Saç Rengi ve Saç Boyama koyu saç rengi açık kumrala dönüşür mü

shy-x

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
39
14
29
Merhaba kızlar saçlarımın rengi koyu kahve gibi bir renk. Açık kumrala veya küllu kumrala boyayacagim. Once acici yapip sonra boyamak istemiyorum ince telli saclarim bu yuzden cabuk yipraniyor. normal bi şekilde boyasam da tutmaz diye korkuyorum ne yapmalıyım. Daha açık bir renk alsam olur mu acaba. Acici yapmadan tutmaz mi ddersiniz? ne yapsam bilemedim. Bir de saçlarımın ucunda kızıllar var boyatali bir yıl olmuştur ama hala geçmedi ve kızıl değil turuncu gibi bi renk güneşte belli oluyor. Boyarsam oralar kötü bir görüntü mu oluşturur? Yardımcı olursanız sevinirim

Saçın şuan boyasız halde mi kahve tonları ?

Saçın şuan boyasız halde mi kahve tonları ?
Bugün boyadım canım saçımi uçlarında boya vardı eskiden kalma Dipleri kahveydi kendi rengim. Diplerim çok güzel oldu tuttu ama uclarim aksine koyulasti bi kaç hafta sonra uclarini tekrar boyiycam daha açık bir renk alip

C vitamini ile saç rengi açma var canım yıpratmayan ama senin ana rengin de kahve tonuymuş ya açıcı şart sanırım. Kuaför falan diilim tabi ama tecrübelerime dayanarak diyorum :-) Açıcı yaparsan da turuncu tonlar falan olcak ya , küllü renklerle kapanır canım aklında olsun

C vitamini ile saç rengi açma var canım yıpratmayan ama senin ana rengin de kahve tonuymuş ya açıcı şart sanırım. Kuaför falan diilim tabi ama tecrübelerime dayanarak diyorum :-) Açıcı yaparsan da turuncu tonlar falan olcak ya , küllü renklerle kapanır canım aklında olsun
Çok sağol canım c vitaminini yapmayı düşünüyorum :KK9:

c vitamini yaptınızmı acaba nasıl bir sonuç aldınız
Ben cevaplıyım şekerim. Yaptım ben kızıldı saçım 3uygulamada aktı çoğu, sarı turuncu falan oldu, benim açıcı vardı çünkü altta :) neyse sonra da küllü kumral boyadım. Şuan kumralım

Ben cevaplıyım şekerim. Yaptım ben kızıldı saçım 3uygulamada aktı çoğu, sarı turuncu falan oldu, benim açıcı vardı çünkü altta :) neyse sonra da küllü kumral boyadım. Şuan kumralım
cnm benim saçım açık kumral dı daha sonra color max 4 boyattım kuaförde ama boya tam tuttu denemez üstler tuttu altlar açık .ben eski rengime yani açık olana geri dönmek istiyorum benimde açıcı var altta ama c vitamini saç diplerine zararlıymış sanırım saçlarım şu an zaten baya yıpranmış durumda bir sakıncası olurmu acaba.alttaki renk ve boyadan sonrakini yüklüyorum .alttaki renk en son 9.13 garnier var 1.fotografta 2.fotograf ise color max 4 numara kuaför boyadı

Eklentiler

• IMG_3585.JPG
    IMG_3585.JPG
    62,8 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG_4379.JPG
    IMG_4379.JPG
    68,4 KB · Görüntüleme: 705
cnm benim saçım açık kumral dı daha sonra color max 4 boyattım kuaförde ama boya tam tuttu denemez üstler tuttu altlar açık .ben eski rengime yani açık olana geri dönmek istiyorum benimde açıcı var altta ama c vitamini saç diplerine zararlıymış sanırım saçlarım şu an zaten baya yıpranmış durumda bir sakıncası olurmu acaba.alttaki renk ve boyadan sonrakini yüklüyorum .alttaki renk en son 9.13 garnier var 1.fotografta 2.fotograf ise color max 4 numara kuaför boyadı

Şöyle söyleyeyim, ben 3kez yaptım 1_1buçuk saat falan yıpranma olmadı bende hiç. Gel gelelim herkesin saç yapısı farklı. Ki yıpranmış diyosun biraz bakım yap bence. Toparlanınca akıtırsın ki o vakte kadar kendi de akıcaktır baya.

X