Canım merhaba. Birde kan değerleri ile takip yaptırsan daha sağlıklı olmazmı edinilen fikirler? Hep aynı şeyi söylüyorum bir bebek yaşayacaksa annesi atlasa zıplasa hatta düşürmeye çabalasa bile yaşıyor. Oluk oluk regl olup Parçalar düşürüp genede sağlıklı Bebek doğuranlar var.kimiside yatıyor ayaklarını dikiyor gene tutmuyor gene tutmuyor..
Bence burdaki koyuluk gidişatı bi gösterge olabilir evet, ama genede stres yapmamak lazım. Yat dinlen bol bol dua et. Ne olacağını bilemeyiz kötü senaryolara gerek yok. Şimdi sen eyvah gidiyor diye kendini buna alıştırmaya çalışsan beynine değerim düşüyor diye emir vereceksin ne gerek var? Allah’ın izniyle şu 1 haftayı da bir atlat, olması gereken ne ise o olur. Sağlıkla ilerlesin inşallah
bu saglikli degil, ben ilk test yaptiktan sonra kan bermistim sonuc 168 cikmisti.2 gun sonra idrar testi yaptim ilkinden bile silik cikti inanilmaz canim
sikildi. kosa kosa kan verdim kan degerim 500 lerdeydi
bu saglikli degil, ben ilk test yaptiktan sonra kan bermistim sonuc 168 cikmisti.2 gun sonra idrar testi yaptim ilkinden bile silik cikti inanilmaz canim
Evet genetik testlerimiz normal rahimde bisey yok laparoskopi oldum tüplerim alındı histereskopi ile rahime bakıldı temiz.pihtilasma testi yaptırdık hafif ama önemli olmayan bisey cikti