Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki hamilesin sadece kanındaki beta hcg hormonu yeterli miktarda idrara geçmemiş demmeki yarın sabah ilk idrarla yap çızginini daha belirgin oldugunu göreceksin hayırlı olsunn şimdiden.
kan testi yaptırdım sonucu bugün aldım.HAMİLEYİM :)![]()
tebrik ederim cnm..
bende de dün koyu renkte ve çok yoğun kıvamlı akıntı oldu.neredeyse kahverengi hatta.bende ilk defa oldu böle bişey.hamilelik olabilirmi acaba meraklandım şimdi..
iltihap falanmı acaba diye düşünüyodum bende
teşekkürler cnm.ben ilk iç çamaşırımda koyu sarı bi akıntı gördüm ve şüphelendim.test yaptım pozitifti.kandan da baktırdım doğrulandı.eğer korunmuyosan ve adet zamanınsa bence hamileliktir.test al yap bakalım.inşallah bebiş vardır sendede
![]()
kan testi yaptırdım sonucu bugün aldım.HAMİLEYİM :)![]()
Benimde yumurtama sürem geçti 1 hfta olacak nerdeyse ama akıntım hep var çok olmamakla birlikte dünkü ve bugünkü sarı ve birde idrarda koku vardı. kasıklarımda ara ara sancı oluyor bat:22 sence bir durum olabilir mi? sende durum nasıldı?
tebrik ederim canım benimde birkaç gündür sarı akıntım var dün adet günümdü.. önce bembeyaz akıntı su gibi şimdi sarı.. test yapmaya da cesaret edemiyorum, senin başka belirtin var mıydı tatlım
teşekkürler cnm.ben ilk iç çamaşırımda koyu sarı bi akıntı gördüm ve şüphelendim.test yaptım pozitifti.kandan da baktırdım doğrulandı.eğer korunmuyosan ve adet zamanınsa bence hamileliktir.test al yap bakalım.inşallah bebiş vardır sendede
![]()
olabilir cnm :) benim 1 kere oldu o akıntı gerisi gelmedi beyaza döndü.test yap bakalım hayırlısı gönlüne göre versin ALLAH![]()
Amin.KIZLAR AZ ÖNCE DR DAN GELDİM.BEBEĞİM HENÜZ ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN KESEYİ GÖREMEDİM RAHİM DUVARIN KALINLAŞMIŞ DEDİ DR.HAFTAYA KESEYİ GÖRMEYE GİDİCEM.ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN![]()