Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler

Adetım aksamazdı normalde uc gun gecıktı yakınlarda eczanede yok test alayım
Koyu çıkmıyor gebelik olduğunda pik çıkıyor.. yoksa bu tarz dalgalanmalar adet yakını falan olabiliyor ovulasyon testinde.

Koyu çıkmıyor gebelik olduğunda pik çıkıyor.. yoksa bu tarz dalgalanmalar adet yakını falan olabiliyor ovulasyon testinde.
Adetım gecıktı ama her ay duzenlı olurum kesknşıkle bakalım beklıcem onceden yaptım ovulasyon daha sılıktı bıraz daha netlesınce acabamı dedım

Adetım gecıktı ama her ay duzenlı olurum kesknşıkle bakalım beklıcem onceden yaptım ovulasyon daha sılıktı bıraz daha netlesınce acabamı dedım
Bazı aylar geçilebilir her gecikme gebelik olacak diye bişey yok tabiki inşallah gebelikten geçikmiştir.. ama 7 güne kadar olan gecikmelere normal bakılır sonrası şüphe.. hatta doktorlar genelde 10 günlük gecikme bekler gebelik için.. tabi bizler dayanamadığımiz için.. ben korunmayı bıraktığım aylar gecikmeler yaşadım bide stresli olduğum zamanlar onun dışında benimde hep düzenlidir şaşmaz yani.. sen istersen bir gebelik testi al dene hatta kset test al gecikmen var kesin çıkar varsa

Bazı aylar geçilebilir her gecikme gebelik olacak diye bişey yok tabiki inşallah gebelikten geçikmiştir.. ama 7 güne kadar olan gecikmelere normal bakılır sonrası şüphe.. hatta doktorlar genelde 10 günlük gecikme bekler gebelik için.. tabi bizler dayanamadığı kız için.. ben korunmayı bıraktığım aylar gecikmeler yaşadım bide stresli olduğum zamanlar onun dışında benimde hep düzenlidir şaşmaz yani
Hakkısın insan yıne bi ümit edıyor yoruldum zaten test yapmaktan

Hakkısın insan yıne bi ümit edıyor yoruldum zaten test yapmaktan
Ayy yok öylede pes etme ben pes et diye yazmadım. Umutlandiysan al bir kaset test daha fazla strese girip reglini geciktirme aklında soru işareti kalmasın yap bakalım varsa var yoksa yok diyip reglini rahat beklersin.. belkide hamilesin bilemeyiz..karamsar olma ben bak bir yıldir istiyorum henüz tık yok hepimiz bikiyoruz hepimiz her ay umut dolu olup üzülüyoruz ama yapicak bişey yok güçlü olmak zorundayız 🫶🏻

Ayy yok öylede pes etme ben pes et diye yazmadım. Umutlandiysan al bir kaset test daha fazla strese girip reglini geciktirme aklımda soru işareti kalmasın yap bakalım var var yoksa yok diyip reglini rahat beklersin.. belkide hamilesin bilemeyiz..karamsar olma ben bak bir yıldir istiyorum henüz tık yok hepimiz bikiyoruz hepimiz her ay umut dolu olup üzülüyoruz ama yapicak bişey yok güçlü olmak zorundayız 🫶🏻
Şöyle bnm zaten cocughm olmuyordu ben tup benekle hamıle kaldım 1yıldırda zaten korunmasız ılışkı olyo cocuk olmadıgı ıcın bemde bir yıldır kesınlıkle yumurtlamadan 14gun sonra kesın adet olururm. Bır yıldır aksamamıs ılk dega boyle oljnca bıde zaten oyle cocuk yapmak ıcınde ılışkı olmuyor bende umıtlendım belkı kendılıgknden olmuştır dıye cok duydum cunku tup bebekten sonra kendılıgımden olan sızınde olmuyorsa esınız bı test yapsın gercı kontrol ettırmıstırsınız

Şöyle bnm zaten cocughm olmuyordu ben tup benekle hamıle kaldım 1yıldırda zaten korunmasız ılışkı olyo cocuk olmadıgı ıcın bemde bir yıldır kesınlıkle yumurtlamadan 14gun sonra kesın adet olururm. Bır yıldır aksamamıs ılk dega boyle oljnca bıde zaten oyle cocuk yapmak ıcınde ılışkı olmuyor bende umıtlendım belkı kendılıgknden olmuştır dıye cok duydum cunku tup bebekten sonra kendılıgımden olan sızınde olmuyorsa esınız bı test yapsın gercı kontrol ettırmıstırsınız
Tüp bebekle hamile kaldın sonra noldu var mı çocuğun yoksa tutunamadi mi? O kısmını anlayaamdim kusura bakma. Sanırım tüp bebek tedavisi oncesindesiniz.. inallah doğal gebelik olur gerek kalmaz dediğim gibi belkide hamilesin ovulasyon testi ile bunu bilemeyiz ona güvenme zaten gebelik testi al daha iyi .. baktirdik canım skinti yok esimdede bendede.. bu ay doktora gittik letu kullandım ek takviye v.s verdi bakalım beklemedeyim

