• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koz verdim!

belle_maria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
35
16
3
35
Ortak arkadaş grubumuz var üniversiteden, salak gibi siyasi görüşlerimi yazdım. Olaylar hakkında yorum yaptım. Hiç kimsenin sesi çıkmazken hem de. Attım tuttum vs. Şu anda kendime çok kızıyorum!!! Söylediklerimi yumuşatsam mı yoksa hiç sesimi çıkarmayıp kabuğuma mı çekilsem :kızgın:

Kendi görüşünüZ sonuçta neden yumuşatasınız ki.

Madem utanacak çekinecektinz, yazmayacaktınız. Yazdı iseniZ arkasında durun.

Birileri Cvp yazarsa da düşünceleriniz yanlışsa o Zaman haklı olduklarını söylersiniz.

Hayat derslerle dolu, bu da size ders olmuş olur

hani yazdiklarindan dolayi birsey olmasindanmi korkuyorsun

Siyasetin girdigi muhabbeti sevmem .. Herkesin gorusu kendine .yumusatmana gerek yok. Bence yzma bisey

Korkun neden ?

Ne düşünüyorsan o ...

Haklı / haksız onlar senin düşüncelerin .

Ortada bir konu yokken durup dururken mi saydırdın ?

fikrimi belli etmeyeceksem neden bu vatan için istiklal, özgürlük için benim atalarım şehit oldu ? Neden darbe günü sokağa çıktık ? Her özgür birey gibi senin de fikrinin olması doğal ama hakaret sınırını aştıysan o ayrı tabii ? İnsanın fikri olmasından utandığı bir cumhuriyet .... :KK14:

Banlanmadan kaçayım ben :D

Korkun neden ?

Ne düşünüyorsan o ...

Haklı / haksız onlar senin düşüncelerin .

Ortada bir konu yokken durup dururken mi saydırdın ?

Hayır son olaylara ilişkin bir yorum yazdım, ama şu an pişmanım görüşlerim nedeniyle değil Kimse rengini belli etmezken ortaya atladığım için kendime kızıyorum

En sevdigim muhabbetir siyaset ama burada yasak. Bi ortamda siyaset konusu acilirsa kendi siyasi partimi savunur destek cikarim bundan da hic utanmam. Cevap vermeyenlerde polemige girmek istemediklerinden yazmamislardir.

siyasetle çok ilgim yoktur benim. biri bir şeyler yazsa grupta ben de yorum yapmazdım. kendi fikirlerim var tabi ki ama kimseyle böyle konuda polemiğe girmem. benim gibi düşünenlerdir kesin:) seviyorsanız yumuşatmayın da boşverin.

bir slogan vardı bizim dönemimizde
susma sustukça sıra sana gelecek
susun konuşmayın hatta görünmez olun

Back
X