canım üzülme hiçbirşey için geç degilsen canlı parlak güzel bir kızılmı istemiştin ? şuan ne renk ve ne renk istiyorsun şuandada önce ona karar verelim ?
Ya kuaförde degildi evde kendim yapmayi dusunuyorum hazir paket acicilar varya palettenin falan yinede cok yipranirmi ki:44:
dudi sen hayatının yanlısını yapmısın desem yerıdır bende seneler once kızıla boyadım sonra usdune sıyah boyadım halaa cıkıyo aralardan kızıl kac kere usdune sıyah boyadım ben dıyım 5 sende 6 kere boyadım sıyahla kızıl en lanet sac renklerı acdırmak ısdesen bır turlu acılmıyo sımdıkı sacım sıyah sarıya boyatmak ısdıyorum sıkıldım sıyahdan senelerce yaz qelıyo deqısıklık ıcın sarı dusunuyorum kuaforume qıttım 200 tl ısdedı ısdedıqım tonu yapması ıcın bıraz pahalı ama olsun denıcembence sende kuafore qıt ve acık kahve cıkolata tonları boyat kızıl sac renqı ınsanı yasından olqun qosderıyo akıncada soqan kabuqu renqını alıyo ıqrenc bısey olup cıkıyo keske hıc boyamasaydın dıcem ama olan olmus artık paraya kıy ve kafore qıt evde daha cok rezıl edersın sacını dıye dusunuyorum
açıcıyı evde kkardeşime yaptım tüm hassaslığıma rağmen saçının yarısı açık yarısı koyu kaldı.ala bula bir şey oldu.. uzun süre bundan kurtulamadı kuaföre gitsen bu durumdan sonra daha da yanar.. bence kuaförde yaptır
ozaman cnm once acıcıyla ac dıkkatlı bır sekılde daha sonrada kahve tonlarına boya ıns ısdedıqın qıbı olursana kım dedı kızıla boya dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?