Tüp bebekle hamile kaldın sonra noldu var mı çocuğun yoksa tutunamadi mi? O kısmını anlayaamdim kusura bakma. Sanırım tüp bebek tedavisi oncesindesiniz.. inallah doğal gebelik olur gerek kalmaz dediğim gibi belkide hamilesin ovulasyon testi ile bunu bilemeyiz ona güvenme zaten gebelik testi al daha iyi .. baktirdik canım skinti yok esimdede bendede.. bu ay doktora gittik letu kullandım ek takviye v.s verdi bakalım beklemedeyim
Evet cok sukur ılkte hamıle kaldım suan ıkı yasında oğlum var ıkıncıyı ıstıyoruz ekım gıbj hatta tekrar tup bebek dusunuyoruz ama aımdı boyle bı durumla karsı karsıyayaım oyuzfen dedım ınsallh baslamadan hamıle kalırım sııznde ıns sıkıntınız yoksa olurr inşallh adetınıze kac gun var sızın

Evet cok sukur ılkte hamıle kaldım suan ıkı yasında oğlum var ıkıncıyı ıstıyoruz ekım gıbj hatta tekrar tup bebek dusunuyoruz ama aımdı boyle bı durumla karsı karsıyayaım oyuzfen dedım ınsallh baslamadan hamıle kalırım sııznde ıns sıkıntınız yoksa olurr inşallh adetınıze kac gun var sızın
İnşallah amin 🤲🏻✨maşallah rabbim nasip etmiş benim daha ilk bebeğim.. hayırlısı diyorum.. daha 11 gün falan var beklemek biraz zor geliyor ama yumurtlama günümü bildiğim için daha erken ogrenebilicem

İnşallah amin 🤲🏻✨maşallah rabbim nasip etmiş benim daha ilk bebeğim.. hayırlısı diyorum.. daha 11 gün falan var beklemek biraz zor geliyor ama yumurtlama günümü bildiğim için daha erken ogrenebilicemb
Bizimlede paylaş ıns hamıle kalırsınız rabbim isteyen herkese nasıp etsın bekelemek çok zor benm tup bebekle oldugj ıcın esımlede bısey konusamıyorm bu konu hakkında ıyuzdende test almakta zorlanıylrum kızıcak cunku

Bizimlede paylaş ıns hamıle kalırsınız rabbim isteyen herkese nasıp etsın bekelemek çok zor benm tup bebekle oldugj ıcın esımlede bısey konusamıyorm bu konu hakkında ıyuzdende test almakta zorlanıylrum kızıcak cunku
Amin inşallah ya çok teşekkür ederim 🥲💜 inşallah seninde pozitiftir ovulasyon testi ile anlaşılmaz emin ol.. esinlede neden konuşulmuyor tüp bebek diye sana yanlış enerji mi veriyor sen aldırma ben çok duyuyorum dediğin gibi tüp bebek sonrası doğal gebeliği olan ve hatta o aşamada doğal hamile kalanlari.. hatta eşimin arkadaşı ilk çocukları tüp bebek onu dünyaya getirdikten sonra yanlışlıkla doğal yoldan gebe kalıyor geçen haftalarda ikinciyi doğum yaptı ve ikinci doğal yoldan olmuş oldu.. kötü düşünme sen gidip test al gerekirse. Sağlık ocağında yakınsa gidip orda kanda verebilirsin kan kesin sonuç biliyosun

Amin inşallah ya çok teşekkür ederim 🥲💜 inşallah seninde pozitiftir ovulasyon testi ile anlaşılmaz emin ol.. esinlede neden konuşulmuyor tüp bebek diye sana yanlış enerji mi veriyor sen aldırma ben çok duyuyorum dediğin gibi tüp bebek sonrası doğal gebeliği olan ve hatta o aşamada doğal hamile kalanlari.. hatta eşimin arkadaşı ilk çocukları tüp bebek onu dünyaya getirdikten sonra yanlışlıkla doğal yoldan gebe kalıyor geçen haftalarda ikinciyi doğum yaptı ve ikinci doğal yoldan olmuş oldu.. kötü düşünme sen gidip test al gerekirse. Sağlık ocağında yakınsa gidip orda kanda verebilirsin kan kesin sonuç biliyosun
Aynnn bakalım hava cok sıcak olmasa oğlumuda alırım gıderım de artıık beklidem oyuzden haber ederım test yaaprsam hamıle kalırsa mucıze olur cunkh herlesede bı umut olur inşllh

Aynnn bakalım hava cok sıcak olmasa oğlumuda alırım gıderım de artıık beklidem oyuzden haber ederım test yaaprsam hamıle kalırsa mucıze olur cunkh herlesede bı umut olur inşllh
Tabiki kesin haber et 🌸 inşallah güzel sonuçlar gelir bu ay hepimizden 🐣✨

Back
X