koyu kıvamlı süt beyazı akıntı

mariposita

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
566
151
323
arkadaşlar malumunuz hamileyim. mantar şüphesiyle dra gittim. bu hamile olduğumu öğrenmeden önceydi, sanırım o sırada da çok yeni hamileymişim.aslında kaşıntım falan yok. çok çok afedersiniz ilişki sonrasında eşimin penisinin üstünde yine beyaz koyu kıvamlı salgılar görüyordum. rahmin doğal salgıları diye düşünürken internette tesadüfen mantar olduğunu öğrendim. benimki kokusuz.mantarda koku ve kaşıntı olmayabiliyormuş. direkt mantarım ben diyerek gittim. hatta dr muayene sırasında enfeksiyonu gördüğünü söyledi. vajinal kültür yaptı ama tertemiz çıktı. ben anlamadım nasıl bişi? yanıltıcı olabilir mi acaba? onun üstüne kapattım mantar olayını, ta ki bugüne kadar. yine çok koyu kıvamlı bembeyaz bir akıntı geldi benden. bu hamilelikte normal mi? tekrar dra danışmam gerekir mi? yardım ederseniz sevinirim, teşekkür ederim.

arkadaşlar malumunuz hamileyim. mantar şüphesiyle dra gittim. bu hamile olduğumu öğrenmeden önceydi, sanırım o sırada da çok yeni hamileymişim.aslında kaşıntım falan yok. çok çok afedersiniz ilişki sonrasında eşimin penisinin üstünde yine beyaz koyu kıvamlı salgılar görüyordum. rahmin doğal salgıları diye düşünürken internette tesadüfen mantar olduğunu öğrendim. benimki kokusuz.mantarda koku ve kaşıntı olmayabiliyormuş. direkt mantarım ben diyerek gittim. hatta dr muayene sırasında enfeksiyonu gördüğünü söyledi. vajinal kültür yaptı ama tertemiz çıktı. ben anlamadım nasıl bişi? yanıltıcı olabilir mi acaba? onun üstüne kapattım mantar olayını, ta ki bugüne kadar. yine çok koyu kıvamlı bembeyaz bir akıntı geldi benden. bu hamilelikte normal mi? tekrar dra danışmam gerekir mi? yardım ederseniz sevinirim, teşekkür ederim.

benm o bahsettiğin akıntıdan sürekli oluyor idrar testinde bişi çıkmıyor ama var yani bazen bitti diyorum sonra yine geliyor zaten çoğu hamile bayanda var akıntı anormal bişi değil ama kokulu ve kaşıntı-yanma yapıyorsa o zamn dr.a gitmek gerekiyor kültürde bişi çıkmadıysa sorun yoktur içini ferah tut

Canım aynen anlattığın akıntı bende de var hatta hamilelik öncesinde de oluyordu ama o zamanlar önemsemiyordum.Hamile kalmamla beraber senin gibi kafama çok taktım doktorum kültür testi yaptırdı tertemiz çıktı demekki oluyor bu tür akıntı.Senin yazını okuyunca yalnız değilmişim diye sevindim:))çünkü bende içten içe kuruntu ediyordum:44:

bende de bu akıntı söz konusu doktorum normal olduğu kanaatinde hatta öleki ben ped dahi kullanıyorum bu akıntı yüzünden telşalanma lütfen :61:

çok teşekkür ederim arkadaşlar, içimi rahatlattınız. acaba diyordum tahlil sonuçları mı hatalı? demek ki normalmiş.

ya deli gibi akıntım var günlük ped kullanıyorum bazen beyaz bazen sarı.hamileliğimin ilk başlarında enfeksiyon çıkmıştı.şimdi doktorum normal karşılıyor.idrar tahlili bil e yapmıyor.bende kafama takıyorum.gittikçe artıryor.rengi beyazdan sarıya dönüyor:(

Bu akinti normale Hamilelerde oluyor ve cok Dogurganlarda yani cabuk hamile olan kisilerde oluyor. Bu akinti nasil Kesilir bunun caresi yokmuki? Abdest almak mümkün degil. :50:

arkadaşlar malumunuz hamileyim. mantar şüphesiyle dra gittim. bu hamile olduğumu öğrenmeden önceydi, sanırım o sırada da çok yeni hamileymişim.aslında kaşıntım falan yok. çok çok afedersiniz ilişki sonrasında eşimin penisinin üstünde yine beyaz koyu kıvamlı salgılar görüyordum. rahmin doğal salgıları diye düşünürken internette tesadüfen mantar olduğunu öğrendim. benimki kokusuz.mantarda koku ve kaşıntı olmayabiliyormuş. direkt mantarım ben diyerek gittim. hatta dr muayene sırasında enfeksiyonu gördüğünü söyledi. vajinal kültür yaptı ama tertemiz çıktı. ben anlamadım nasıl bişi? yanıltıcı olabilir mi acaba? onun üstüne kapattım mantar olayını, ta ki bugüne kadar. yine çok koyu kıvamlı bembeyaz bir akıntı geldi benden. bu hamilelikte normal mi? tekrar dra danışmam gerekir mi? yardım ederseniz sevinirim, teşekkür ederim

bende senin gibi doktora gittiğimde doktor vajinit dedi antibiyotik ve fitil verdi akıntın çok fazla dedi kaşıntı kok ağrı sancı yok ilişkide sorun yok dr vajinit dedi ama enfeksiyon değilmiş ovulasyon muş ve hamile kalmışım hamileliği öğrendikten sonra da akıntı geldi beyaza yakın kıvamı eskisi gibi değil tabiki ama gayet normal enfeksiyon mantar vs yok .ama ilişkide prezarvatif ile korunursan daha iyi enfeksiyon veya mantar kapmamak için . bende enfeksiyon var dedim durdum ama değilmiş :)

Bu akinti normale Hamilelerde oluyor ve cok Dogurganlarda yani cabuk hamile olan kisilerde oluyor. Bu akinti nasil Kesilir bunun caresi yokmuki? Abdest almak mümkün degil
canım abdestini alabilirsin özür kabul edilir bu durum ve abdesti bozmaz özür sayılan durumlara bakabilirsin . nasıl kesilir bilmiyorum ama bence kesilmemesi daha iyi çünkü hem vajinanın kurumasını engelliyor senin daha rahat olmanı sağlıyor hemde RABBİM verdiğine göre vardır bi hikmeti

Bende hamileyim daha çok yeni ama benimde süt kesini gibi akıntım var sebebini bende anlayamadım gitti

Back
X