Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kumral acik kahveye doner mi

iztu1716

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
1
0
34
saclarim fotografta gordugunuz renkte. isikta sadece biraz daha aciliyor. saclarimda su an islem yok, kendi rengi. kuafore gitmeden evde kendim boyamak istiyorum. boyle bir cilginlik yaparsam nasil bi sonuc elde ederim? kullandigim boyanin rengini elde edebilir miyim? yoksa her tel farkli renk mi olur? hangi boyayi onerirsiniz? ilginiz icin tesekkur ederim kizlar ama cok acil

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 87
Açıcı kullanmadan tek seferde evde açılması mümkün değil. Ama bi ton açığından başlayıp boyaya boyaya zamanla açılır.

saclarim fotografta gordugunuz renkte. isikta sadece biraz daha aciliyor. saclarimda su an islem yok, kendi rengi. kuafore gitmeden evde kendim boyamak istiyorum. boyle bir cilginlik yaparsam nasil bi sonuc elde ederim? kullandigim boyanin rengini elde edebilir miyim? yoksa her tel farkli renk mi olur? hangi boyayi onerirsiniz? ilginiz icin tesekkur ederim kizlar ama cok acil
hiç işlem yoksa 8.1 ya da 9.1 al boya birkaç ton kırılır saçın ve merak etme her tel farklı olmaz eğer boyayı bol tutarsan ve her yere eşit yedirirsen.. yani şu anki saçına ben olsam 3 kutu boya kullanırdım ve ince tutamlar ala ala boyardım.. aah ah keşke benimde virgin saçlarım olsa şimdiki tecrübemle ne güzel renk yapardım.. :KK14:

X