Kaç gün geçti adetArkasindan 2 saat sonra normal test yaptim aslinda hepsinde var da burda hepsi kayiyor ya da bulanık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün geçti adetArkasindan 2 saat sonra normal test yaptim aslinda hepsinde var da burda hepsi kayiyor ya da bulanık oluyor
Ben şimdi awox yaptım şöyle çok belli belirsiz gibi ama olsa heralde 11. Günlük gecikmede artık daha net olurdu diye düşünüyorumSabah yapmadım az once 7 gibi yaptim işte erkende hemen cikti kastte buraz bekledi
10 gun bugunKaç gün geçti adet
Aynen ama cikmis yinede cizgiBen şimdi awox yaptım şöyle çok belli belirsiz gibi ama olsa heralde 11. Günlük gecikmede artık daha net olurdu diye düşünüyorum Eki Görüntüle 3654682
Kan verecek misin peki10 gun bugun
Sanmıyorum isim cikti kacirdim saati saglik ocaginda 10 a kaldar aliyorlar burdaKan verecek misin peki
Canım 10 gün ve hala kan vermemisin bırak hamileliği kendi saglıgın icin gidip kan ver en azından ne oodugunu bilirsn allah korusun kist felan olusmasn daSanmıyorum isim cikti kacirdim saati saglik ocaginda 10 a kaldar aliyorlar burda
Sanki bi yerde vitamini ilacı aldığını soyledn eyer folik asitse o adet gecikmesi yapıyor zatn kendim yaşadımSanmıyorum isim cikti kacirdim saati saglik ocaginda 10 a kaldar aliyorlar burda
Hmm sen bi kan ver netlestir istersn bari ne oldugunu anlarsnYok yok sadece magnezyum omega 3 gibi ilaçlar
Gelmezse verecegim en.kisa zamandaHmm sen bi kan ver netlestir istersn bari ne oldugunu anlarsn