler var mı? Yada formulünü bilenler?
Acaba saçımı siyaha boyayıp aralarına gri attırsam mı? Nasıl olur sizce?
Ama benim kafamdaki düşünce tamamen koyu gri yapmak. Ama kendim yapmak istiyorum evde. Bildiğiniz, önerebileceğiniz bir marka ve Yöntem varsa denemeye hazırım =)

Anladığım kadarıyla küllü kumral değil bildiğin kül grisi bir saç istiyorsun. Doğru anladıysam Akos Kül grisi saç boyasına ve akos mavi boyaya bak canım.

Anladığım kadarıyla küllü kumral değil bildiğin kül grisi bir saç istiyorsun. Doğru anladıysam Akos Kül grisi saç boyasına ve akos mavi boyaya bak canım.

Sevgili Kilicbaligi, bu forumda kizil saclilar ve kizildan anlayanlar diye bir konum var . Son yorumlara bakarmisin mavi ve lacivert yardim lazim. Davet ediyorum :-)

Saçlarım şuan Kumral desem değil. Bal köpüğü desem değil. Karmaşık bir renkte. Peki aranızda griyi tutturabilenler var mı? Yada formulünü bilenler?
Acaba saçımı siyaha boyayıp aralarına gri attırsam mı? Nasıl olur sizce?
Ama benim kafamdaki düşünce tamamen koyu gri yapmak. Ama kendim yapmak istiyorum evde. Bildiğiniz, önerebileceğiniz bir marka ve Yöntem varsa denemeye hazırım =)

çok marjinal ve güzel olabilir ben de en çok bir mavi var ona bayılıyorum imkan olsa yapardım
bunu işte
Adsız.jpg

X