Közlenmiş patlıcanı napmalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sui7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
333
Öğrenci evindeyim annem zamanında buzluğa közlenmiş patlıcan atmıştı. Bunları nerelerde kullanabilirim? Önerilerinizi bekliyorum

Öğrenci evindeyim annem zamanında buzluğa közlenmiş patlıcan atmıştı. Bunları nerelerde kullanabilirim? Önerilerinizi bekliyorum
canım yemek yapar gibi soğanı kavur sonrasında doğranmış olan patlıcanları at içerisine onuda kavur sarımsaklı yoğurtla çok lezzetli oluyor. Yada salata tarzında tüketebilirsin, sarımsak sirke zeytinyağı karışımını dök üzerine o da güzel oluyor. Afiyet olsun :)

Teşekkürler o salataya sirke katmasam da olur herhalde değil mi bide yoğurtla nasıl gider ki

Canim ufak dograyip yada robottan gecirip yogurtla karistir.ustune kiyma kavurup dok,oldu sana alinazik:)tabi yalancisindanbide besamel sosla karistirirsan ayni sekilde,eti yine soganla domatesle pisirip ustune servis edersen oldu sana hunkar begendi:)

Teşekkürler o salataya sirke katmasam da olur herhalde değil mi bide yoğurtla nasıl gider ki
Asıl tadını veren sirke oluyor canım, ama onun yerine limon deneyebilirsin. Ben hiç yapmadım limonla... Eğer soğanı kavurup yaparsan yoğurtla harika oluyor

Çok sevdim bu tarifi deniycem :)

soğan sarımsaklı salata olur, üzerine kıymalı harç koyup fırınlayın karnı yarık gibi olur.

küp küp doğra bir tabağa koy, üzerine sarmısaklı yoğurt, onun üzerinede domates ve salçayla kavrulmuş soğan, tadından yiyemezsin vallahi :)

salata yapabılırsın tatlım,yanında domates ve kırmızı bıber közleyıp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…