• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kestane saç üzerine ışıltı hiç beğenmedimyardım ? (resimli)

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
arkadaşlar ana saç rengim sıfır boyasız koyu kestane üzerine koyu sarı ışıltı attı kuaför ama hiç beğenmedim turuncu gibi görünüyo bende esmerim hiç yakışmadı tenimi boğdu sanki ne yapabilirim :

Son düzenleme:
sanki kendin ozensizce yapmissin gibi olmus canim. resmen kuafor suclu burda. her yerini o acik olan renk gibi yaptir istersen. tenime yakismaz dersen dipleri daha az actirirsin koyu kalir :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tenime gitmeyeceğini düşünüyorm canım koyu sarı yer yer turunculuklar var fotoda belli etmiyo başka renge geçsemde tutarmı bilmiorum :(

:/ koyu kullu kumral yap istersen

:/ koyu kullu kumral yap istersen

evt benimde küllü kumral aklımdan geçiyodu düz boya buhalinden iyi olsa gerek .ilk defa boyattm saçımı ondada böle oldu ilgilide bi kuafördü aslında amaböle oldu :(fönlü halinde biraz da iyi duruyo aslında ama sürekli fönle uğraşacak halimde yok sonuçta

canım belki yikadikca guzellesir benim boyattigimda da turuncu gibiydi saclarim. tenime bile yakismadi siyaha boyamak istiyordum bekleyeyim dedim. uc dort yikamada turunculuk gitti cok tatli acik kumral oldu degisiyor yikayinca. bekle istersen. yine beğenmezsen kullu kumral boyarsin canim. actikca ışıltılar belli eder kendini :)

canım belki yikadikca guzellesir benim boyattigimda da turuncu gibiydi saclarim. tenime bile yakismadi siyaha boyamak istiyordum bekleyeyim dedim. uc dort yikamada turunculuk gitti cok tatli acik kumral oldu degisiyor yikayinca. bekle istersen. yine beğenmezsen kullu kumral boyarsin canim. actikca ışıltılar belli eder kendini :)

bekleyeym o zzaman biraz:) senn renk saçın düz boyamı ten rengin ne

beyaz tenliyim canım kendi sacim kumraldi simsiyah boyaliydi. kendim actim bakir yaptim. bikac ay sonra kuafore gittim kumral istedim. ama eve geldim ne kumral. ne bakir. anane saci gibi oldu yuzumu de cok esmer. gosterdi inanamadim. siyah boyayacaktim dinlensin diye bekledim. 1 hafta gecti ve kizillik gitti simdi tam istediğim gibi oldu. tek renk simdi ama ben de attiricam isilti :)

beyaz tenliyim canım kendi sacim kumraldi simsiyah boyaliydi. kendim actim bakir yaptim. bikac ay sonra kuafore gittim kumral istedim. ama eve geldim ne kumral. ne bakir. anane saci gibi oldu yuzumu de cok esmer. gosterdi inanamadim. siyah boyayacaktim dinlensin diye bekledim. 1 hafta gecti ve kizillik gitti simdi tam istediğim gibi oldu. tek renk simdi ama ben de attiricam isilti :)

bakır kızıl renkleri esmer gösterio aslında neyye saç rengini değiştren bi program vardı orda denedim bakır hiç gitmedi çok esmer gösterdi kızılda gitmedi sarıdada kızllık olmassa gider ama en çok giden renk açık sarı ama kızıl yansıması olmayan bej tonları ki esmer olmama rağmen

o zaman canim sacim boyasiz diyorsun. platin bile yapilabilir tek seferde. ama kumral boyarsan actirman zaman alir. istersen baska bir kuafore gidip acik sarı yaptir her yerini yakışıyor madem :) hazir boyasiz ya ne guzel keske benim de oyle olsa

