Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kestane saçın içindeki bakırlık!

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Meraba arkadaşlar;benim sorum şu saçımı bakır sarı tonlarında açmıştım açıcıyla bakır-kızıl-saç-renkleri 1 (9).jpg tamda bu renkti, sonra baktım sarışın olamıyorum, açmadan önceki koyu kestane boyalı saçlarıma geri dönmeye karar verdim,saçımı önce koyu kumral,sonra siyaha boyadım boya aktı, sonra tekrar koyu kestane,yaptım saçım yine aktı, koyu kumrala benziyor. fakat içinde bakırımsı çizgiler var ve yansımalar var koyu-kahve-sac-rengi-ve-modelleri_488x650.jpg bu resimdeki bakırlıklar bende biraz daha az, fakat belirgin ve saçımın solgun görünmesine neden oluyor. Esmerlere-Yakışan-Saç-Renkleri-3.jpg ulaşmaya çalıştığım saçta bu renk, bunun için saç boyaları aldım. garnier koyu kahve ve siyah, boyaların akmaması ve bakırlıkları kapatmak için ne yapmalıyım?

Meraba arkadaşlar;benim sorum şu saçımı bakır sarı tonlarında açmıştım açıcıylaEki Görüntüle 1533527 tamda bu renkti, sonra baktım sarışın olamıyorum, açmadan önceki koyu kestane boyalı saçlarıma geri dönmeye karar verdim,saçımı önce koyu kumral,sonra siyaha boyadım boya aktı, sonra tekrar koyu kestane,yaptım saçım yine aktı, koyu kumrala benziyor. fakat içinde bakırımsı çizgiler var ve yansımalar varEki Görüntüle 1533530 bu resimdeki bakırlıklar bende biraz daha az, fakat belirgin ve saçımın solgun görünmesine neden oluyor.Eki Görüntüle 1533532 ulaşmaya çalıştığım saçta bu renk, bunun için saç boyaları aldım. garnier koyu kahve ve siyah, boyaların akmaması ve bakırlıkları kapatmak için ne yapmalıyım?

igora 0.22 turuncu azaltıcı.. bir parmak ekle boyana..

5.1 küllü koyu kestane öneririm.koyu kahve ile siyahı karıştırdığında siyah renk çıkar.
Sordum, kozmetik reondaki bayan kahve tonlarının hiç birinde küllü yoktur dedi, küllü olan herhangi bir renkle karıştırsam nasıl olur sizce, mesela küllü sarı atıyorum kendi boyalarımla karıştırsam, başka bir renkmi çıkar ?

5.1 küllü koyu kestane öneririm.koyu kahve ile siyahı karıştırdığında siyah renk çıkar.
Zaten siyah gibi olsun istiyorum gümüş yansımalı parlak ama akıyor bi kaç yıkamada ve bakır tonlar çıkıyor.istediğim gümüş yansımalı saç images.jpg resmi büyültün daha net görürsünüz. buda benim saç rengimin aynısı images (1).jpg

Meraba arkadaşlar;benim sorum şu saçımı bakır sarı tonlarında açmıştım açıcıylaEki Görüntüle 1533527 tamda bu renkti, sonra baktım sarışın olamıyorum, açmadan önceki koyu kestane boyalı saçlarıma geri dönmeye karar verdim,saçımı önce koyu kumral,sonra siyaha boyadım boya aktı, sonra tekrar koyu kestane,yaptım saçım yine aktı, koyu kumrala benziyor. fakat içinde bakırımsı çizgiler var ve yansımalar varEki Görüntüle 1533530 bu resimdeki bakırlıklar bende biraz daha az, fakat belirgin ve saçımın solgun görünmesine neden oluyor.Eki Görüntüle 1533532 ulaşmaya çalıştığım saçta bu renk, bunun için saç boyaları aldım. garnier koyu kahve ve siyah, boyaların akmaması ve bakırlıkları kapatmak için ne yapmalıyım?
Bi de nevacolor ile boya bende turunculuktan şikayetçiydim saçlarıma ne renk boyasam hep ortaya çıkıyordu. necacolor3.4 koyu kestane rengine boyadım hiç akmadı kesinlikle tavsiyem :)

onlar mix ton canım her boyaya katılabilir.. o olmadan çok zor.. bir de 5.1 gayet de var ben rastlamıştım ama markayı hatırlamıyorum, sen bakma onlara kendin netten iyice araştır..
her boyaya katılması harika birde 5.1 zaten ben görmüştüm kızın yalan söylediğini anladım o anda boya kalmamış reonda yok diyor küllü peki cila nasıl olur?sea color var evde siyah onu cila yapmak istiyorum aradan çıksa 3 tane boyam var.2 garnier biri koyu kestane diyeri siyah,birde evde tüp boya var sea color oksidanıda var. sea color yıkandığı anda akan bir boya onu cila yapsam işe yararmı sizce?

