- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi siyahincii___
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün gideceğim inşallah yükselmiştirTekrar kan verin
Bi problem yoktur değil mi kimyasal olsa hiç çizgi çıkmıyormuş diye okudum Allahım sen yardım etTekrar kan verin deger cok dusuk henuz yeni ondan silik cikiyor koyulasmasi icin degerin biraz daha yukselmesi lazim
Bilemeyiz problem olup olmadigini degerler cok iyi test cok koyu bile olsa problem yok diyemeyiz ki. Allah büyük. Saglikla hayirlisiysa olsun insallahBi problem yoktur değil mi kimyasal olsa hiç çizgi çıkmıyormuş diye okudum Allahım sen yardım et![]()
Değerin 2 günde bir 2 katı çıkması lazım en az ise 2 günde %66 artması.. Değerinizi takip edin Rabbim yüzünüzü güldürsün inşaALLAH![]()
İnsallah çok teşekkür ederimBilemeyiz problem olup olmadigini degerler cok iyi test cok koyu bile olsa problem yok diyemeyiz ki. Allah büyük. Saglikla hayirlisiysa olsun insallah![]()
Değer 1000 leri bulana kadar koyulaşmıuor çok normal bknz benim testler böyleydiEki Görüntüle 3198225 Kızlar bi bakarmısınız adetim geçeli bugün7. Gün pazartesi kan testi yaptırdım 15 çıktı doktor gebelik var ama çok yeni dedi pazartesi günü neden hâlâ koyulaşmadı bu çizgi korkuyorumbi problemmi var sizce
Ya Allah razı olsun içimi rahatlattınızDeğer 1000 leri bulana kadar koyulaşmıuor çok normal bknz benim testler böyleydi
Çok teşekkür ederim, inşallah sizin de bebişi biz sağlıkla gelirYa Allah razı olsun içimi rahatlattınızinşallah sağ salim kucağınıza konar bebişiniz
![]()
Aminn inşallah bugün tekrar kan vereceğim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok teşekkür ederim, inşallah sizin de bebişi biz sağlıkla gelirminimum stresss maximum tadını çikarmak
![]()
İnşallah koyulaşırEki Görüntüle 3198225 Kızlar bi bakarmısınız adetim geçeli bugün7. Gün pazartesi kan testi yaptırdım 15 çıktı doktor gebelik var ama çok yeni dedi pazartesi günü neden hâlâ koyulaşmadı bu çizgi korkuyorumbi problemmi var sizce
İnşallah teşekkür ederim aminnİnşallah koyulaşır2 günde bir artış olur ztn sizinkisi çok ama çok yeni sizinle kalır inşallah
![]()
Bizi de bilgilendirinAminn Allah razı olsun birazdan tekrar kan vereceğim![]()
Evet hemen koşup yazacağım en büyük destekçim burdakiler gerçektenBizi de bilgilendirin![]()
İnsan bazen en yakınındakilere her şeyi soramıyor soruların ardı arkası kesilmiyor çünküEvet hemen koşup yazacağım en büyük destekçim burdakiler gerçekten![]()
Aynen öyle burda bir aile gibiyiz bizi bizden daha iyi kimse anlamazİnsan bazen en yakınındakilere her şeyi soramıyor soruların ardı arkası kesilmiyor çünkü![]()
Sonuç noldu kuzuum