Kozmetik :(

6 ay kullanim ömru olan hangi fondoten bilmiyorum ama benim fondotenimde acildiktan sonra 24ay kullanilabilir ibaresi var Mac studio fix markasi ve rahat 1 sene kullaniyorum bitmeden atmam gerekmedi hiç. 👍

Nedense aklımda öyle kalmış. normal fondöten kullanırken, sürelerinden emin değilim ama hep süresini geçirip atmak zorunda kaldığımı hatırlıyorum.

Şimdi cushion fondöten kullanıyorum, aldığımda 6 ay sonra atarım diye kendimi şartlandırmıştım, sık kullanmasam da en fazla 3-4 ayda bitiyor zaten,. Acaba onun kullanım ömrü mü daha kısaydı hatırlamıyorum, ay ibaresi dış kutusundaydı ama aldıktan sonra attım kutusunu. Neyse asıl anlatmak istediğim kozmetik ürünlerin hepsinin bir kullanım ömrü olduğuydu.

13 yaşından beri ne bilgi birikimi vardır sende :KK8:
ben ilk kez bu yıl fondöten kullandim annem hep asla sürme yüzüne en iyisi bile olsa erken yaşlanırsın derdi :KK17: daha cok sac boyası delisiyim ben ya açıcı cila röfle balyaj ne ararsan hepsini biliyorum yapıyorum :KK45:
bence senin bildiğin şey makyaj bilmekten daha zor :21: makyajda iddialıyımdır ama saç konusunda internetten saç bulup beğenip gider "bana bundan yapın" derim biter :halay:

instadan , f.booktan , ya da adı belli olmayan sitelerden sipariş etme ama trendyol morhipodan gönül rahatlığıyla edebilirsin.

Trendyolla ilgili instagramda bir gönderiye denk gelmiştim, sosyaleczaci diye bir kullanicinin son gönderisi. Instagraminiz varsa bir bakın, yoksa ben ekran görüntülerini size gönderirim. Özetle trendyolda satılan bazı ilaçların ve kozmetik ürünlerin sahte olduğuna ilişkin şikayetler vardı, uyarıdan sonra şikayet edilen ürünler kaldırılmış ama sitede orijinallik konusunda bir kontrol olmadığı anlaşılıyor. Yani müşteri yeterince dikkatli değilse sahte ürünleri kullandığının farkında bile olmaz.

Diğer bir husus da şu, birkaç yıl önce morhipodan tonik, serum vs. siparis etmistim paketten tonik yarısı dökülmüş olarak çıktı, çok kötü paketlenmisti, paketi geçtim şişenin kapağı gevşekti. Şikayet etsem nasıl kanıtlıycam diye düşünüp boşvermiştim ama özensiz oldukları için ordan sipariş vermedim bir daha. Ürünün fiyatı da eczaneden çok farklı değildi, gidip eczaneden almamak benim hatamdı.

hıcbırı orjınal degıl zaten orjınallerı asla bu fıyata alamazsınız ama pigmentler fena durmuyor paletler kullanılır
kırıklar ıcın resım cekın gonderın belkı degısım yapar
bunlar merdıvenaltı uretım alerjı yapmaz ınsallah

Trendyolla ilgili instagramda bir gönderiye denk gelmiştim, sosyaleczaci diye bir kullanicinin son gönderisi. Instagraminiz varsa bir bakın, yoksa ben ekran görüntülerini size gönderirim. Özetle trendyolda satılan bazı ilaçların ve kozmetik ürünlerin sahte olduğuna ilişkin şikayetler vardı, uyarıdan sonra şikayet edilen ürünler kaldırılmış ama sitede orijinallik konusunda bir kontrol olmadığı anlaşılıyor. Yani müşteri yeterince dikkatli değilse sahte ürünleri kullandığının farkında bile olmaz.

Diğer bir husus da şu, birkaç yıl önce morhipodan tonik, serum vs. siparis etmistim paketten tonik yarısı dökülmüş olarak çıktı, çok kötü paketlenmisti, paketi geçtim şişenin kapağı gevşekti. Şikayet etsem nasıl kanıtlıycam diye düşünüp boşvermiştim ama özensiz oldukları için ordan sipariş vermedim bir daha. Ürünün fiyatı da eczaneden çok farklı değildi, gidip eczaneden almamak benim hatamdı.
en guzelı eczane urunu
zaten kozmetık markaları ucmus gecen bır baktım kapatıcı lıkıt 300tl olur mu ya delırmısler ısaret parmagım kadar sey bır ruj 200-300 ıkı cılek yerım o pembelıgı oyle de saglarım dedırttı bana

bence senin bildiğin şey makyaj bilmekten daha zor :21: makyajda iddialıyımdır ama saç konusunda internetten saç bulup beğenip gider "bana bundan yapın" derim biter :halay:
evet özellikle pilatin zordur herkes beceremiyor kızıl turuncu yapıp birde yakıyorlar saçı 😂 önemli olan saçı en az hasarla sarıya çevirebilmek ama çoğu kuaför bile mahvediyor 😎

unlu markalar bos far kutusu palet kutusu satıyorlar sız kendınız ıstedıgınız sekılde paletınızı olusturabılıyorsunuz mesela
o kutulara fason urunlerı doldurup sok sok sok ındırım dıye satıyorlar
kanmayın

bırde trendyolun falan kozmetıklerı hıc bır urunu ınceleme sansı yok
satıcı olan kısı dırek kendı deposundan gonderıyor trendyol kendı markasını gondermıyorsa eger hıc bır sekılde kontrol edebılecegı olanagı yok

yanı bu yuzden trendyolun bu tarz seylerde sucu yok o tarz urunlerın satısını kaldırdıysa sorun da kalmamıstır

Ben hiç gormemiştim. Markalari nedir acaba?
suan ezberımde markaları yok haftaya alısverıse gıdıcem bıttı urunlerım ozaman resmını cekerım hatta benım alısverıs yaptıgım o eczanede o markanın makyozu bıle var ıstersenız almadan once makyaj yaptırıyorsunuz gun boyu denemıs oluyorsunuz memnun kalırsanız alıyorsunuz

suan ezberımde markaları yok haftaya alısverıse gıdıcem bıttı urunlerım ozaman resmını cekerım hatta benım alısverıs yaptıgım o eczanede o markanın makyozu bıle var ıstersenız almadan once makyaj yaptırıyorsunuz gun boyu denemıs oluyorsunuz memnun kalırsanız alıyorsunuz

Bir bakarim tesekkurler. Yeni ürünleri denemeyi seviyorum ama kolay kolay marka degistiremiyorum birseye tutturdugum zaman. 😁
filmdelisi filmdelisi nin önerisiyle simple yikama jeli aldim bugun kucuk boy bakalim. 😻

Bir bakarim tesekkurler. Yeni ürünleri denemeyi seviyorum ama kolay kolay marka degistiremiyorum birseye tutturdugum zaman. 😁
filmdelisi filmdelisi nin önerisiyle simple yikama jeli aldim bugun kucuk boy bakalim. 😻
simple cok guzel urun onun makyaj cıkarma mendıllerıde cok guzel
ıyı gunlerde kullanın :)

bundan 6 ay önce patatesin soğanın kilosunun 6₺ satıldığı ülkemizde bu kadar ürünü 99₺ alıp iyi bir şey olacağını düşünmen sence de komik değil mi? :KK53:

Back
X