o zaman canim sacim boyasiz diyorsun. platin bile yapilabilir tek seferde. ama kumral boyarsan actirman zaman alir. istersen baska bir kuafore gidip acik sarı yaptir her yerini yakışıyor madem :) hazir boyasiz ya ne guzel keske benim de oyle olsa

cnm saçımı haff ıslatp çektim elktrklenmde gitti öle düz durunca çizgiler daha bi belli ediyo ama asıl iş fönde bitiyo dipler tAM ÇİZGİ ÇİZGİ OLUYO ALTLARI iyi yapmamış sanki düz boya gibi özelden foto atılsa atardm yüzüm görnüyo çünkü.
ssarıya gelince ana saçım siyah diye sarıyla siyah yakışırmı ondan endişe ediyorum zıt renk

bide saçım boyasız evt ama gölge atılan yerlere aynen platin atabilirlermiki

yapabilirler diye düşünüyorum canim en kotu 1 ton fark kalir o da belli olmaz heralde

yapabilirler diye düşünüyorum canim en kotu 1 ton fark kalir o da belli olmaz heralde

sevmeye başladım saçımı:)

yaa iste insanin gozu alısiyor aslinda. :))

evet saçlarımn biraz bakıma ihtiyacı var sanrm yağlarla felan biraz bakım yapıp düz saç görnmümü elde edrsm kızıllıklarda akarsa istedğm gibi olck inş renk istediğim renk zaten

Merhaba kardeşim ilk boyan hayırlı olsun ama hem de geçmiş olsun,

Öncelikle öyle platin falan attırmayasın saçın henüz bakire saçı denilen işlem görmemiş bir saç ve yaşın çok genç.
Bu nedenle saçına işlemler yaptırmak için çok gençsin platin sarılar falan röfle bile olsa senin için çok erken....

Bence de ya saçınla aynı renk düz bir renge boya ya da Loreal'in OMBRE diye saç uçlarına sürülen çok güzel bir ürünü var evde uygulayabiliyorsun ve bu kuaförden çok daha güzel sonuç alırsın. Kahverengi saça uygun olanından almalısın. Kızıllık olunca yapacağın şey diğer arkadaşların da vurguladığı gibi külllü renklerle üzerine cila geçmendir. Ancak senin saçına yaptıkları röfle benzeri şey adeta saçın genç yaşta ağarmış gibi gösteriyor sadece.. Hani evde öylesine bir röfle setiyle yapsan çok daha güzel olurdu...

Platin sarılara falan girme bence saçını mahvedersin özellikle diplerini aynen doğal olarak koru çok gençsin daha saçın aniden açılıverir başa çıkamazsın...

Geçmiş olsun kolay gelsin....

Öncelikle öyle platin falan attırmayasın saçın henüz bakire saçı denilen işlem görmemiş bir saç ve yaşın çok genç.
Bu nedenle saçına işlemler yaptırmak için çok gençsin platin sarılar falan röfle bile olsa senin için çok erken....

Bence de ya saçınla aynı renk düz bir renge boya ya da Loreal'in OMBRE diye saç uçlarına sürülen çok güzel bir ürünü var evde uygulayabiliyorsun ve bu kuaförden çok daha güzel sonuç alırsın. Kahverengi saça uygun olanından almalısın. Kızıllık olunca yapacağın şey diğer arkadaşların da vurguladığı gibi külllü renklerle üzerine cila geçmendir. Ancak senin saçına yaptıkları röfle benzeri şey adeta saçın genç yaşta ağarmış gibi gösteriyor sadece.. Hani evde öylesine bir röfle setiyle yapsan çok daha güzel olurdu...

Platin sarılara falan girme bence saçını mahvedersin özellikle diplerini aynen doğal olarak koru çok gençsin daha saçın aniden açılıverir başa çıkamazsın...

tşk edrm arkadaşım dediğin ombre olayını düşüncm bida korkuorm eni bi işlem için zaten

küllü renkle cila geçme derken yani ombre uygulamasından sonra bir kat küllü boyamı ?

Back
X