Bi de nevacolor ile boya bende turunculuktan şikayetçiydim saçlarıma ne renk boyasam hep ortaya çıkıyordu. necacolor3.4 koyu kestane rengine boyadım hiç akmadı kesinlikle tavsiyem :)
Haklı olabilirsin bende saç rengimi açmadan önce garnier ile nevaa color koyu kestane ikisini karıştırdım 1 sene saçımdan akmadı ve okadar güzel parlak olmuştuki gümüş yansımaları vardı şimdi o saça geri dönemiyorum bu resimdeki rengin aynısıydı 1109954-245f4582f4d6a399628e6cf9f6c6aabe.jpg ben garnier zannetmiştim senin dediğine inandım kesinlikle neva colorun marifetiydi keşke garnierden önce neva color alsaydım bir alana bi bedava diye garnier aldım gratisten :KK49:

her boyaya katılması harika birde 5.1 zaten ben görmüştüm kızın yalan söylediğini anladım o anda boya kalmamış reonda yok diyor küllü peki cila nasıl olur?sea color var evde siyah onu cila yapmak istiyorum aradan çıksa 3 tane boyam var.2 garnier biri koyu kestane diyeri siyah,birde evde tüp boya var sea color oksidanıda var. sea color yıkandığı anda akan bir boya onu cila yapsam işe yararmı sizce?

cila da çok kalıcı değildir zaten yıkandığında akan birşeyle tutmaz su falan katılıyor zaten içine.. tam tarifi bilmiyorum ama nette vardır ya da kuaföre sormak lazım.. kuaförde de yaptırabilirsin gerçi ben öyle yapmıştım pahalı bir işlem değil..

cila da çok kalıcı değildir zaten yıkandığında akan birşeyle tutmaz su falan katılıyor zaten içine.. tam tarifi bilmiyorum ama nette vardır ya da kuaföre sormak lazım.. kuaförde de yaptırabilirsin gerçi ben öyle yapmıştım pahalı bir işlem değil..
Hangi renk saça yaptırdın cilayı tarif var nette :21:

Haklı olabilirsin bende saç rengimi açmadan önce garnier ile nevaa color koyu kestane ikisini karıştırdım 1 sene saçımdan akmadı ve okadar güzel parlak olmuştuki gümüş yansımaları vardı şimdi o saça geri dönemiyorum bu resimdeki rengin aynısıydıEki Görüntüle 1534377 ben garnier zannetmiştim senin dediğine inandım kesinlikle neva colorun marifetiydi keşke garnierden önce neva color alsaydım bir alana bi bedava diye garnier aldım gratisten :KK49:
Canım hiç birşeyle uğraşma direkt koyu kestane rengine boya saçlarını ben 3 ay arayla boyadım yani şuan 2.yi yaptım ve çok ta doğal duruyor ilk gün siyahimsi durur. Ama bi sonraki yıkamada mükemmel duruyor :)

Canım hiç birşeyle uğraşma direkt koyu kestane rengine boya saçlarını ben 3 ay arayla boyadım yani şuan 2.yi yaptım ve çok ta doğal duruyor ilk gün siyahimsi durur. Ama bi sonraki yıkamada mükemmel duruyor :)
Haklısın galiba enisi öyle yapayım zaten üç kutu boyayı kullanıncaya kadar solması akmasına fırsat kalmaz diye düşünüyorum :KK51:

uçlar çok platin olmuştu ona yaptı bir, bir keresinde de çok bakır olmuştu saçım ona yapmıştı..
Senin saçın sarı olduğu için cila uygun, bana uymaz galba, vaz geçtim ciladan, diyer arkadaşında dediği gibi direk boyalarımı uygulamayı düşünüyorum, baktım olmadı biyerlerden 5.1 bulup boyarım sonuçta küllü renklerde bakırlığı yok ediyor.sağolun herşey için:KK52:

Senin saçın sarı olduğu için cila uygun, bana uymaz galba, vaz geçtim ciladan, diyer arkadaşında dediği gibi direk boyalarımı uygulamayı düşünüyorum, baktım olmadı biyerlerden 5.1 bulup boyarım sonuçta küllü renklerde bakırlığı yok ediyor.sağolun herşey için:KK52:

cila her renge yapılır ya ben hiç sadece sarı saça olur diye duymadım ama tamam tatlım sen nasıl istersen öyle yap umarım istediğin gibi olur, rica ederim bu arada.. =)

X