Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana tcvz etti askerden geldikten sonra okadar aramayip sormayip mal gibi kullandi beni.. oda biz sevgikiyken suraya buraya gittik istese muvekkili tcvz edermiş ozaman etmediyse simdi kesinlikle kabul etmiyorlarmis
5 yıl sevgili 7 ay nişanlı kaldık. Küçük çaplı ayriliklarimiz oluyordu. Ama sudan sebep. Hep bir beni istedi hic 1 lafimi ikilemedi. Hediyelere bogdu yıllarca. Bu adam romantikligin dibine kadar vuran bir insandi. Hic bir günümü unutmayan en guzel şekilde yapan. Ama ne olduysa evlilikte oldu . Annesinin etkisi cok fazla cunku eskiden annesini bilmezdim meğer cok düşkünlermiş yada evlenince kiymete binen evlat bilmiyorum anlayamiyorum
5 yıl sevgili 7 ay nişanlı kaldık. Küçük çaplı ayriliklarimiz oluyordu. Ama sudan sebep. Hep bir beni istedi hic 1 lafimi ikilemedi. Hediyelere bogdu yıllarca. Bu adam romantikligin dibine kadar vuran bir insandi. Hic bir günümü unutmayan en guzel şekilde yapan. Ama ne olduysa evlilikte oldu . Annesinin etkisi cok fazla cunku eskiden annesini bilmezdim meğer cok düşkünlermiş yada evlenince kiymete binen evlat bilmiyorum anlayamiyorum