- Konu Sahibi belle_maria
Sus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak arkadaş grubumuz var üniversiteden, salak gibi siyasi görüşlerimi yazdım. Olaylar hakkında yorum yaptım. Hiç kimsenin sesi çıkmazken hem de. Attım tuttum vs. Şu anda kendime çok kızıyorum!!! Söylediklerimi yumuşatsam mı yoksa hiç sesimi çıkarmayıp kabuğuma mı çekilsem![]()
diyelim ki A partisini destekliyorsunuz ve B partisinden hoşlanmıyorsunuz
eğer yazılarınız B partisi üzerineyse bence daha fazla uzatmayın, başka herhangi birşey yazıp nabız da yoklamayın, önce başka biri birşeyler yazsın, siz de birşey olmamış gibi konuya dahil olun
fakat, eğer yazılarınız, ucundan kıyısından da olsa, B partisini destekleyenlere hakaret de içeriyorsa
o zaman bence mutlaka 1 defaya mahsus durumu düzeltmeye çalışmalısınız
açık açık yazdıklarınız üzerine düşündüğünüzü, kendinizi hatalı bulduğunuzu, kusura bakmamalarını yazabilirsiniz
dürüst ve açık olmak iyi birşey bence
yani ben B partisi taraftarı olsam, şu anda size kızmışsam bile, öyle bir açıklamadan sonra normale dönerdim
siyaset konuşmaları parti taraftarlarına hakaret içermemeli bence
bir de ben konu ile konu başlığı arasındaki bağlantıyı kuramadım
sizi üzen ve endişelendiren tek şey gruptakilerin eline koz vermiş olmak mı?
insan koz verdim diye kendisine karşı kullanılabilecek birşey için korkar
ne gibi bir korkunuz var???
Ortak arkadaş grubumuz var üniversiteden, salak gibi siyasi görüşlerimi yazdım. Olaylar hakkında yorum yaptım. Hiç kimsenin sesi çıkmazken hem de. Attım tuttum vs. Şu anda kendime çok kızıyorum!!! Söylediklerimi yumuşatsam mı yoksa hiç sesimi çıkarmayıp kabuğuma mı çekilsem![]()